Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (1 088)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hračky dělají dětství dětstvím. Dovedete si představit život bez hraček? A dovedou si ho představit hračky bez nás? Dojemný příběh z fantastického světa hraček pohladá, potěší i rozesměje...Důkaz, že fantasii se meze nekladou. Moje nadšení z Toy Story tedy neopadá ani po 3. díle, který nebyl o nic méně zajímavý než předešlé dva. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Poslední díl potvrzuje stoupající úroveň série a v klidu strká své starší bratříčky do kapsy. Skvělá vizuální stránka už dávno nestačí a já od hraček konečně dostal i zajímavý příběh, který je plný akce, zábavy, překvapení a emocí. Především závěr je strhující a podle mě je scéna držících se hraček tou vůbec nejsilnější v historii animovaných filmů. Podle IMDb je to nejlepší animák všech dob a já říkám proč ne! ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

11. celovečerní Pixar Nádherná pocta světu hraček, klasickému hollywoodskému stylu (který zde funguje mnohem lépe, než v mnoha jiných filmech pro dospěláky a jde ještě mnohem dál, než případná žánrová parodie a celé je to realističtější, než valná většina hrané produkce). Great Shape Barbie a Animal Loving Ken válí na všech frontách. Nostalgie, ve které funguje každá minuta, každý nápad... ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Skončit děj u pece na odpadky, tak tomu napálím čistých pět. Jako předškolák jsem to žral a byl ochoten si pustit první díl klidně několikrát za sebou. Teď mi táhne na dvacet a posledních několik minut jsem málem usínal nudou. Jediným opravdu vtipným a zajímavým momentem je opět parodie na Star Wars (i když to není tak sakra epické, jako ve dvojce), zbytek už jen pouze dokazuje, že Pixar vyčpěl již před lety a nápadité hříčky jako Finding Nemo jsou minulostí. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Kdepak asi skončily moje hračky z dětství? Loni jsem se rozloučil s jednou z posledních, medvědem, kterého jsem dostal cca před 40 lety. Byl už notně vypelichaný a poškubaný. Zvěčnil jsem si jej foťákem na památku a pak... jsem ho opustil. Vlastně až do tohoto filmu jsem si to ani nijak neuvědomoval, ale teď si říkám: Neublížil jsem mu? Ty auta na dálkové ovládání, co mi leží ve sklepě prostě musím znovu zprovoznit a dám je na hraní svým klukům. A budu hlídat, aby s nimi zacházeli s respektem. (Ano, není to přímo komentář k filmu, ale spíše komentář k mým pocitům po jeho shlédnutí. Už holt stárnu a měkkosrdcatím. :-( ) ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • První film studia Pixar uvedený v IMAXu. (HellFire)
  • Verze Barbie, která byla ve filmu použita, pochází z roku 1983 a je to model “Great Shape Barbie”. (R´Hell)
  • Počas tvorby filmu animátori nakreslili 92 854 storyboardov, z ktorých sa zhruba polovica dostala do výroby. Strihači z nich vytvorili osem rôznych „míľnikových“ verzií, ktoré premietli „mozgovému trustu“ v Pixare. Na základe týchto projekcií sa rozhodovalo o ďalšom vývoji filmu. (buLLiTT)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama