• Kulmon

Slabota nad slaboty, toto opravdu není zábava. Pitomý scénář a herecké výkony opravdu stojí za trpké pousmání.(9.4.2009)

• choze

První díl slabota a pochybuju, že se to zvedne. Kam kráčíš český seriále?(15.10.2007)

• Ded@M@tes

Herecky velmi špatný seriál. Vůbec se na to nedá koukat. ...Hodnocení 10 %...(25.11.2009)

• lesumir

Proc?(24.11.2007)

• LiVentura

Špatné špatné...(4.10.2009)

• DJ Obelix

Nejhorší výkony dětských herců v historii českého seriálu.(20.7.2009)

• Ivoshek

Úroveň dětských herců jde dost pekelně do kopru. Krystaličtější důkaz snad niakde viděti nelze. Není rozumnější reprízovat Myvšcihni školou povinní? Koneckonců, dospělí herci jsou tam prakticky stejní.(20.7.2009)

• Aky

Nerad píšu odpad, snad i toto dalo nějakou práci.(9.11.2011)

• Pishin

Ehhh!! Co to skara bylo_??(19.11.2007)

• blackrain

Další pokus, který nevyšel. Slabota a zase jenom slabota. Český seriál se utápí v bahně a sotva popadává dech.(21.10.2008)

• SLOTH

nejhorsi herecke vykony nesnasim ty deti od prvni minuty(20.11.2007)

• Rhed

Nuda, neskutečná nuda. Existuje kategorie "odpad všech odpadů"?(21.4.2008)

• Zbyisek

Na tento seriál jsem byl zvědav. V Dětské televizi se totiž pokoušeli natočit jednu vybranou scénu podle zadaného scénáře. Když jsem potom viděl tu scénu v seriálu, musím snad i říci, že ta scéna, kterou natočily děti byla povedenější. Seriál byl pro mě bohužel zklamáním.(1.7.2008)

• ssfan

Špatný seriál. Stačí pár minut a poznáte, že to stojí za starou bačkoru.(28.4.2008)

• Bay_watch

Pokud tvůrci chtěli zachytit dnešní školní prostředí, tak se jim to opravdu krutě nepodařilo. Při jeho sledování mi bylo u některých scén až trapně, protože s jistotou vím, že takhle to ve třídách našeho školského systému ROZHODNĚ nechodí. Tak odporně a zcestně idealizovaný seriál á la "Nábor do první třídy pro nevinné předškoláky" se jen málokdy vidí (a to jsem si už prošel výplachem typu My všichni školou povinní)... O hrůzostrašných hereckých výkonech se snad ani nemá cenu zmiňovat.(31.12.2007)

• A.L.E.S.

Viděl jsem jeden a stačilo to..., je to něco bezduchého, jestli to vůbec něco je. Když se kouknu na Balajkův Ranč, tohleto snad ani není jeho...(9.1.2008)

• Benemiro

Co jsem komu udělal?!(4.10.2009)

• Xardascz

ČT už je asi opravdu na dně. Myslím že můžu s čistým svědomím říct, že toto je jeden z nejhorších seriálů jaké jsem kdy viděl (a že sem jich viděl...), a ty děti (nebo "herci" chcete-li) jsou ti nejhorší herci jaké jsem kdy v životě viděl, a jsou tak nesympatické že horší to už ani být nemůže. Snad jediný klad který tu je, je skutečnost, že se aspoň ČT snaží.(10.12.2007)

• hygienik

Ešte že sa toho Dietl nedožil. Naivné, umelo skonštruované. Komenského metódy v praxi- chápajúci učitelia, žiaci, ktorí sami od seba túžia byř lepší. Rád by som videl takú školu, ale hlavne diváka, ktorí tomu aspo¨na chvíľu uverí.(3.11.2007)

• Krasus

Hodnotit to zatím nebudu,leč jsem viděl pouze pilotní díl,ale i tak mi to stačlilo.Naivně hloupý,hrůzostrašně nudný a pořád dokola opakované téma "škola základ života" aneb "škola frustrace života" plus nějaké ty dramatické výjevy z manželských etud už mě opravdu nebaví..(13.10.2007)

<< předchozí 1 2 3