Reklama

Reklama

Vzrušení začíná ve chvíli, kdy dobrodružství ožívá! Ben Stiller vévodí hvězdnému komediálnímu obsazení v roli Larryho Daleyho, bývalého nočního hlídače v Přírodovědném muzeu, ve kterém výstavní exponáty po setmění ožívají. Nyní však Larry se svými nočními přáteli čelí novým nebezpečím v Smithsonově institutu, kde poněkud rozmrzelý egyptský faraón odhaluje svůj ohavný plán převzít vládu nad muzeem… a pak i nad celým světem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (495)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že jsem v tomto filmu projevil největší nadšení pro Amy Adams. Její role Amelie Earhart byla naprosto boží a její přilnavé kalhoty s naprosto úžasným zadkem totálně bezkonkurenční. Takovou holku by chtěl doma každej, kdo se nechce ve vztahu nudit a má rád akci. Nechápu, jak se ten hereckej ansámbl dokázal udržet. Pochybuju totiž, že by si toho nebyli vědomi. Z Noci v muzeu 2 udělali nádherný sexistický zážitek, který chlap ocení klidně i několikrát a opakovaně. No a jelikož si Amy Adams ukradla celý film pro sebe, očekával jsem, že s hodnocením půjdu hodně vysoko. Jenže řada trapných a hluchých scén mě nakonec donutila hodnocení stáhnout na hodně slušnou tří hvězdu. Jakmile se ale v televizi objeví opakovačka, rád při ní budu. Byla by velká škoda ji vynechat. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Opět se s Larrym vracíme do muzea, ve kterém se nám to hemží živými exponáty. Larry se stal managerem vlastní firmy a na muzeum už poněkud zapomněl. Nemilá skutečnost, že díky modernizaci se většina exponátů přesune do skladiště v hlavním městě, ale přinutí Larryho znovu zapojit všechny své síly a vyřešit tuhle situaci jako starý dobrý noční hlídač. Druhý díl poněkud zaostává v dějové výbavě filmu oproti jedničce, ale vynahrazuje to vizuální stránkou díky vyššímu rozpočtu. Bohužel to ale nestačí ani na procentuální vyrovnání laťky, kterou první díl nastavil a velmi to zamrzelo. Vtípky téměř stejného ražení, herecké obsazení se prakticky nemění. Takže typické dvojkové představení s nižším hodnocením. Trojka snad vylepší reputaci kamarádům z muzea. 50% ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako prvý diel..ale množstvo nevyužitého potenciálu...Shawn Levy nie je extra talentovaným režisérom, ale jedno vie..zaujať masy a to sa mu darí...Ben Stiller je často trápny, ale Amy Adams je milo vtipná...celkovo je to príjemny oddych, ktorý mohol byť určite omnoho lepší..ale u tohto režiséra stačí že je aspoň dobrý... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Věřím, že pro Američany to může být zábava, mně tahle komedie a lá Mumie příliš nenadchla. Role Amy Adamsové alias Amélie Earhartové je plochá a sebeparodující (neplést se sebeironií). Na filmy Bena Stilera (a je jedno, zda je točí jako režisér nebo herec) jsem zřejmě už stará.A tak uznávám, že nejvíc se mi líbily triky v galerii s obrazy (a sochami, heh) - fotka z poválečné Ameriky, pop-artový obrázek, moderní obrazy... Na usínání dobré, jinak nuda. A teď koukám, že napřesrok bude trojka... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Byla jsme docela mile překvapena, protože jsem čekala, že dvojka bude horší jak jednička, jak už to tak bývá. Ala já se bavila u dvojky stejně dobře jako u jedničky...jen je pravda, že 2 už byla až trochu moc přehnaná..ožívající figuríny, sochy, letadla...ne v jednom muzeu ale hned ve 3 nebo i více.... Příběh už v podstatě neměl žádný děj...prostě jen kopa zábavy a utahování si z dějin všech zemí prostřednictvím oživlých figurín skorofaraona, generála a sposty dalších. I když těch létajících zpívajících andílků jsem měla trošku po krk a to, že se Ben Stiller zamiloval do voskové figuríny mě fakt teda dostalo, tak film je příjemná a svěží komedie pro nudný rodinný večer. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (20)

  • Severoamerické tržby byly 177,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 413,1 mil. (NIRO)

Související novinky

Cameron Crowe dobrodružný

Cameron Crowe dobrodružný

14.06.2008

Komu chyběl Cameron Crowe, režisér minimálně jednoho kultovního a jednoho oscarového filmu, ať zvedne ruku! Po vlažně přijatém Elizabethtown se tvůrce odmlčel... a ticho trvá už téměř tři roky. A… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Reklama

Reklama