Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze uživatele pivson22 k tomuto seriálu (5)

Chris (2007) (S01E04) 

Za mě nejlepší díl Skins vůbec. Přímo z toho kypí ta syrovost a beznaděj. Chris jako postava sice působí po většinu série jako takový klaun na odlehčení atmosféry, každopádně jeho příběh je dramatický majstrštyk. Všemu dává korunku scéna ze hřbitova, kdy mě mrazí až na prdeli. Scénáristé to úžasně napsali. Když bych bral čistě tuto scénu, tak je to jedna z nejlépe napsaných dramatických scén, které jsem kdy viděl. Ano pro člověka nezasvěceného může působit primitivně, ale sálá z toho ta opravdovost, která je v tomto případě dost krutá. 10/10 ()

JJ (2010) (S04E06) 

Ale jooo, proč ne, takový díl na odlehčení od zbytku 4.série, abychom si trochu odpočinuli od čistě depresivních epizod. JJ prošel od minulé série zajímavou transformací a zde je to krásně vidět. ()

Everyone (2010) (S04E08) 

Stejně jako u 3. série mi přijde finále trochu odfláknuté, což je škoda, jelikož druhá parta Skins okolo Effy, Cooka a Freddieho na mě působila charismatičtěji, než parta z prvních dvou sérií. Některé příběhové linie se uzavřeli jiné zůstávají otevřené, byl by to dobrý konec série, kdyby se tato parta objevila i v té další. K tomu však nedojde, tudíž hodnotím tento závěr jako slabší průměr. ()

Rich (2012) (S06E02) 

Sakra, tak nějak jsem tušil, k čemu tento díl spěje a myslím, že Rich to tak trochu tušil také. Závěrečné “rozloučení” Grace už bylo jenom labutí písní, asi nejhezčího páru v celém seriálu. ()

Franky (2012) (S06E04) 

Od začátku šesté série mi přijde, jak kdyby měla Franky působit jako Effy. Každopádně vcelku nepovedená Effy. Moc jí ten její vývoj charakteru nežeru, ale díl jako takový je vcelku povedený, po dramatické stránce jeden z nejlepších. ()

Reklama

Reklama