Škola Na Výsluní (TV seriál)
Rodinný
Česko, 2006, 13 x 25 min
Miroslav BalajkaHrají:
Veronika Žilková, Pavel Řezníček, Milena Steinmasslová, Vladimír Javorský, Miroslav Vladyka, Pavel Kříž, Miroslav Táborský, Dana Syslová, Oldřich Vízner, Rostislav Čtvrtlík, Zdena Herfortová, Jana Altmannová, Pavlína Mourková, David Novotný, Miroslava Pleštilová, Aleš Procházka, Nela Boudová, Václav Svoboda, Otakar Brousek ml., Martin Zounar, Robert Jašków, Mário Kubec, Jiří Maria Sieber, Martina Hudečková, Šárka Ullrichová, Jana Radojčičová, Michaela Mrnková, Dana Bartůňková, Jana Poláchová, Jakub AdamíkObsah
Se školou to nejde, ale bez ní také ne. Lásky, výhry, prohry - v lavicích i za katedrou, to vše čeká diváky v novém třináctidílném rodinném seriálu České televize. (oficiální text distributora)
Kulmon
Slabota nad slaboty, toto opravdu není zábava. Pitomý scénář a herecké výkony opravdu stojí za trpké pousmání.(9.4.2009)
choze
První díl slabota a pochybuju, že se to zvedne. Kam kráčíš český seriále?(15.10.2007)
Ded@M@tes
odpad!Herecky velmi špatný seriál. Vůbec se na to nedá koukat. ...Hodnocení 10 %...(25.11.2009)
lesumir
odpad!Proc?(24.11.2007)
LiVentura
odpad!Špatné špatné...(4.10.2009)
DJ Obelix
odpad!Nejhorší výkony dětských herců v historii českého seriálu.(20.7.2009)
Ivoshek
odpad!Úroveň dětských herců jde dost pekelně do kopru. Krystaličtější důkaz snad niakde viděti nelze. Není rozumnější reprízovat Myvšcihni školou povinní? Koneckonců, dospělí herci jsou tam prakticky stejní.(20.7.2009)
Aky
Nerad píšu odpad, snad i toto dalo nějakou práci.(9.11.2011)
Pishin
odpad!Ehhh!! Co to skara bylo_??(19.11.2007)
blackrain
odpad!Další pokus, který nevyšel. Slabota a zase jenom slabota. Český seriál se utápí v bahně a sotva popadává dech.(21.10.2008)
SLOTH
odpad!nejhorsi herecke vykony nesnasim ty deti od prvni minuty(20.11.2007)
Rhed
odpad!Nuda, neskutečná nuda. Existuje kategorie "odpad všech odpadů"?(21.4.2008)
Zbyisek
Na tento seriál jsem byl zvědav. V Dětské televizi se totiž pokoušeli natočit jednu vybranou scénu podle zadaného scénáře. Když jsem potom viděl tu scénu v seriálu, musím snad i říci, že ta scéna, kterou natočily děti byla povedenější. Seriál byl pro mě bohužel zklamáním.(1.7.2008)
ssfan
odpad!Špatný seriál. Stačí pár minut a poznáte, že to stojí za starou bačkoru.(28.4.2008)
Bay_watch
odpad!Pokud tvůrci chtěli zachytit dnešní školní prostředí, tak se jim to opravdu krutě nepodařilo. Při jeho sledování mi bylo u některých scén až trapně, protože s jistotou vím, že takhle to ve třídách našeho školského systému ROZHODNĚ nechodí. Tak odporně a zcestně idealizovaný seriál á la "Nábor do první třídy pro nevinné předškoláky" se jen málokdy vidí (a to jsem si už prošel výplachem typu My všichni školou povinní)... O hrůzostrašných hereckých výkonech se snad ani nemá cenu zmiňovat.(31.12.2007)
A.L.E.S.
Viděl jsem jeden a stačilo to..., je to něco bezduchého, jestli to vůbec něco je. Když se kouknu na Balajkův Ranč, tohleto snad ani není jeho...(9.1.2008)
Benemiro
odpad!Co jsem komu udělal?!(4.10.2009)
Xardascz
odpad!ČT už je asi opravdu na dně. Myslím že můžu s čistým svědomím říct, že toto je jeden z nejhorších seriálů jaké jsem kdy viděl (a že sem jich viděl...), a ty děti (nebo "herci" chcete-li) jsou ti nejhorší herci jaké jsem kdy v životě viděl, a jsou tak nesympatické že horší to už ani být nemůže. Snad jediný klad který tu je, je skutečnost, že se aspoň ČT snaží.(10.12.2007)
hygienik
odpad!Ešte že sa toho Dietl nedožil. Naivné, umelo skonštruované. Komenského metódy v praxi- chápajúci učitelia, žiaci, ktorí sami od seba túžia byř lepší. Rád by som videl takú školu, ale hlavne diváka, ktorí tomu aspo¨na chvíľu uverí.(3.11.2007)
Krasus
Hodnotit to zatím nebudu,leč jsem viděl pouze pilotní díl,ale i tak mi to stačlilo.Naivně hloupý,hrůzostrašně nudný a pořád dokola opakované téma "škola základ života" aneb "škola frustrace života" plus nějaké ty dramatické výjevy z manželských etud už mě opravdu nebaví..(13.10.2007)