Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Okrskem se valí vlna zločinu, a hlavně gang z Wilson Highs policii pěkně zatápí. Kapitán Harris je v koncích, a tak mu starosta posílá nečekanou posilu - velitele Lassarda se svými kadety. Chtě nechtě (a jako že hodně nechtě) musí všichni spojit své síly, a zjistit proč gang útočí jen podél trasy podzemky, a kdo se skrývá v pozadí... Šestá policejní akademie mne bavila o maličký kousek více než ta předchozí, ale to bude nejspíš tím, že přece jen obsahuje náznak nějakého příběhu (a ne úplně špatného). Samotné zpracování a pokus o vtipné scény působí jako mnoho dní nošené fusekle, většina herců se tváří, jako by zde byla jen z donucení, a tak snad nejzábavněji působí sám kapitán Harris (G. W. Bailey) se svým pucflekem Proctorem... ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Absolútne zbytočné a stupídne pokračovanie. Nie nesmial som sa vôbec a dopozerať to bolo utrpenie. 1* za starú partu, alebo aspoň to čo z nej ostalo. A Herris s Proctorom sú už tak otrepané, predvídateľné a trápne postavy, bez ktorých by som si vedel radšej predstaviť tento film . /20%/ ()

Reklama

henrycruel 

všechny recenze uživatele

Lassard a jeho parta v předposledním dobrodružství, ve kterém se budou muset vypořádat s lupičským gangem (takže žádný originální námět). Absence Mahoneyho je tu, stejně jako v předešlém dílu, dost znát a žádná ze zbylých postav to nezachrání. Myslím si, že tvůrci už tu pomyslnou krávu neměli dál dojit... ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Dosti natahovaná kravina, děj ve filmu asi žádnej nebyl.Herci ani snad ve filmu nehrály.Academie už není co bývala ,herci to snad točili jen pro prachy.Matt McCoy náhrada za Mahoneyho bežte stím doprdele, ve filmu byl k ničemu.Harris a Proctor vše posrali . Tackleberry , Hightower , Hooksová dosti zaostávají nic moc ,už to není co bejvávalo.Policista Jones se furt opakuje kung-fu stilem ale karate ,který už na první pohled nudí.Na co se ve filmu dalo dívat ,tak na herečku : Leslie Easterbrook alias Callahanovou,tot vše. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Mě se líbí, třeba daleko víc, než čtvrtý díl, ale zkrátka No Mahonney, no party. Takže hvězda musí dolů. Jinak je to můj vlastně i oblíbený díl a nechápu proč má tak malé hodnocení. Je to komedie a legračních scének je tu dost, nasmál jsem se, pravda, když si vzpomenu na Mahonneyho, vzpomenu si na film který tak nějak sršil kvalitou, zde se to říct rozhodně nedá, ale nechám 4*. To je myslím pro mě nejrozumnější. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • Mapa na stěně v zasedací místnosti je mapa Detroitu. (HellFire)
  • V klubu komiků Comedy Pub dělá Jones (Michael Winslow) na pódiu do mikrofonu beatbox právě ve chvíli, kdy je město bez elektřiny. Mikrofon se zesilovači je funkční i bez ní. (ČSFD)
  • V niektorých scénach je zreteľne vidieť, že hercov nahrádzajú dubléri. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama