Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

nash. 

všechny recenze uživatele

"Pojďte, natočíme Sněhurku jako teenagerskou školní komedii".. a jak řekli, tak udělali. Výsledek není nic převratného, ale určitě není horší než většina podobných ptákovin ze středních či vysokých škol a navíc jsem z nějakého blížně neurčitého důvodu schopen se jím dobře bavit stále znovu. Sledovat jak si tvůrci poradili s kouzelným zrcadlem, otráveným jablkem, skleněnou rakví, Kejchalem, Prófou, Stydlínem, Šmudlou, Rejpalem či Dřímalem, je zábavné, Amanda Bynes je sympatická holka, všichni ostatní jsou správně ujetí, občas se blýskne nějaký ten vtípek a všechno to v svižně odsýpá. Prostě nenáročná pohoda, která si stíhá utahovat i s klasických klišé podobných filmů. . "ehm.. proč skáčeme?" ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Takovéhle naivní komedie jsou občas potřeba. Je pravda, že tahle variace na Sněhurku a sedm trpaslíků je v závěru hodně naivní, ale zábavná. Cvokhaus je na celém filmu to nejlepší, takže celkově film není zas tak zatracení hodný. Sú horší ptákoviny a tohle je jedna z těch lepších, která člověka pobaví a zároveň mu nedegraduje jeho IQ. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Hehe, no nejprve sem si myslel, že se jedná o dívčí kopii Beta Housu, ale poté i přesto, že se jedná o komedii z vysokoškolského amerického prostředí a opět jde o závody spolků, se z toho vyklubala romantická komedie s 21 letou představitelkou, za kterou byste dali celej tátův plat:-) Konec je klasicky přeplácaný romantikou, v celém filmu není ani náznak nahoty či vulgarismu, komediální složka vás pobaví, ale nerozesměje, ale přesto to jako celek působí velmi mile. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: (Otec předává Sydney dárek.) Paul White: - "To máš ode všech." Sydney White: - "Tohle je antivibrační rámový kladivo?" & Rachel Witchburn: - "Je 12:01. Vítejte v pekle, smradi! Během příštího týdne budeme provádět to, čemu ráda říkám výchova nováčků!" Christy: - "Nesmíme tomu totiž říkat šikana po tom, co se stalo Suzie." & Sydney White: - "Zní to dost hloupě, hodně hloupě, zoufalci tam jsou celej den a hlasujou sami pro sebe." Katy: - "Ne, to teda ne, můžeme jen jeden hlas denně. Že jo, Rachel?" ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladé Sydney White (Amanda Bynes) se splní její sen - dostala se na vysokou školu, která studovala její matka, a tím má zajištěno členství i v prestižním studentském klubu, vedeným krásnou Rachel (Sara Paxton). Brzy zjišťuje, že klub plný hloupoučkých blondýnek, ale není nic pro ni - a naopak své přátele získává mezi partičkou odpadlíků. Svojí bezprostředností si všechny získává, a zdá se, že volba královny ročníku nebude tak jednoznačnou událostí, jako v předchozích letech ... Ehm ehm, po prvních deseti minutách jsem chtěl televizi znechuceně vypnout, a šupnout Královnu ročníku do Odpadu!. Ale pak se film začal trochu rozjíždět, a když jsem se nadnesl nad naprosto hloupoučký a předvídatelný scénář, tak jsem se chvilkama docela i bavil (vím že postiženým by se smát nemělo, ale parta outsiderů je naprosto dokonalá). Co mi ale vadilo bylo obsazení Amandy Bynes - nevím, ta holka mi sem vůbec nesedla. To už by zde byla lepší možná Mandy Moore nebo Lindsay Lohan... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Film se točil na Rollinsově univerzitě. Většinu komparzu tvořili studenti, kteří zůstali během jarního volna. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)
  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)

Reklama

Reklama