Reklama

Reklama

Sloužit jako ochranka v nákupním centru není žádná legrace. Zvláště když jste trochu násilnický blázen a po obchodě se vám potuluje rozverný exhibicionista v županu. V nákupním centru Forest Ridge uplatňuje hlava místní ochranky, Ronnie Barnhardt (Seth Rogen), všechny svoje povinnosti železnou pěstí. A jestli ho něco skutečně baví, pak je to boj se skateboardisty, zloději a vůbec s každým, kdo si dovolí narušit jeho snění o velkém dnu, kdy jednou bude moci vyměnit směšnou baterku za odznak a opravdovou zbraň. Přesto ho ale zjevení se necudného exhibicionisty mezi regály obchodu mírně vyvede z rovnováhy. Nicméně jelikož je obhroublý Ronnie vnitřním hlasem nucen k vykonání svého poslání ochránce, a protože taky doufá, že by konečně někdo mohl docenit jeho talent, případně že si ho všimne svůdná krasavice Brandi (Anna Farisová) z oddělení make-upu, okamžitě se rozhodne k zákroku. Naneštěstí deviant se ukáže být velmi zdatným soupeřem. A do toho také přichází opravdový policista detektiv Harrison (Ray Liotta), který je evidentně až příliš schopný, a mohl by tak celou Ronnieho práci zmařit. Začíná bitva, kterou tenhle supermarket ještě nikdy nezažil... v drsné a hodně černé komedii začínajícího amerického režiséra Jodyho Hilla. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Ptákovina, kterou musíte brát s vysokým nadhledem, zápletka s hledáním úchyla není vůbec podstatná. Přes chaotický úvod a pocit, jako by režisér neustále hledal svůj styl, se Zevlovat a prudit zvrhne v něco mimořádného. Seth Rogen zachraňuje celý film, stupňovaná agrese, totálně přehnaná a neetická brutalita, nulový tlak na morální hodnoty, to žene snímek mimo běžné komediální koleje a musím říct, že závěr mi neskutečně bavil. Kdyby v podobném duchu probíhal celý film, vznikl by kult koketující s Tarantinem.. Oceňuji i použití písně od skupiny Queen, která vždy zahraje v nejbrutálnějších pasážích. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jody Hill .. Fuck you, let everyone fuck.. I win. ___ Divák už to má trošku složitější. Chrlí se na něj desítky dialogů, ale že by se jim dalo zrovna zasmát? Nebýt výprasku skejťáků a rvačky s policisty, podtrhával bych tu třikrát nuda. Prostě fuck sázka na fuck popularitu Seth fuck Rogen, která fuck nevyšla. Výprodej zábavy, kde žádané kousky už nejsou k mání. ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

vic filmu s psychopatama v hlavni roli, prosim! tak tohle byla hodne divna komedie; scena v “the crossroads” byla nejlepsi - pekne jim tam dal do drzky😁 na konci uz moc film nedaval smysl, takze snizuji hodnoceni; mohli se spis ridit jenom jedne casti pribehu (prace policajta nebo chyceni uchylaka, vyberte si), ale jinak super! || ❝𝐈𝐭'𝐬 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐦𝐲 𝐦𝐨𝐦 𝐚𝐥𝐰𝐚𝐲𝐬 𝐬𝐚𝐢𝐝: 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐬𝐡 𝐚 𝐭𝐮𝐫𝐝, 𝐛𝐮𝐭 𝐢𝐭'𝐬 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐚 𝐩𝐢𝐞𝐜𝐞 𝐨𝐟 𝐬𝐡𝐢𝐭.❞ 👮🏻‍♂️🔫 ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Příběh prostého Ronnieho, který si bere za cíl jako ochránce obchodního domu chránit svět před zlem. Celkově pokud by se ubralo pár vtípků a krapet ubral ten "americký svět" tak je to zajímavé drama. Ronnie má doma matku alkoholičku, má sen být policistou a problémy najít pravou dívku. Takto kdyby v tom hrál třeba Ed Norton by to vypadalo uplně jinak. Seth Rogern je momentálně v kurzu a jeho Ronnie je opravdu typický hero-looser v dnešním světě. Co mu nejde tomu nejde. Musíte si taky dost zvyknout, že je slušně nesnesitelný, ale já ho prokoukl. Půl hodiny jsem se krapet ztrácel až jsem našel smysl filmu. One-man hero-looser Ronnie tak jako hledá úchyla tak stejně jsem hledal svůj bod v tomto filmu. Není to žádná taškařice od první minuty. Byť se dalo těžit mraky komických situací, tak si myslím, že by pak tento film spadl do frašky. To hlavní je však příběh Ronnieho, který se pro mě stal uvěřitelný. Odmažete-li nezajímavé postavy ostatních bezpečáků, neskutečně nesympatickou Annu Faris (poslední dobou se mi líbila, ale buď to bylo postavou nebo něčím jiným) a onen "americký svět" pak se dostanete k slušnému filmu o jednom obyčejném hrdinovy od vedle, na kterého už těch neuspěchů a všeho bylo tolik, že mu ruplo v bedně. Komu by ne? Vysvětlím ten americký svět: zmlácení skejtáků nikdo neřeší stejně jako nepadlo obvinění, když normálně odpráskne uchyla a nebo zbije desítku policistů. Za to vše dostane náš Ronnie zpět svou práci, novou dívku (moc příjemná Collete Wolfe) a ještě prostor v TV. Jen abych neříkal, že jsem si film užil jako drama tak má film skvělé zábavné scény: zanechání na křižovatce, zmlácení skejťáků, honění úchyla a bitka policajtů. Musím pochválit, že v celém filmu znějí hlavně Queen, které mám moc rád (songy Hero, Its Late). Jsem zvědavý jak si s hrdiny popere Seth Rogen v Green Laternovi. Nemusím se určitě po tomto bát. "BUM" ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych se nebavil a ani mi nevadilo, že tu nedávno bylo něco téměř stejnýho (policajt ze sámošky), ale prostě a jednoduše to neni moc vtipný a pokud jo, tak se to motá kolem toho, když Rogenovi rupne v bedně a začne všechny řezat a fuckovat, což ale neni až zas tak často, nicméně když se tak stane, tak to fakt stojí za to čekání, obzvlášť eliminace skejťáků je brutální. Ale celkově to je průměr, kterej na tu dobu co jede zabaví, ale moc toho po sobě nezanechá, snad jedině si člověk zapamatuje toho dobytkářskýho uchyláka a jeho necenzurovanej útěk přes celej obchoďák ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Skladba znějící při závěrečné scéně během honičky za nudistou v nákupním centru je "Where is my Mind" od kapely Pixies, která se objevila již v závěrečné scéně a titulcích filmu Klub rváčů (1999). (8Dandee)
  • Role detektiva Harrisona byla původně napsána pro Dannyho R. McBrida .Ten jí musel odmítnout kvůli závazkům k jiným projektům. Roli tak dostal Ray Liotta. (cvaky32)
  • Během natáční jedné z bojovích scén Seth Rogen zlomil omylem jednomu z kaskáderu nos, když jej skutečně uhodil do tváře. (cvaky32)

Související novinky

Násilí na ženách?

Násilí na ženách?

13.04.2009

To už k dnešku tak nějak patří ;-). A tak tady máme protest radikální feministické organizace WomanAndHollywood, která sokolím okem dohlíží na to, jestli američtí filmaři zobrazují něžnou polovinu… (více)

Reklama

Reklama