Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (501)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Jsem moc rád, že si animátoři z Pixaru udržují u svých děl pořád stejnou, vysoko umístěnou kvalitativní laťku. Stejně jako u prvního dílu, i zde je totiž výkladní skříní výborná animace, jež je opět podtržena skvělým příběhem. Výborná práce! „Don't worry, Woody. In just a few hours, you'll be sitting around a campfire with Andy making delicious, hot schmoes.” “Woody once risked his life to save me. I couldn't call myself his friend if I weren't willing to do the same.“ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Sice technicky dnes oproti mladším bratříčkům již zaostává, ale stále to nejlepší co Pixar na poli celovečeráků doposavad vyplodil. Což je vzhledem k tuctovosti jedničky velmi příjemné překvapení. Tempo a kadence vtípků zde nezná (a nepozná) hranic. A jako bonus nepovedené scény z natáčení při závěrečných titulkách (obvzlášť Bug´s Life II je výtečný). ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $90miliónovTržby USA $245,852,179Tržby Celosvetovo $485,015,179Tržby za predaj Blu-ray v USA $16,380,223 //počet predaných kusov 643,320Tržby za predaj DVD v USA $42,243,790 //počet predaných kusov 2,250,826║ Po niekoľkých vychutnaných pozretiach a za každým bol odsledovaní príbeh spapkaní s plným zaujatím, musím uznať kvality tejto rozprávky tým, že je jedna z mojich absolútne najobľúbenejších a spoločne zo Železným Obrom sú na čele obľúbenosti. ___Pixar je CGI dominant - GIGANT!!!___ Pokračovanie čo dokonca predčí príbehovo o niečo málo svojho predchodcu, je to akčnejšie, humornejšie a graficky úchvatné a to dokonca platí aj v roku 2010. A potešia aj odozvy na známe filmy počnúc Star Wars, Star Trek či Jurský park. /videl v kine 3D verziu: 100%/ ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Jak sa stalo, že som v rámci Pixar maratónu neokomentoval "Toy Story 2"? Neviem. Ale nevadí. Videl som ho nedávno a myslím si, že niečo si o ňom treba povedať. Podľa mňa veľmi silný, ak nie ešte lepší nasledovník vynikajúceho filmového otvorenie pre štúdio Pixar. "Toy Story 2" prináša späť všetky naše obľúbené postavy, vytvára nové, ktoré si rovnako užijeme a rovnako aj posúva hranice animácie dopredu. Film vyzerá vynikajúco. Na svoje roky úplne skvele. Plus jeho humor je podľa mňa špičkový. Všetko funguje a všetky hlášky a referencie na iné filmy sú vynikajúce. A najmä trefné. Smial som sa v správne momenty, bolo mi postáv ľúto v správne momenty a mám pocit, že rovnako som prežíval s nimi každú jednu momentku, kde sme cítili tú drámu medzi nimi. Hudba Randyho Newmanna v tomto filme skutočne funguje a je to asi jeden z jeho najlepších momentiek. Plus som mal vždy rád aj toho opravára hračiek a jeho opravársky kufor, kde bolo snáď všetko. Je fajn, že vidíme hračky viac cestovať, využívať ich možnosti a celkovo mám pocit, že sa hranice animovaného sveta posunuli v tomto filme oveľa ďalej. Záverečná dráma patrí medzi najlepšie a súčasne aj milujem všetky nové postavy ako sú Jessie, Bulseye, Zurg, nový Buzz Lightyear či Zlatokop. Fungujú skvele. Všetky momentky rezonujú, film je veľmi zapamätateľný a milujem aj koncové chybné scénky, ktoré vyčaria človeku ešte na konci filmu úsmev na tvári. V mojich očiach ešte lepší film, než jeho predchodca. A definitívne hovorím, že stojí za to ho vidieť. Hodnotenie: A ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Toy Story 2 je zatím jediné pokračování,které Pixar udělal(už se ale blíží vlna dalších).A stojí za to.Jednička sice byla o malinko lepší,ale dvojka je taky parádní,jedno z nejlepších pokračování vůbec.Animace je špičková,nové postavy také(Zlatokop je parádní padouch,kovbojka Jesse taky dobrá),tuna filmových odkazů taky potěší.Prostě jedna z těch skvělých pixarovek,tihle chlapc i snad ani neumí zklamat.Tak doufejme,že trojka se taky povede. 90 % ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Auto rozvozu Pizza Planet se vyskytuje také ve filmech Ratatouille (2007) nebo Rebelka (2012), tam v podobě vyřezaného modelu. (Harroc)
  • Ve filmu se objevuje mnoho nápadů, které byly původně určené pro první díl. Jedná se například o komiks s Buzzem, výprodej hraček nebo Woodyho noční můru. (novoten)
  • Během úvodních titulků můžete v pravé horní části obrazovky zahlédnout obchodní značku Pixaru – lampičku. (HellFire)

Reklama

Reklama