Reklama

Reklama

Architekt Paul Kersey hájí v Los Angeles zákon po svém. Najde si přítelkyni, jejíž dcera zemře na předávkování drogami. Kersey se vydává do soukromé války. Má v plánu rozbít drogový kartel. (Ouwen)

Recenze (63)

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Paul Kersey opět útočí :). Tentokrát pobije dva místní drogové gangy. Ještě méně příběhu, a o to více monotónního střílení :(, než v předchozích dílech. Jdu se podívat na pětku, tohle je skoro nekonečný příběh :). Ať žije zdravá sebeobrana s granátometem v ruce :). Už mi chybí jen tank... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že na koncepte Death Wish niet čo pokaziť. Stačí Charles Bronson, suché hlášky, šialení pankáči a masakre. Ktosi ale vo štvrtom diele dostal nápad odstrániť všetko okrem Bronsona a výsledok je nudný generický akčný film. Po exploatačných koreňoch niet ani stopy, všetko tu je maximálne korektné a uhladené vrátane fádnych mafiánov čoby záporákov filmu. ()

Reklama

Knor 

všechny recenze uživatele

Tahle série má dokonalou sestupnou tendenci. Přiveďte si do rodiny Charlieho Bronsona a máte jistotu, že to někdo z vašich milovanejch odsere aby se mohl Charlie mstít a vybíjet hajzli, v tomto případě drogový kartely včetně jejich bosů. A jde mu to, i přes to, že by už měl jen luštit křížovky a přepočítávat důchod. Chybí mi tu krvavost a přece jen efektnější likvidace grázlů. Je to už přece jen čtvrtej díl a opakování toho samého do nekonečna nikoho moc bavit nebude. Každopádně to pořád ještě celkem jde, ale z celé série je to největší slabota. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Super Mario Bronson si to tentokrat rozda s mafiou, aby samostatne vyriesil problem mladych ludi s drogami. A co na to mladi ludia? Netusim, ale minimalne tu na csfd si o tom myslia svoje. Charlie Biii je tak spravne nesmrtelny a akcny ako sa patri na film z tych rokov 80tych. Zo serie je to vsak slabsi kusok, chvilami sa prepadajuci do neusmevnej trapnosti, z ktoreho ho vytiahne az maly zvrat pri konci. "I dont even know that girl." "I do!" Baaang ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Už je to prostě slabé, a ta se tvůrci rozhodli, že z Paula Kerseyho udělají v podstatě klasického akčního hrdinu, drsňáka, který prochází městem a zabíjí. Už v něm není nic z toho, co ho dělalo zajímavým v prvních dvou filmech, už v sobě nemá skoro nic uvěřitelného, už není jen člověk z lidu. Už je prostě drsný zabiják. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (15)

  • Filmy tejto série s nepárnym číslom sa odohrávajú v New Yorku a všetky filmy s párnym číslom sa odohrávajú v Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • Jediný film zo série, v ktorom sa neobjaví odhalené ženské poprsie. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama