Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté Hank Rafferty a jeho parťák Charlie Reed se při akci dostanou do přestřelky, během níž je Charlie zabit. Vyšetřováním je pověřen detektiv McDuff. Zanedlouho se Hank dostane do sporu s užvaněným černochem Earlem Montgomerym, kterého právě vyhodili z policejní akademie. Když Earl propadne panice kvůli čmelákovi, pokusí se Hank hmyz odehnat obuškem. Náhodný svědek vše natočí na videokameru a nahrávku prodá televizi. Nešťastný Hank je vyhozen od policie a odsouzen za napadení na šest měsíců. Po propuštění nastoupí u bezpečnostní agentury a je odhodlán na vlastní pěst vypátrat vraha svého parťáka. V noci přistihne ve střeženém objektu zloděje a opět se dostane do přestřelky, do níž nečekaně zasáhne i Earl. Pracuje totiž jako strážný u stejné agentury. Zatímco zlodějům se podaří uniknout, Hank a Earl jsou zadrženi policií. Po propuštění pokračují v pátrání a dostanou se do kamionu zlodějů, směřujících do Mexika. Uvnitř najdou prázdné sudy. Když zjistí, že jsou zhotoveny z neznámé slitiny a že s pašeráky musí spolupracovat někdo od policie, ukryjí náklad tajně v garáži Hankovy bývalé přítelkyně Denisy. Oba muži pak vyrazí do akce, aby konečně dopadli zločince i jejich policejního spolupracovníka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Hopper 

všechny recenze uživatele

Lawrencea už by mohli od kamery konečne odstaviť ! Ak má byť vtipný, možno na tom ulietavajú jeho americkí spoluobčania tmavej pleti, ale jeho grimasy a stupídne vystupovanie už po piatich minútach je na blitie. Okrem toho je film zúfale nevtipný a nemá čím zaujať. Jeden z najhorších buddy movies, aký existuje. ()

liquuid 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, ve které Martin Lawrence opět exceluje. Mám ho moc rád jako baviče, jeho úsměv a šibalské úmysly, to je něco, co se jen tak nevidí. Na takové to odpočinkové nedělní odpoledne je to nejlepší odreagování a zasmějete se hodně často. Mrzí mě zdejší hodnocení, protože jde o celkem povedenou komediální hříčku. ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Už 10 let před vznikem hnutí BLM hýbala Amerikou (naštěstí jen ve filmu) kauza rasového napadení bezúhonného černého muže ze strany zlého rasistického bílého policajta. Tehdy za to dostal ještě směšných půl roku... naštěstí se ve vězení napravil a po propuštění pomohl své někdejší oběti vyřešit velký případ, ke kterému se náhodou přimotali coby zaměstnanci bezpečností agentury. Je fakt, že normální člověk se asi diví tomu, že Hank Earla při opětovném setkání hned nezabil, ale nakonec jim to jako dvojce začalo docela fungovat, takže se film dal  v pohodě zkouknout. Nicméně ač je Lawrence především komik, tak mi daleko víc sedí v akčních scénách. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Steve Zahn a večne ukecaný Martin Lawrence sú snáď jediné, čo mi vo filme sadlo a kvôli čomu som dal 3*. V ostatných zložkách ide o tuctovú komédiu, ktorá nič nové nepriniesla, ba naopak, kopíruje všetko, čo sa len dá. A tie rasistické vtípky neboli ani veľmi zábavné a akcia sa vychváliť taktiež nedá. No v určitých scénach som sa pobavil a rozhodne to nepovažujem za žiadnu katastrofu. /60%/ ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Dokážu si představit tuhle komedii natočenou některými našimi režiséry. Při představě ultravtipného Jaroslava Sypala a nebo Ládíka v policejní uniformě potměšile pokukuju po dveřích wecka neb se mi zvedá žaludek. Tahle komedie je neskutečná blbost, ale přesto má velké štěstí. Štěstí v tom, že jsem v chorém stavu ležela zabalená do deky, kdy mi bylo tak nějak jedno, co v televizi běží a taky to, že ta blbost byla americká a na ně se mi opravdu kouká lépe než na haha slátaniny made in Troška. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (6)

  • Na DVD naleznete i alternativní konec. (CliffLee)
  • Celý film sa natáčal v Los Angeles s výnimkou scén z pláže, ktoré boli natáčané v San Franciscu. (Real Tom Hardy)
  • Při autohoničce na vrakovišti, kde hlavní hrdinové ujíždí v policejním autě, nabourají pravý přední bok auta (blatnik, světlo, nárazník, atd...) v dalším záběru je ale auto zcela v pořádku. (Dzarule)

Reklama

Reklama