Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 4

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (344)

klerik 

všechny recenze uživatele

No fakt sa na to nepozerá zle :-) Corey Yuen opäť raz boduje peknými herečkami a namakanými súbojmi. Ale... tento scenár písali traja(!!!) ľudia? Ak sa budem tváriť, že šlo o poctu DRAK PRICHÁDZA, dokážem tomu dať tri šutre. Ale inak mi bude stačiť pozrieť si nabudúce už len nejaký zostrih. MORTAL COMBAT nebol natočený tak okúzľujúco, ale bol o čosi inteligentnejší... Fakt... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Hodně artistických kousků vedle kterých stojí za pousmání kaskadérské výkony protivníků. Nečekejte že příjde Jet Li. Klasický přeháňky, které však nemusí tolik vadit, protože nečekáte žádný zázraky, ale prachobyčejnou akci v hávu sličných ženštin. Potěší i víceméně úspěšné pokusy o vtipné průpovídky. Finále má na starosti starý E.Roberts, který (když se vše zpomalí) ukáže, že se kdysi uměl hýbat. Film je dle mého určen spíše mladšímu publiku, které by těm soubojům snad mohlo i věřit. Nebo těm, kteří se chtějí dívat na celkem pěkný ženský, které létají a řežou všechny kolem sebe. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Pred zapnutím filmu som vedel do čoho idem a tak som sa snažil byť zhovievavý menším chybám a prešľapom. Ale keď mi tie neznesiteľne chybné, debilné, otrepané, lacné a navyše nanajvýš trápne scény priam rezali oči a v hlave som mal pri tom ako po atómovke, povedal som si, že toto je už aj na mňa veľa. A keď do hlavnej úlohy obsadia nechutnú a pre mňa neznesiteľne odpornú a nesympatickú Devon Aoki, potom sa výsledku nečudujte. Ostatným obsadením si to však celkom vyžehlili, niektoré akčné súboje sú celkom fajn a vzhľadom k rýchlemu plynutiu (necelá hodinka a štvrť) sa to odpozerať dalo. 40%. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

můj bráška zřejmě nechápe,sebe parodii,luxusní nadsázku,skvělé akční scény,nadherný holky....dvě bojující holky v dešti(to je sen každýho,kdo ví na co,ho má)luxusní prdel,plná srandy,koček a záměrně blbě hrajích herců,super oddych,škoda že roli robertse nehraje big mac steven,to by bylo teprva žrádlo:-)jaime preslley je k sežrání,robin shou(liu kang z moratal kombatu....pro blbé...opravdu skvělý fighter....v malé roli kapitáná pirátů potěší,stejně tak steve howey ze seriálu reba.víc minut,víc bojů,víc vysvětlení a sme na pětí,takhle krásné čtyři.skvělá sebe parodující řežba,takový tekken ve filmu!...už aby byl:-) ()

666teen

všechny recenze uživatele

Charlie´s Combat nebo Mortal Angels? Nevím, věru si netroufám tohle dílo hodnotit. Střízlivým okem to vypadá na spodní patro kontejneru se zbytky po kyretáži. Svrab a utrpení. Ovšem dokážu si představit situaci kolem druhé hodiny ranní, kdy se změněným stavem vědomí po požití ušlechtilých travin, budu u tohoto výplodu juchat blahem. Pokud najdu přehrávač. No, doufám, že ne. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama