Reklama

Reklama

Místo v životě

(seriál)
Rodinný
Česko, (2006–2008), 26 h 40 min (Minutáž: 51–56 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Martinu Lukešovou (Barbora Siedlová) a jejího přítele Jana Kadlece (Ondřej Vetchý) potkáváme ve chvíli, kdy se Martina dozvídá, že je těhotná. Rozhodnou se po delší době opět vrátit do Žďáru oznámit novinu rodičům Martiny Lukešovým (Simona Stašová a Miroslav Táborský), ale stane se neočekávaná věc V prvním díle se poprvé potkáváme s novými hrdiny. Místostarostka Petra Janatová (Anna Šišková) musí řešit složitý úkol s obyvateli satelitního městečka. Současně netuší, že její manžel advokát Janata (Jan Hrušínský) má milenku a už vůbec nepředpokládá, že by se s ní mohl rozejít. Dalším novým hrdinou je otec novináře Kadlece (Luděk Munzar). Vedle hlavních postav se můžeme těšit i na další oblíbené tváře - protřelého podnikatele Václava Rokytu (Tomáše Hanáka), jeho ženu (Petru Jungmanová), svérázného policistu Šrédra (Bohumil Klepl) či starostu Tichotu (Jaromír Dulava). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

rigby 

všechny recenze uživatele

Oproti první sérii, která běžela ještě na České televizi, je znatelný kvalitativní pokles. Zároveň s tím ubylo několik hlavních hrdinů, několik jich zase přibylo, a děj se přesouvá ze satelitního městečka přímo do centra města, zejména na radnici. A stává se z toho spíše klasický vztahový seriál. Nicméně stále ještě patří k těm kvalitnějším v české televizní produkci, proto nechávám tři hvězdičky, i když k nim přikládám velikánské nepřehlédnutelné minus. 3- ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Při sledování každého jednoho dílu jsem měl pocit, že kameraman buď pravidelně nasává nebo je grandiózní blb - u některých seriálů či filmů je "roztřesená" kamera vkusně zpracovaná a účelně podtrhává dramatičnost některých scén. Né tak v tomto dílku, zde je očividně tento styl použit pouze se záměrem vypadat "cool" a moderně - napadá mě přirovnání k přepalování scény u dalšího braku Novy, a to u Pojišťovny Štěstí. Herecké výkony bych obecně hodnotil nerad. Někteří herci předvádějí svoji typickou podprůměrnost, jiní jsou dušeni stupidním scénářem... Ani nevím, za co dávám jednu hvězdičku, ale odpad by byl asi moc. ()

Reklama

Actio odpad!

všechny recenze uživatele

Chce se mi zvracet! Proc Noha zkurvi vse, na co sahne? To je novodoby dabel!! Dobes a spol jsou ode dneska pro me naprosti chudaci, protoze kdyz kopli CT do prdele za ten skvelej serial, kterej diky Karlovi jeste ziskal na kvalite a podepsali se hrde za toto, jsou u me naprosty chudacky nuly. Jen me tesi, ze jsem se nezklamal v panu Chlumskem: ano, je to opravdu looooooser!!! ()

TheMaker odpad!

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::: Nuda, nuda, nuda a špatné herecké výkony, scénař taky stojí za prd. Dal bych aspoň hvězdičku, ale na to, že je to jako pokračování Místo nahoře, tak je to totální píč..... Hodně mne mrzí, co z tohodle provedli. Místo nahoře byla sranda, prostě zábava, ale tohle ????.........nic..... ::::::::::::::::::::::::: ()

Libidor 

všechny recenze uživatele

Zatím celkem dobrý scénář a slušné herecké výkony bohužel nemohou přebít otřesné zpracování: režie, kamera, zvuk, hudba, střih - to všechno šlo kvalitativně hodně dolů. Škoda, těšil jsem se na pokračování na dnešní dobu výborného seriálu "Místa nahoře" a domníval jsem se, že změna režiséra nebude až zas takovým negativním zásahem při vědomí, že scénáristé a herecký ansábl zůstávají stejní. Bohužel opak je pravdou a tak po prvních třech dílech přestávám tento seriál sledovat... :o(( ()

Galerie (141)

Zajímavosti (3)

  • Pokračování seriálu Místo nahoře (2004). Název se změnil, protože pokračování produkovala Nova místo České televize. (BoredSeal)
  • Natáčelo se ve Slaném, Roudnici, Hobšovicích, Žatci, Nové Vsi pod Pleší, Veverské Knínici a Brně. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama