Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Možná až moc průměrný film, ehm, podprůměrný. Ale s tím do toho vlastně jdete. Jediné, na co jsem se já těšil, byl "Stifler". Čekal jsem, že jeho šarm opět zapůsobí a on mě svým pověstným humorem strhne. Bohužel, nestalo se. Děj byl strašně jednoduchý, 90% lidí bude schopno po prvotním seznámení s příběhem předpovědět, jak to dopadne. A to určitě není dobře. Vtipy vázly, atmosféra houstla, nebavil jsem se. Hudba nula. Jedna hvězda za pokus udělat oddechový snímek na téma "nenáviděný učitel tělocviku", takového jsme ve svém životě zažili asi všichni. Ale je to vážně škoda, potenciál zde zajisté byl. Mr. Woodcock byl protivný až hrůza, stejně tak jako tento film. Nedoporučuji, ztráta času. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Vkusná a místy celkem drsná komedie.Billy Bob Thorton je tu maximální zabiják a Seann William Scott tu hraje naprostej protipól Steva Stifflera tzn. slušňáka až to bolí. Ale gagy jsou tu navýsost povedený (hodiny tělocviku, scéna u kadeřníka, scéně zpod postele při sexu Thortona se Sarandon....) a hlášek se tu oběvuje taky celá řada a celkově je to ideální film na sobotní (i jný) dopoledne (třeba i ráno nebo večer). Místní hodnocení 53% mi přijde až moc krutý. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Musel jsem se štípnout, toto je opravdu komedie, kde hraje Billy Bob Thornton a Susan Sarandon??? Představte si, že ano. A největší suchar je tu naprosto nečekaně Seann, který prakticky nemá co hrát. Oproti tomu hromadu prostoru dostává Randy Hickey, pardon Ethan Suplee, ten se mi naštěstí jen tak neomrzí. Co se týká námětu, byl by tu obrovský potenciál. Osobně jsem narazil až na vysoké na tělocvikáře, kteří byli podobně od rány, takže zdravím Boba a lituju neviužité síly této komedie. ()

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Oznacenie “ komédia ” v suvislosti s tymto filmom mi pride ako vydareny vtip, narozdiel od samotnej snimky. Billy Bob Thornton a Seann William Scott boli ok, scena na beziacom pase a s Mr. Woodcockom na lehatku v zavere - vydarena. A ak dobre ratam...dohromady som sa zasmiala asi "az" 5 krat ... ;) Taaakze, ak neviete kde premrhat 87 minut vasho zivota, odporucam tento film... ;) 2/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řek, tak nic moc, sice začátek je fakt slibnej a Billy Bob Thornton jako pan Dřevěnýpéro vypadá fakt vostře a předvádí ukázkovou šikanu, ale jakmile se děj přesune o několik let dopředu, tak už to je jen sled více či méně usměvných naschválů Thorntotna se Scottem a když se to konečně pořádně na konci rozjede a začne se tam i solidně rubat, tak to skončí. Škoda, mělo to určitě navíc ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)
  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)
  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)

Reklama

Reklama