Reklama

Reklama

Velmi nebezpečné známosti

  • USA Cruel Intentions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kathryn (Sarah Michelle Gellar) a Sebastian (Ryan Phillippe) jsou dva bohatí zhýčkaní teenageři z té nejluxusnější části Manhattanu. A také papíroví sourozenci, protože jejich nechutně bohatí rodiče spolu uzavřeli manželství. Výraz zlatá mládež se ani zdaleka nepřibližuje jejich dekadentnímu životnímu stylu. Sebastian poznal všechny krásné dívky z Manhattanu a také Kathryn je na svůj věk neskutečně zhýralá. O to víc ji rozzuří, když dostane kopačky od svého přítele, který vyměnil její rafinovaný půvab za panenskou nevinnost naivní Cecile (Selma Blair). Kathryn proto s bratříčkem uzavře ďábelskou a náležitě pomstychtivou sázku. Pokud playboy Sebastian, kterému ještě nedokázala odolat žádná dívka, připraví Cecile o panenství a navíc dokáže svést další květ andělské nevinnosti Annette (Reese Witherspoon), připraví mu nevlastní sestřička noc plnou nadpozemské rozkoše. Pokud Sebastian prohraje, přijde o svého milovaného Jaguara, ročník 56... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (711)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Moooc šteklivé! Síce tu neuvidíme ani pol prsníka, je to erotickejšie ako množstvo pornofilmov. Scéna, keď Sarah Michelle Gellar učí kamarátku bozkávať sa - uh, zdalo sa mi to, alebo fakt niekto v mojom byte zvýšil kúrenie? PS: A - "Stavíme sa. Ak vyhrám, tak mám tvoje auto." B - "A ak vyhrám ja?" A - "Môžeš sa so mnou vyspať." B - "Prečo by som to chcel?" A - "Viem, že po tom túžiš odkedy sa naši vzali." B - "Nemám záujem." A - "Môžeš mi ho strčiť kde chceš!" B - "Beriem." ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Poslední film, který mi chyběl do filmů, které paroduje Bulšit. Je to vlastně moderní adaptace Valmonta. Mladý svůdník Sebastian z bohaté rodiny má všechno. Kromě jedné věci, kterou mít nemůže a to je jeho nevlastní sestra Kathryn. Proto dostane za úkol sbalit mladou Reese Witherspoon, která je ve svém věku stále panna a o kluky se nezajímá. No a celé se to samozřejmě zkomplikuje. Skvělý film kromě smutného konce. Ale tak Valmont taky neskončil úplně vesele... Závěrečný song od Verve mám hodně rád. :) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dosť dobrý teenagerský film, ktorý má potenciál zaujať aj staršie publikum. V tejto škatuľke je to asi najlepší snímok, čo som mal možnosť vidieť. Nejedná sa o priblblú komédiu, ale o príbeh plný intríg a vypočítavosti. Moderne, hollywoodsky spracované klasické dielo. Láska a klamstvá. Skoro ako divadlo. Rayn Phillippe stvárnil svoju úlohu veľmi presvedčivo. Škoda, že to isté nemôžem napísať aj o Sarah Michelle Gellar. Nie je úplne špatná, ale chcelo by to trocha pridať. Tá chémia, ktorá medzi nimi skvele fungovala v "Tajomstve minulého leta" tu akosi vyprchala. Napriek tomu sa jedná o skvelý vzťahový thriller. Takže pozor na dekadentné "Veľmi nebezpečné známosti" **** ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Že je to klasický román přenesený do moderní doby, mi vadí ze všeho nejméně. Horší je, že nesympatický Ryan Phillippe není extra dobrý herec, o Sarah Michelle Gellar se to také nedá říct a že nevzniklo nic víc než lehce dráždivá jednorázová podívaná, ve které je snad kromě slz Reese Witherspoon všechno falešné. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Sex, drogy, intrigy, mladost, nerozvaznost, tragedie... Ale nakoniec zvitazi laska a navyse, takych sympatickych hercov, ako su Ryan a Reese. Skoda, ze im to v sukromi nevydrzalo, tak velmi som im to priala. Tento film je pre mna velmi sentimentalna zalezitost a soundtrack je to najlepsie, co sa na hudobnej scene objavilo :) Vyborny vyborny filmik, nie len pre mladych a nie len o mladych. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (32)

  • V čase 53:01 je v odrazu čelního skla Jaguáru možné vidět rameno držící kameru. (imagoo)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno