Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Recenze (395)

Filmpub.cz (Michal Liška)

"Co nám tedy vlastně zbývá, když nefunguje chemie mezi ústřední dvojicí? Sem tam tvůrci vytasí nějaký povedenější fórek, sem tam oživí scénu vděčné vedlejší postavičky a sem tam režisér Tom Vaughan zaskočí energickou režií. Pokud doufáte, že sledování filmu oživuje alespoň samotné Las Vegas, pak…"

Kinema.sk (Michal Korec)

"Čo dokáže ponúknuť navyše aktuálny Mejdan? Jeho najväčším problémom je, že nič. Pridaná hodnota novej komédie oproti tuctu iných či celého žánru, je prakticky nulová. Už dávno nedorazil do kín taký fádny kúsok vystrihnutý zo šablóny. Nejde o to, že film sa v Las Vegas pomaly ani neohreje a zdrhne z…" více

Tiscali.cz (Linda Winsh-Bolard)

"Režíroval to Tom Vaughan, což naznačuje, jaké to bude: přehnané, poněkud těžkopádné, dosti obhroublé a předvídatelné, se značnou dávkou sexu. Komedie je to víc bláznivá než romantická."

Reklama

Reklama