Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

bartias 

všechny recenze uživatele

Jakoby tarantinovská motorkářská komediální gangsterka má ambice, ale kromě pár povedených scén (nebo spíš záběrů) působí hodně vyčpěle. Dialogy jsou absurdní v tom šptném slova smyslu, nemají Tarantinův typický švih a šustí papírem. Potenciál byl, ale minimálně z poloviny nedokončený scénář ho promrhal. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Vynikající prolog. Poté je zhruba půl hodinka, která je vyplněna místy suchýma hláškama, fůrou překrásnejch zadků, fůrou překrásnejch koz a sem tam nějakou *censored* ... Pravej nářez se rozjíždí až od návštěvy u mistra Carradina. Jinak z výkonů bych vyzdvihnul určitě Hoppera, vynikající monology Madsena a Carradina. Špatně nezahrál Bishop ani Jones. Celý film, včetně titulků, doprovází skvělá hudba. Kamera je také více než povedená. Znalci ocení i pár odkazů... Celkově vzato dost povedený a lehce nadprůměrný snímek. Nechválím to jako Bluntman a nehaním jako Le_Chuck, i když přiznávám, že mě jejich názory dost zaujaly... ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Larry Bishop .. Moto zabiják ___ Pekelně zlý, vlhký sen o motorkách, společenství, pokladu, násilí, sexu, krvi, kundičce a poprsích na n-tou. Kravina. Jediné, v čem si nejsem jistý, je bezvýznamná otázka, kde je Larry Bishop nejslabší - jako herec, scenárista nebo režisér? Dobrý není ani v jednom. Copak Tarantino, kamarád nekamarád, nečte scénáře, než jim je začne produkovat? Doufám, že tohle není jeho současná výše laťky - to bych si nad Inglourious Basterds mohl nakonec hodně poplakat.. Kvalitní je ještě herecké b-obsazení i ta zvolená hudba, jenže táák nudná mikro zápletka, dosebezahleděnost, debilní, nikam nevedoucí žvanění a urputně marná snaha o cool styl bez vlastního nápadu (= vykrádání) stvořila jen další mizerný grindhouse pro jednadvacáté století. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pekelně drsný, nádherný kozy na každým kroku tohohle filmu a nesmírně kundoidní Leonor Varela, ale kvůli přílišnýmu rozkouskovaní příběhu na jednotlivý moc nenavazující scény to prostě nepůsobí jako celek moc dobře, což je fakt velká škoda a nezachrání to ani oblíbený herci Quentina Michael Madsen nebo David Carradine. Krom toho mi přišlo, že je tady velká snaha o kultovní dialogy, což se občas podaří, ale občas z toho vzejdou blbý kecy. Nicméně konec se hodně vydařil a Vinnie Jones to koupil excelentně. 3,5* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pomerne zábavné béčko, ktoré sa na nič nehrá a nesnaží sa byť najlepším filmom. Ide o motorkársku zábavu, plnú drsných výrazov, motoriek, žien, nezbytnej krvi, násilia a hlavne hudby, ktorá sa presne do filmu hodí. Michael Madsen sa narodil presne pre takéto filmy a je to bezpochyby najlepšia postava. Príbeh je vydarený, mnohí si prídu na svoje kvôli drsnému štýlu motorkárov. Veľa filmov o motorkároch som nevidel ale toto je jeden z tých lepších, ktoré som videl. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • „Victors“ jsou do češtiny přeloženi jako „Viktorové“. Výraz lze však přeložit také jako „Vítězové“. (Chibs)
  • Larry Bishop a Michael Madsen, hlavní protagonisté filmu se potkali při natáčení Tarantinova Kill Bill 2, rozhodli se, že spolu udělají film. (don corleone)

Reklama

Reklama