Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (152)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Od podobných komedií s Willem Ferrellem jsem kdysi očekával zábavu, ale postupem času klesá jeho "hvězda" hodně rychle dolů. Dříve zajímavý a občas i překvapující herec měl šťávu, která jako by byla vytlačena jeho úspěchem a v posledních filmech je špatný. Velmi špatný a hlavně nezábavný. Všechny jeho pokusy být v Semi-Pro tím starým dobrým vtipálkem byly k ničemu. Je to škoda, protože komedie z basketbalového prostředí nemusela být nudnou sbírkou sportovní klišé a Willa Ferrella bez formy. Nepomohou tomu ani stárnoucí Woody Harrelson nebo zpěvák André Benjamin. Slabé dvě hvězdičky za skoro vymetenou podlahu všech sportovních komedií. Ferrelle probuď se! ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Láska k basketbalu v malém americkém městečku ztělesněná hráčem/trenérem/majitelem Willem Ferrellem, jemuž zdatně sekundují André3000 a Woody Harrelson, aneb povedená taškařice v kouzelném retro hávu sedmdesátých let, během kterých se na basketbalových palubovkách ABA běžně odehrávaly kromě pohledných akcí i rvačky a další "radovánky". Možná ze mne mluví právě ona láska k basketbalu, ale já se při sledování party Flint Tropics dobře bavil! ()

Reklama

JohnFarst 

všechny recenze uživatele

Ak ste naučení v pohode stráviť čas pri Ferrellových blbinách, Semi-Pro je to pravé pre vás. Totálne odfláknutý scénár, ešte priblblejšia zápletka a až na Ferrella nezaujímavé herecké výkony. Takto by sa to dalo v kocke zhrnúť. Neviem čo viac k tomu dodať, pretože Ferrell sa v poslednom čase strašne opakuje a natáča filmy stále o tom istom a stále tak isto. A opakovaný vtip prestáva byť vtipom.. Lenže je treba uznať, že pár vtípkov sa mu tu vydarilo a je sa teda aspoň raz začas na čom zasmiať. Zábavné sú tu tiež malé cameá známich z Frat-Packu ako Steve Carell alebo David Koechner. Semi-Pro nie je ale vôbec ničím výnimočné, je to len prostučká komédia o dosiahnutí cieľov aj keď nám osud nepraje, plná moralizovania s najamerickejším happey endom na konci. P.S. ten gag s tým medveďom na záver ma dostal :-) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dalši komedie s Willem Ferrellem ,která od jeho jiných filmu se liší v tom,že je sice taky ujetá,ale ne tolik,ale tím pádem chybí víc humoru,který má Ferrel právě na tomto.Potěšila účast Woodyho Harrelsona.Jinak je to film kde se sešla parta kámošů a zahráli si basket a přitom někdo zpovzdálí držel kameru :-).Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla včera a kdyby jste se mě zeptali o čem ten film byl, řekla bych, že co si z toho vážně pamatuji je basket, samý basket a potom počkejte...jo! Basket! To je vše co si pamatuji a je to docela smutné, protože vůbec netuším o čem ten film byl, děj mi nic neříkal a navíc jsem se u toho nehorázně moc nudila. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Tropics hrajú v roku 1972 proti Anaheim Amigos a Spirits of St. Louis. Amigos však v Anaheime odohrali iba jednu sezónu, 1967-68, potom sa presťahovali do Los Angeles, kde si zmenili názov na Stars a v roku 1970 prešli do Utahu, kde hrá dnešný klub Utah Stars. Na druhej strane Spirits začali pôsobiť až v roku 1974 (predtým Houston Maverics a  Carolina Cougars). (Arsenal83)
  • Příjmení jednoho z hráčů Tropics zní Munson. Postava, kterou hraje Woody Harrelson ve filmu Kingpin, se také jmenuje Munson. (Caszidy)
  • Od začiatku natáčania boli tvorcovia filmu bezvýsledne žiadaní organizáciou PETA, aby zo scenára vypustili časti s medveďom Rockym. Cvičiteľ Stephan Miller bol medveďom napadnutý a zabitý dňa 22.4.2008, iba niekoľko týždňov po natáčaní. (whack)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama