Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jménem "všech utlačovaných brouků světa" se vynalézavý mravenec Flik rozhodne najmout "brouky válečníky", aby ochránil své mraveniště před hordou příživnických kobylek, které vede zlý Hopper. Když však vyjde najevo, že Flikova jednotka je jen partou ušmudlaných a neschopných cirkusáků, změní se příběh v komické dobrodružství plné "hrdinů proti své vůli"! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (301)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Príjemný rozprávkový príbeh o putovaní a hľadaní malého mravčeka, aby zachránil svoje milované mravenisko. Úplne úžasné sú postavičky, kde myslím, že každy kto tento film videl si nájde svojho favorita. Neviem v ktorej hlave sa to rodí, ale aj ja by som si dal šluka. Bod dole dávam za to, že som to videl po všetkých tých Shrekoch a Nemoch, takže úplné vytrženie sa nekonalo. Zato zábavu, naptie a trochu tých emócii ... to pixari zvládajú na jednotku. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Možno ten najpoceňovanejší Pixarovský kúsok z obdobia, kedy bol prešľap v ich prípade neznámym výrazom. Možno neobstojí tak úplne v porovnaní s Toy story 1/2, možno mu trochu ubližuje v rovnakom čase uvádzaný Mravec Z, ale je nesporným faktom, že samostatne tento film dokonale pobaví. Hmyz totiž dlhodobo vydrží viac, ako plastové hračky, veľké zvieratá a ľudia, že. Tak snáď po konci ľudstva sa hrdinovia filmu stretnú niekde s potkanom z Ratatouille. ()

Reklama

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Na modré roztomilé mravenečky jsem byla donucena dívat se asi tak pětkrát v průběhu dvou dnech kvůli mé malé sestřence, která chtěla vidět kobylky. Kobylky! Člověk by řekl, že malé děti ocení třeba tu tlusťoučkou housenku nebo krásného motýla. Ale ne. Prostě divné zelené zjizvené kobylky. Když jsem to zapnula a našla tu scénu, kdy se kobylky vynoří z mlhy a hrozivě se mračí, roztřásla se a vlezla mi na klín. Ale kvůli kobylkám jsem to musela zapínat pětkrát..... ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

První film od Pixarů, který jsem viděl a díky bráchovi i sestře, pro které to byl v jeden okamžik snad nejoblíbenější animovaný film na VHSce ( kdyby tady měli účet, tak tomu bez mrknutí oka napálí plné hodnocení ), jsem se na něj byl nucen koukat nesčetněkrát až se mi malinko zprotivil. Každopádně to vypadá hezky, tématicky stejně jako předešlé Hračky přitažlivé, ale když už, tak si raději pustím těch Sedm Statečných ;) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nejklasičtější z nejklasičtějších animáků mého dětství, který jsme s rodinnou neustále přehrávali jako jedno z vůbec prvních DVD, se kterým jsem já osobně přišel do styku. Při dnešním zhlédnutí by mi pravděpodobně vadily pasáže, kdy se hlavnímu hrdinovi při přehnané snaze cosi nepovede a on je zavrhnut svými blízkými z důvodu, že je ohrozil a tak k nim po zbytek filmu hledá cestu vykoupení a snahu dokázat, že vše myslel jedině dobře. Ve své době měl ale hlavně netradiční svět hmyzu v hezké a legrační podobě své nenahraditelné kouzlo a za to mu patří nemalý dík. Lepšího animáku 90. let bych se dohledal snad již jen v Beauty and the Beast. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (35)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať falošné "nepodarené scény". (JADIM)
  • Na krabicích, z nichž je složeno město, jsou napsána jména dětí autorů filmu. Například JuJu's Litter nebo Hannah's Bananas. (D3VIL)

Reklama

Reklama