Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 3

VOD (1)

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (282)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vždy mi připadala velmi vtipná skutečnost, že hromady peněz v pancéřovaných vozech převážejí mizerně placení drsňáci, jejichž vzdělání bylo ukončeno pátou třídou základní školy. Jen v podobných tykvích se totiž rodí stále stejné dokonalé plány na falešná přepadení a užívání si odcizených peněz v tropických rájích. V tomto případě jsem však ani žádný plán nezaznamenal, o plánu B nepadlo ani slovo a dementní činnost budoucích milionářů mne provokovala k neustálým výbuchům pohrdavého smíchu. Ale já mám smích rád, takže nějakou tu hvězdu do hry vložím, ale poznámku o nesmyslném plýtvání slušnými herci si nemohu odpustit. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Divím se, že Nimród Antal ještě nestojí před soudem za DO NEBE VOLAJÍCÍ promrhání nadějně vyhlížejícího béčka. Proč? Strážci obrněného transportéru se rozhodnou inspirovat svými kolegy a společnými silami "okradou sami sebe". Plán se však zhroutí ve chvíli, kdy jeden z nich zastřelí svědka (starého bezdomovce) a druhý to nepřenese přes srdce... Slušný B-nápad měla dokrášlit opravdu silná sestava hvězd, z nedostatku prostoru však neměla možnost zazářit ani jediná z nich. Kromě neskutečného plýtvání talentem u vybraných herců se režisér neubránil (ne)nutnému happy-endu a nudným scénám, za které mohou především plytké a stále se opakující dialogy... Na druhé straně musím chtě nechtě vyzdvihnout přímo ukázkový soundtrack, jenž dodává akčním scénám ten správný šmrnc, dále pak kameru a velmi povedený střih (viz. nahrané přepadení či zraněný policista). A v neposlední řadě samozřejmě notnou dávku klišé. DOPORUČENÍ: Pokud chcete mít z "Ozbrojených a nebezpečných" skutečně nefalšovaný zážitek beze špetky zklamání, pusťte si tenhle trailer ( http://www.youtube.com/watch?v=xqH7SRvie-I ), nechte se unášet jeho cool atmosférou a normálně předstírejte, že jste film viděli. Po jeho zhlédnutí totiž stejně zjistíte, že v něm není nic, co by nebylo v našlapaném traileru... ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Keď ľudia nepremyslia dopredu všetky možné scenáre a morálnosť jednotlivých konaní a toho, či by veci nešlo urobiť aj inak, dopadne to ako v tomto príbehu. Keď mám hodnotiť však tú snahu o akciu a vývin deja dospievam k názoru, že vôbec nevyšiel a bol dosť naivný. Obsadenie ma nezaujalo, povyšovanie peňazí na veľmi dôležité takisto u mňa prepadá. Nelogické, nie veľmi originálne, celkovo dosť nudné a hlúpe. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Scénář je hodně špatný, ale hodně nahoru to táhne výtečné obsazení a solidní povedení. Antal zachraňuje co se dá a i přes totální blbosti (typu proč týpek z bouchačkou nezastřelí hlavního hrdinu) jsem se pěkně pobavil. Laurence Fishburne vysloveně září (víc takových rolí) a i Matt Dillon je tu za borce. Těm dvěma jsem fandil mnohem víc než tomu česnému debilovi s nezaplacenou hypotékou. Žádní padouši nejsou. ()

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Pro mě se stal tento film hororem numero uno. Alespoň tedy pro kvality vývojové linky filmu nenacházím lepší označení, než "hororové". Film začíná pozvolna a příjemným tempem dostává diváka do dění. Nastává postupná gradace a desítky minut špičkové podívané, při které jsem mlčky seděl a jen civěl. Pak ale zcela nepochopitelně přišel zhruba v posledních dvaceti minutách na řadu deus ex machina se sadomasochistickými sklony a počínaje okamžikem, ve kterém si Columbus Short uvědomil svůj skrytý parkourový talent, se veškeré předchozí kvality, které film a herci předvedli, sesypaly jako domeček z karet. Následovaly už jen laciné honičky, projevily se sebevražedné tendence účinkujících ([SPOILER] pardon, ale když se tam na scéně v docela vypjatém okamžiku rozhodl ten tvrďák téměř z ničeho nic seskočit ze střechy, nemohl jsem se nezasmát a nevzpomenout si na to, jak Denholm Reynholm z The IT Crowd vyskočil z okna své kanceláře při návštěvě inspekce [/SPOILER]) a celé to poslal do nejtmavších lokalit ten nejstupidnější závěr, na který bych býval nebyl schopen snad ani pomyslet. Opět škoda největšího kalibru! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama