Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po kolapsu na schůzi zůstává ředitel v nemocnici. Vedení se ujímá Kalaš a ihned se vrhá do realizace svého návrhu s prodejem plechů. Záhy se však dozvídá, že okresní tajemník zatím našel elegantní řešení problému s prémiemi a je zásadně proti prodeji plechů. Jenže ty už si zatím odvezli do Škodovky. (Snorlax)

Recenze (3)

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doktoři se tváří, že žaludeční vřed je ta nejsmrtelnější choroba ze všech smrtelných. Naštěstí nakonec ředitele pustí domů a ta úleva má za následek hromadnou návštěvu celého jeho fanklubu u něj doma. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se sešly veškeré znaky typického posledního dílu, včetně definitivního vzájemného poplácání se všech po ramenou. Tudíž po zhlédnutí s překvapením zjišťuji, že tři další budou ještě následovat. Vrcholem je scéna, kdy Růžek v podstatě vykšeftuje se Štěpničkou jeho zlepšovák za dceru. Zářil opět inženýr Kalaš, který vymyslel řešení a vůbec ho nenapadlo, že soudruzi na okrese (či kraji) už dávno na blaho zaměstnanců Radiany myslí. Akorát mě pořád rušilo, že se tam pořád mluvilo o těch ventilátorech. Vím, že se tam motaly staré typy a nové typy. Ale žil jsem v přesvědčení, že technologii i výstavbu haly na nové typy převzala ta Bytová výstavba s Josefem Bekem a Radiana už s tím (kromě utajovaného zlepšováku inženýra Hartmana) nemá nic společného. ()

pajkir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epickej konec, když se u soudruha ředitele toho času v rekonvalescenci sejdou všichni ti poctivý chlapi z fabriky a ukazujou mu ty zlepšováky, nebo hladkej radiátor, aby mu udělali radost ()

Reklama

Reklama