Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (501)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nezaostáva za jednotkou ani trochu. V 90.rokoch snáď nebol lepší animovaný film. Ani druhý diel nie je sklamaním. V tomto diele je síce príbeh možno viac pre staršie deti. Dilema, ktorú má hlavný hrdina šerif Woody, kedy sa musí rozhodnúť medzi svojimi starými priateľmi a skupinkou hračiek, ku ktorej patrí, je samo o sebe dosť zložitá a ťažká, ale koniec všetko vyrieši k spokojnosti detí. Toto sú super filmy pre deti. Sú presne také, aké majú byť. Prinášajú im poučenie veľmi zábavnou a krásnu formou. Oceňujem túto prácu scenáristov, animátorov a vôbec všetkých ľudí, ktorí sú ochotní venovať svoje úsilie práci pre deti. ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Jednotka mi prišla minimálne o triedu lepšia. Dvojka už bola dejovo akosi príliš prekombinovaná a veľa fórov mi prišlo skôr trápnych, ako vtipných. Ak však prestanem porovnávať s prvotinou, toy story 2 je v porovnaní s inými animákmi stále veľmi vydarený, najmä animácia je na tú dobu proste perfektná. Takže tie 4* si to predsa len zaslúži. Jo a Joan Cusack, čoby hlas kovbojky mi teda poriadne pílila uši..... ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně lepší než první díl, který občas trpěl onou „začátečnickou“ nervozitou a kolísavostí. Druhá část již stojí pevně v kramflecích a servíruje nám jednu parádní scénu za druhou. Už geniální rakeťácký - starwarsovský úvod nás navnadí na nevídaný animovaný zážitek, který skutečně po celou dobu trvání filmu nepoleví. ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Až je mi blbé napísať, že najlepšie (brebtové) scény išli v záverečných titulkoch. Ale nie je to úplne pravda. Príbeh dvojky ma nechytil tak ako ten prvý, ale mal svoje skvelé momenty - I'm your father, pokračovanie sľubného vzťahu otca a syna, spockovský pozdrav od Buzza, väčšina scén s koňom, prasaťom a pánom Zemiakom a samozrejme fanatickí mimozemskí uctievači. Dve nové nie veľmi sympatické postavy - Jessie a Stinky Pete, ktorý bol naozaj stinky. Bavila som sa dobre, ale tak priemerne dobre. Veľmi silné tri hviezdy. A fakt, tie titulky si pozrite, stoja naozaj za to. Buzz dostane moustache :) ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Když je něco geniální ( a Toy Story bylo), vždycky se bojíte, že pokračování nebude dobré. Ale tahle dvojka je ještě o něco lepší. Přibyly nové postavy, píseň nominovaná na Oscara, humoru je pořád dost a Woody s Buzzem jsou nerozluční kamarádi. Naprosto dokonalá je scéna, kdy hračky přecházejí silnici, ohromně jsem se bavila. Pokračování už není jen legrace, příběh má i vážné momenty. Je to sice jen animák, ale i tak mám u některých scén slzy v očích. A závěrečné titulky, to je jen završení velmi pěkného filmu . ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Pro Toma Hankse (Woody) to bylo vůbec první pokračování filmu, kterého se jako herec zúčastnil. (Karlos80)
  • Dva měsíce po začátku natáčení se chybou smazala veškerá práce, kterou za tu dobu studio na filmu udělalo. Naštěstí jedna zaměstnankyně pracovala z domova a měla tedy dostupnou kopii. (Harroc)
  • Tvorba filmu trvala devět měsíců a původně se předpokládalo, že se bude jednat o direct-to-video sequel. Jenže Disneymu se předkládaný materiál zalíbil a trval na kinodistribuci. Vedení Pixaru však nebylo s výsledkem spokojeno, a tak režisérské otěže převzal John Lasseter a uzpůsobil pokračování megahitu z roku 1995 k obrazu svému. Jednalo se na dlouhou dobu o poslední pokračování od Pixaru – studio se k tomuto kroku opětovně odhodlalo až po 12 letech v případě druhého filmu série Auta. (Dlee)

Reklama

Reklama