Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jedná se o velmi slušnou komedii, která kdyby vynechala, jak já říkám odporný humor (sraní, scéna v restauraci atd.),tak bych volil i vyšší hodnocení, protože mnoho scén a vtipů je povedených a člověk se při sledování upřímně zasměje. Jinak Terry Crews je doslova zvíře. Nejen, že se jeho styl hraní hodí do akčních pecek, ale komediální role mu taky sedí. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Oficiální distributor považuje tuto komedii za bláznivou, ale spíš měl namysli komedii stvořenou blázny. Vlastně neměli namysli ani slovo komedie. Nechci ale nikomu toto tvrzení podsouvat, stačí se přesvědčit sledováním 100 minutového odporného hnusu. Děs, psychedelie a nutkání k self-defenestraci. To vás čeká pokud jste nějakými citlivými diváky, kteří preferují spíše Truffauta před Zeffirellim. Pokud jste obyčejnými diváky jako já, kteří směle vydrží i komedie s Jackem Blackem, budete přinejmenším zhnuseni principem filmu, jeho trapnou a nevtipnou zápletkou, idiotským výkonem všech zúčastněných herců a preferovanou touhou moderních dívek o nakupování naprosto zdrceni. Pakliže nejste ani jedním z nich, jste prostý masochista se sklony k mezirasovému sjednocení, tento film vás vezme za srdce. Pustíte si jej ještě jednou, jste s největší pravděpodobností hard core masochista a nemáte buňky k tomu dělat něco smysluplnějšího, jako třeba bloumat ulicí a nahlížet do výloh vietnamských kamenných obchodů, pozorovat několik hodin zklidněnou hladinu rybníka, krmit holuby imaginárním rohlíkem, jezdit metrem na všechny konečné stanice a celou dobu o tom vykládat spolucestujícím či zírat na svou obývací stěnu a předstírat zájem o švédský průmysl. Někdo to rád blond je naprosto, ale tím myslím opravdu naprosto, zbytečným a blbým filmem. Někdo to rád blond, ale někdo to radši nevidět. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tyhle tři bráchy prostě můžu a tohle je jeden z jejich nejlepších počinů. Když dva černoši hrají dvě bělošky, může to dopadnout jakkoliv. V podání Shawna a Marlona to dopadlo nadmíru dobře. Bavil jsem se takřka celej film. Wayansův smysl pro humor mi prostě sedí, i když uznávám, že asi nesedí každému. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

//"50 TISÍC DOLÁROV! CASH!!"// Toto sa nedá normálne hodnotiť. Dlho som odolával, ale nakoniec som po silnej intervencii podľahol a s ešte silnejšími predsudkami som sa rozhodol obetovať hodinu a pol života tomuto.. ehm.. filmu. Výsledok bol nad očakávania! Hlavne asi preto, že moje očakávania boli fakt dosť nízke. Celkovo som sa bavil, nebola to taká tragédia, ako som si myslel. Niektoré scény mi v pamäti utkvú (a niektoré tam utkvú bohužiaľ) ale priemer to teda je. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Celkem prdel - ačkoli sem k tomu původně přistupoval dosti skepticky (vzhledem k tomu, že všichni zůčastnění byli podepsání také pod Scary Movie 1-2), o to víc jsem byl nakonec překvapen. Film se sice stále pohybuje na samé hraně gagů a "trapného fekálního humoru", ale většinou se to všem třem Wayansům ještě jakžtakž podařilo ukočírovat. Už samotný nápad - převlečení dvou "niggah" za prominentní blondýnky, je úžasnej. Z daného tématu se sice dalo vymačkat mnohem víc šťávy ale v rámci žánru to je určitě dobrý standard. Z herců stál za pozorost hlavně Terry "Latrell" Crews v roli excentrického fotbalisty ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Pozorný divák si v pozadí určite všimne dom, ktorý sa objavil aj vo filme Vreskot 2 (1997). (Msscastillo)
  • Na nočním babinci děla Tiffany (Anne Dudek) copánky Keren (Busy Philipps) a má hotovou půlku hlavy. V dalším záběru je ale účes hotový celý. (Duoscop)

Reklama

Reklama