Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (152)

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Obrovské, nečekané a demoralizující překvápko! Přitom první čtvrthodinka je přesně taková, jak jsem se bál - pupě nezábavná, šíleně trapná, plná otravných nepadnoucích a přehrávajíchc herců, a režiséra, který evidetně nemá zdání, co točí. Už jsem se chtěl zvednou a odejít, což jsem zatím při promítání nikdy neudělal ale něco mi říkalo, abych jim dal ještě chvíli šanci... A jak jí využili! Will Ferrel v roli excentrického miláčka davu Jackieho Moona je dechberoucí. Lepší než Ron Burgundy a Mugatu dohromady;) . Všechny taškařice časem skvěle gradují do velkého finále, které je výtečné, a jenom díky němu věřím, že by v budoucnu mohlo i z Altermana něco pořádného být. Podle mě tu nejde o to, že tu chybí vypointované scénky a řádné("inteligentní") fory či momentálně oblíbená satira. Jde tu o to, že jsem se skvěle bavil a moje bránice to pocítila víc, než značně. Řeči o tom, že Ferrelovky ztrácí dech, lžou. Možná se jedna dvě nepovede, ale příští léto se Will vždycky vrátí, aby vás o mých slovech přesvědčil. Nevím, jak vy ale já se těším na další match. Tohle Ferrel vyhrává zcela jasně, 85 ku 100 b. ()

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Will hrá skvele rolu hráča, majiteľa aj trénera klubu Flint Tropics z ABA a snaži sa zo všetkých síl dostať svoj tým do najprestážnejšej basketbalovej ligy sveta - NBA. Skvelá partia obklopená pánkom Andrém 3000 Benjaminom (spevák/rapper zo skupiny Outkast už niečo málo na filmovom ptátne ukázal - Buď v klidu, Čtyři bratři, Revolver, Detektivové z Hollywoodu, Battle in Seattle) či Woodym Harrelsonom ktorého predstavovať určite nemusím. Zábavné a najmä klasické basketbalové dielko - 70e roky, dlhé vlasy poprípade afrá, podkolienky až nad kolená :) či funky, no proste klasika. Ešte spomeniem že vo filme chvíľku hral aj jeden z najlepších a najslávnejších streetbalistov sveta Grayson "Proffesor" Boucher. ()

Reklama

pasqviL 

všechny recenze uživatele

Komedie která mě nadchla plná hezkého humoru, a kde Ferrell je neuvěřitelná postavička s kterou bych si nekdy chtěl nacvičit číslo v kostýmech. Zajímavé ale je že Ferrell není nejlepší postava, naprostým skvostem je zfetovaný opilý špinavý hipík co vyhraje 10 000,- dolarů, jediná škoda že tam nemá více prostoru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, čím to je, ale Will Ferrell mě poslední dobou nějak točí. Když hraje hlavní roli, nějak moc se nesnaží přizpůsobovat, nechce se měnit, pořád si hraje to samé. Tahle sportovní komedie rozhodně není něco, co by na tom mělo změnit. Ferrell na sebe stahuje pozornost, i když zajímavější jsou postavy Woodyho Harrelsona, ale také třeba André Benjamina. Nic to nemění na tom, že to je komedie spíše podprůměrná, která nijak nesnaží měnit nebo převracet klišé sportovních filmů, ale sama na nich jede. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla včera a kdyby jste se mě zeptali o čem ten film byl, řekla bych, že co si z toho vážně pamatuji je basket, samý basket a potom počkejte...jo! Basket! To je vše co si pamatuji a je to docela smutné, protože vůbec netuším o čem ten film byl, děj mi nic neříkal a navíc jsem se u toho nehorázně moc nudila. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Amy Sedaris měla ve filmu roli, avšak její scény byly nakonec vystřiženy. (Caszidy)
  • Coffee Black má vo finálovom zápase dva rozdielne typy topánok. Spočiatku má oranžové topánky adidas s modrými pásikmi, neskôr má ten istý muž obuté oranžové topánky Puma. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal vo Flinte (Michigan, USA), Los Angeles (Kalifornia, USA) a Minneapolise (Minnesota, USA). (Arsenal83)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama