Reklama

Reklama

Nick Bannister (Hugh Jackman), pomáhá svým klientům odemknout ztracené vzpomínky a vést je napříč temně svůdným světem minulosti. Jeho život se však navždy změní poté, co přijme novou klientku jménem Mae (Rebecca Ferguson). Z běžné práce se rázem stává nebezpečná posedlost a Bannister během hledání pravdy o zmizení Mae odhaluje šílené věci, přičemž musí čelit otázce: Kam až je člověk ochoten zajít kvůli těm, které miluje? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

neonoirová sci-fi romance,která se pomalu rozjíždí,ale když začne být konečně alespoň trochu jasné o co jde a pomalu vše začne zapadat do sebe tak baví a funguje i navzdory své zdánlivé žánrové nesoudržnosti.Jackman je dobrý herec a tady je jako zoufalý muž posedlý hledáním své lásky velmi přesvědčivý.A Rebecca Ferguson se pro role femme fatale opravdu narodila.Ale to je jasné od chvíle kdy sem jí poprvé zaznamenal v Rogue Nation...80% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Inšpirácia v Nolenovskom svete s poriadnou dávkou osudovej atmosféry a v tomto musím povedať, že nebolo lepšej voľby ako angažovať Rebeccu Ferguson. Táto rola jej mimoriadne sadla, všetko jej bolo dokonale veriť. Film je ale príliš dlhý a v druhej polovici začína obsahovať nudnejšie pasáže. Inak sa ale dá charakterizovať ako sci-fi romantika v noir štýle, ktorú sa podarilo nepokaziť. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Utahaná ukňouraná romanťárna, která si hraje na Počátek zmixovaný s tunou detektivek a kriminálek. Jenomže to vůbec neodsýpá, je to strašně pomalý a celý to táhne jen fajn Jackman. Vizuálně celkem podařené, scénáristicky docela promyšlené, ale vůbec to nebude divácky atraktivní, kromě sexy Fergusson. Prostě tohle se hodí na podmračený a deštivý listopadový večer... 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Reminiscence je o lásce, nejde však o film romantický (sentimentální), jak je nesprávně uvedeno, protože tohle má k limonádám Rosamundy Pilcherové hodně daleko. Pro ně totiž mimo jiné platí, že musí mít šťastný konec, což se o zdejším zrovna říct nedá. Nijak objevný příběh o hledání zmizelé ženy, nimrání se ve vzpomínkách a nalézání ne až tak překvapivých odpovědí má jen máloco výborného. Mně osobně se líbilo nejvíce zaplavované město....domy shlížející se v hladině, vodní kanály místo ulic.... Jackman předvedl průměrný výkon. Paličatý veterán z války, co potřebuje zachraňovat, když se snaží hlavou rozbít zeď. Fergusonová OK, jako femme fatale neodolatelná, a to je asi tak vše. Ta úporná snaha zakrýt veškerou možnou nahotu krom Loganovy hrudi byla až směšná. Není to úplně špatné, ale tak snadno zapomenutelné, že do pár dní si na děj asi ani nevzpomenu. Škoda. - Nejste unavený z toho pozorovat vše ze stínů? - ()

Galerie (23)

Zajímavosti (11)

  • Napriek náročným výzvam nestrácal Jackman dobrú náladu. Každý piatok počas nakrúcania údajne rozdával členom a členkám štábu lístky do lotérie. (Dajman)
  • Původní scénář k filmu od Lisy Joy se objevil na seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů v roce 2013. (NiWi)

Související novinky

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Tvůrci Westworldu plánují Fallout

Tvůrci Westworldu plánují Fallout

03.07.2020

Jonathan Nolan a Lisa Joy sice ještě neuzavřeli svoji sci-fi sérii Westworld na HBO, už si však stihli vybrat svůj příští projekt. A nebude jím nic menšího než adaptace slavné herní série Fallout pro… (více)

Reklama

Reklama