Reklama

Reklama

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa

  • Česko Bean (více)
Trailer

Obsahy(1)

Správní rada Královské národní galerie by se ráda zbavila neschopného kustoda Beana. Rozhodnou se ho vyslat do Spojených států jako experta, který má vypomáhat kolegům z Griersonovy galerie s přípravou velkolepé vernisáže. Svérázný chlapík způsobí pozdvižení v letadle, po přistání je zadržen jako terorista. Bean se tak poprvé setkává nejen s poručíkem Brutem, ale také kurátorem Griersonovy galerie Davidem Langleym, který jeho potrhlé chování přičítá genialitě. Langley Beana odveze k sobě domů a představí ho své rodině. Manželka nemá pro Beanovy kousky pochopení a dává Davidovi ultimátum. Buď dostane Beana z domu, nebo se ona po dobu jeho pobytu v Los Angeles odstěhuje. Ještě horší je to v galerii, kde Bean zůstane jen chvíli před slavným obrazem sám. Stačí jediné kýchnutí a obraz, jehož cena se pohybuje v desítkách milionů, je navždy zničen. Bean se přizná Langleymu, že není žádný doktor a obrazům vůbec nerozumí. Zoufalý kurátor se opije a Bean pochopí, co všechno způsobil. Rozhodne se vše napravit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (427)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Dodnes máme doma (asi už nefunkční) originální VHS a pamatuju si, že jsem tehdy film viděl vícekrát. Po x-letech od poslední projekce jsem se k Největší filmové katastrofě vrátil a byl to vskutku nostalgický návrat. Mr. Bean a jeho trampoty rozhodně fungují lépe v krátkých skečích a s minimem slov, o tom žádná, přesto jde v případě filmové verze o zábavnou blbinku, která na nejednom místě odkazuje na původní seriál. Nejvíc jsem se bavil u Beanovy noční mise v muzeu a jeho amatérského (ale nadmíru účinného) doktorování v nemocnici. P. S. ["Sadnlý!!!"] ()

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Tento svěží filmík mám fakt rád, vtipné, zajímavý příběh stojící tedy především na výkonu R. Atkinsona, kterému zdárně sekunduje skladatel Howard Godall, zejména ve výborných scénách týkající se obrazu... Scéna, kdy Bean zachraňuje situaci patří k nejlepším ve snímku... Dále pak jeho úžasný (a uvěřitelný) proslov v roli londýnského experta: "Obraz staré báby, o které měl to nejlepší mínění :-) Když si chcete zvednout náladu, rozhodně dobrá volba... ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Snímek. který obsahuje většínou ty lepší nápady ze seriálu, škoda ale že Rowan už ukončil kariéru Mr Beana, neboli pana fazolky, protože navzdory jeho IQ ( nad 140 ) mu role sedí jako ušitá, můžete se o tom přesvědčit v jakémkoliv filmu kde hraje. V poslední době třeba v Lásce nebeské nebo Johnymu Englishovi (( :: ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podtitul tohto snímku - "Najväčšia filmová katastrofa" nie je ďaleko od holej skutočnosti. Nikdy som nemal rád idiotsky pantomimický herecký prejav Rowana Atkinsona. Ale v jeho krátkych seriálových epizódach s Mr.Beanom to bolo ešte znesiteľné. No v celovečernej komédii to je utrpenie. V jednej z hlavných úloh sa tu tiež objavil ďalší polodement - Peter MacNicol. Jeden trapnejší ako druhý. Hrozný film. * ()

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tudy ne, soudruzi! Udělat z Beana idiotskou figurku a nacpat ji do americké rodinné komedie byl krok směrem k naprosté trapnosti. To málo, co mohlo být vtipné, je okopírované ze starých Beanových skečů. A Peter MacNicol je snad ještě větší prkno, než ta anorektička, co s ní hraje v seriálu. Pozn: Existuje něco horšího než "rodinná komedie"? ()

Galerie (59)

Zajímavosti (24)

  • Když David (Peter MacNicol) a Bean (Rowan Atkinson) jedou z galerie, hraje píseň „Stuck in the Middle with You“, kterou nazpívala Susanna Hoffs. Předtím, než se jde David vykoupat, hraje „Yesterday“ od Wet Wet Wet. (SONY_)
  • Když Bean (Rowan Atkinson) nechtěně rozbije obraz skleněnou labutí, udělá skoro uprostřed velikou pavučinu. Když následně obraz padá, pavučina uprostřed již není a prasklina se přesunula nahoru. (SONY_)

Reklama

Reklama