Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám rád akci, o to více ocením akci, která má nízký hodnocení a mně se líbí. Zastav a nepřežiješ s pořadovým číslem dvě by z prvního pohledu mohla vypadat jako vcelku povedená akce (na hodnocení nehledím). Jenže tady se to opravdu nepovedlo. Akce je bláznivá, šílená, neskutečně strašná. Ti dva režiséři, co přišli z jedničky, zkoušeli natočit akčnější první díl. Plno scén jsou akorát kopie (například šukací scéna na veřejnosti vyzněla už docela dost trapně), ale to není celý. Celkově je ten film hrozně debilně natočenej. Ty akčnější scény než akční jsou naprosto šílený. Všecko to lítá ze strany na stranu, vypadá to stylově a přitom z toho bolí hlava daleko víc jak z klepající kamery, co je v dnešní době tak v módě. Přitom Jason Statham by určitě nezklamal, kdyby nad tím tvůrci trošku přemejšleli. Takhle je to fakt sračka, která si zaslouží za pomlčkou název: Vysoké napětí. A jedna scéna celý film vystihuje jasně. Jason nemá srdce, má umělý srdce. Tím pádem ho potřebuje nějak dobíjet. Takže si napojí kabel z auta, připojí si ho na kozy a dobije se. Pak ještě doběhne auto, ve kterým mu utíkají sráči, co jsou proti němu. Existuje scéna, která je akčnější než akční? Určitě, Jason to dokázal. Ale aby mě to ještě bavilo, muselo by to být alespoň zajímavý, a ne, abych se u toho kroutil jak kretén a hledal vhodnou polohu jak se na film koukat. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jsou to tak tři hodiny, co jsem to dokoukal a já si za boha nemůžu vzpomenout co v tom filmu vlastně bylo. A to je, si myslím, docela špatně. :-) __ Statham, jak s oblibou říkám, je člověk, který dokáže dělat salta s třemi vruty v autě a ještě k tomu popíjet kolu a dávat si koblih. To je sice fajn, ale pokud dostane prostor jen jako vylízaná mlátička, je to škoda. Opakuje se co v jedničce, Chev musí zase a zase sám sebe dobíjet, aby nám neumřel, takže naprostá vykrádačka plus pár rádoby ultracoolových scén s filtrem na kameře. A to je dost málo! ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ach můj bože. Akční / Thriller / Komedie - tak to je prý žánr tohoto filmu. Akce v něm je, s thrillerem nemá nic společného a zasmál jsem se asi tak jednou. Už první díl považuji za nebetyčnou zhovadilost, ale tenhle nášup, to je skoro nemožné. Je to v podstatě zkopírovaná jednička, jen je v ní víc fuckování, víc silikonových prsou, víc sexu a Stathamovo (nevlastního bráchy terminátora) srdce šlape na elektřinu místo adrenalinu. Stejně, jako v prvním dílu telefonický závěr, tady působí závěr "ohnivý" - líbí se mi, je vtipný a má šmrnc, ale těch 90 minut, které mu předchází, to je ztracený čas. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Do centra Los Angeles dnes dopadl běloch, který přistál uprostřed rušné křižovatky, zničil jedno auto a poslal do nemocnice postaršího řidiče." Ne, nebyl jsem to já, protože já pády z letadla obvykle nepřežívám. Byl to zase nesmrtelný Chev Chelios, kterému ukradli zbytečnost zvanou srdce a on se naštval. Jen se musí pravidelně dobíjet a mě tato lekce fyziky zase bavila. Takže to máme tření, elektrický obojek, autobaterie, napojení do elektrické soustavy a pokaždé je to zábava. Pro mě je to zkrátka stejně dobré jako jednička, ale možná je to proto, že mi čínská mafie ukradla mozek. Naštěstí ho nepotřebuju. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Mark Neveldine, Brian Taylor .. Evidentně levné, elektricky rychlé a pořád k přežití. miniGTA podruhé, ale přeci jen bez minulé šťávy originality. Předešlá, úspěšná a kurewský zábavná jízda za adrenalinem a vendetou je zde totiž otištěna do scénáře velice podobně a převážně se stěžejní momenty variují. Škoda, čekal jsem, že se tvůrčí dvojka více zapotí nad papírem - i když vypotit některé šílené akční ujetosti až zhovadilosti asi trochu zabrat dalo.. Ling Bai na ranu, Amy Smart na rande. Jason Statham to však - oči, ruky, srdce, penis, nohy - drží stále obstojně nad vodou a povolnější hvězdičkovou troječku si Crank 2: High Voltage přeci jen odnáší. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně, kdy chce Chev Chelios (Jason Statham) zabít muže na podlaze a zjistí, že má prázdný zásobník, řekne: "You lucky bastard!" Ve stejné situaci řekla postava Jasona Stathama stejnou repliku i ve filmu Podfu(c)k (2000). (Folky)
  • Ve filmu si také zahráli: frontman kapely Linkin Park Chester Bennington, frontman skupiny Tool Maynard James Keenan, zakladatel kapely Nine Inch Nails Danny Lohner či zápasník UFC Keith Jardine. (IDžOR)
  • V severoamerických kinech film utržil 13,7 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 34,6 mil. (NIRO)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama