Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit v čase předvánočním než vánoční film? Ale no nevím, tenhle je na tu vánoční atmosféru poněkud depresivní. Navíc se tu někdo až příliš okatě snažil stvořit novodobou Lásku Nebeskou, s tím rozdílem, že do filmu nastrkal tunu předojemných scén, které tak ve finále působí absolutně nedojemně a ještě ke všemu dost "lacině". ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Trochu iný vianočný film, ktorý sa snaží hrať na vážnu LÁSKU NEBESKÚ. Má fajn atmosféru i obsadenie, len na našich súradniciach príde čisto americký príbeh o osamelosti a psychických problémoch trochu menej uveriteľný. Vzhľadom na počet samovrážd, bežné odlúčenie od rodiny a depresiami trpiacich občanov USA to ma pre amíkov vyššiu výpovednú hodnotu. Mne to prišlo občas umelé (pre mňa nepochopiteľné vykecávanie problémov cudzím ľuďom), ale herci podávajú skvelé výkony... Ale radšej odporúčam podobne vážne ale omnoho uveriteľnejšie PODOBY LÁSKY... ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

První dojem byl více než dobrý, s citovým vydíráním u filmů nikterak problém nemám, pokud to není až příliš samoúčelové. Noel je zajímavý film o lidech, které spojuje samota a smutek. Příběhy nebyly tak špatné, ale samotné vyvrcholení se mi zdálo krapet přehnané a především natahované. Takže nakonec si asi nebudu pamatovat smutnou Susan Sarandon a její dojemné vylíčení toho, proč nemá ráda Vánoce, ale spíš tu nekonečnou nudu, ve kterou se to obrátilo. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Kvalitní herci vždy nemusí dělat kvalitní film. Ve filmu máme několik linií, které se více či méně proplétají a každá z nich je tak naprosto absurdní, že nechápu, jak vůbec někoho mohlo napadnout, že to lidi budou milovat. Přišlo mi to fakt za hranicí fantazy a navíc bez špetky Vánoční atmosféry. Podobně jak byla zoufalá Susan Sarandon, asi tak jsem si zoufal já nad tím, že si vůbec někdo troufnul najmout takové herecké kapacity do tak prazvláštního filmu. 45% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// Paul Walker, místy trošku vtipné -Susan Sarandon očividně nudí přítomné na plátně, bohužel někomu nedošlo, že toto bude přenášet i na díváky, hodně zdlouhavé/// Tohle je film jenž dokáže ve vánoční čas vytvořit tu správnou atmosféru. Nebo alespoň jako kulisa poslouží dobře. Jenže během normálního roku vás zajisté nechá chladným, což je velký nedostatek. Děj je slabí jak čajíček a téměř není čím by vás film oslovil. Sem tam se něco najde "Ty mě fyzicky přitahuješ!" "No dovolte ja nejsem gay!, Co po mě chcete?!" "Ty jsi moje reinkarnovaná manželka" "A vypadněte!" atd. jenže to opravdu nestačí./// Celkem 39%/// ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama