Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (501)

repe 

všechny recenze uživatele

Todle bylo ono! První díl byl skvělý, ale tohle bylo ještě lepší. Rakeťák Buzz a Woody bok po boku, stále pohotový Pan Brambůrek, nevlezlý humor, z kterého si každý odnese něco a nové hračky na scéně ("Jsem ženatý, jsem ženatý, jsem ženatý..."). Animaci se moc vytknout nedá. Nenudil jsem se ani chvíli, až mě fascinovalo, že takto fantasticky renderované scény patří do minulého tisíciletí. Podoba opraváře hraček mi dala vzpomenout na Gerri's game. Zlatokop tak zvrácený, jak má být. O něco více "zla" oproti jedničce, což dělá film ještě napínavějším. Sláva Pixaru. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Newman: 1. Woody's Roundup - Riders In The Sky [1:53] ,2. When She Loved Me - Sarah McLachlan [3:05] ,3. You've Got A Friend In Me (Wheezy's Version) - Robert Goulet [2:56] ,4. Zurg's Planet [3:39] ,5. Wheezy And The Yard Sale [3:11] ,6. Woody's Been Stolen [1:28] ,7. Chicken Man [1:17] ,8. Woody's Dream [3:55] ,9. Jessie And The Roundup Gang [1:24] ,10. Woody's A Star [1:28] ,11. Let's Save Woody [2:07] ,12. Off To The Museum [1:29] ,13. Talk To Jessie [0:43] ,14. The Cleaner [1:50] ,15. Al's Toy Barn [4:00] ,16. Emperor Zurg Vs. Buzz [2:41] ,17. Use Your Head [4:18] ,18. Jessie's In Trouble [2:14] ,19. Ride Like The Wind [1:29] ,20. You've Got A Friend In Me (Instrumental Version) [3:00], ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Když je něco geniální ( a Toy Story bylo), vždycky se bojíte, že pokračování nebude dobré. Ale tahle dvojka je ještě o něco lepší. Přibyly nové postavy, píseň nominovaná na Oscara, humoru je pořád dost a Woody s Buzzem jsou nerozluční kamarádi. Naprosto dokonalá je scéna, kdy hračky přecházejí silnici, ohromně jsem se bavila. Pokračování už není jen legrace, příběh má i vážné momenty. Je to sice jen animák, ale i tak mám u některých scén slzy v očích. A závěrečné titulky, to je jen završení velmi pěkného filmu . ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Je to trošku zvrácené, hodnotit dvojku ve světle trojky, ale cesty páně jsou nevzpytatelné (a občas i dost klikaté, hrbolaté a občas slepé). Pixar opět dokázal, nebo tedy spíš prvně dokázal, že i pokračování animáků nemusí jít přímo na DVD ale může být plnohodnotným filmem v kinech. Nemluvě o tom, že i v té době byla animace stále v rozpuku. Ještě štěstí, že se nerozhodli pro pokračování nějaké šílenosti, takhle to úspěšně dopadlo, Pixar se nažral peněz a diváci zůstali kulturně naplněni. Důstojné pokračování, které dalo i tak trochu živnou půdu pro ještě důstojnější pokračování. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Výjimka potvrzující pravidlo, že pokračování jsou horší než první díly. Dvojku Toy Story jsem si užil mnohem více než jedničku. Super zapojení nových postav (Jessie, Barbie, Prospector, Mrs. Potato Head), větší prostor pro staré známé (Slinky, Hamm, Rex, Mr. Potato Head, mimozemšťani), napínavý a zajímavý příběh. Super! 100% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Celosvětová premiéra proběhla 13. listopadu 1999 v Los Angeles. (Varan)
  • V scéne, keď skupina hračiek prechádza cez ulicu, bolo cieľom tvorcov vytvoriť extrémne zvukové kontrasty medzi pohybom a zastavením. Jedným zo spôsobov bolo stopnutie a opätovné spustenie hudby podľa pohybu hračiek a ich zastavenia. (Biopler)
  • Scéna, kdy Rex běží za autem a Pan Brambůrek ho vidí ve zpětném zrcátku, je odkaz na Jurský park, kde T-Rex pronásleduje Jeep. (novoten)

Reklama

Reklama