Reklama

Reklama

Vzrušení začíná ve chvíli, kdy dobrodružství ožívá! Ben Stiller vévodí hvězdnému komediálnímu obsazení v roli Larryho Daleyho, bývalého nočního hlídače v Přírodovědném muzeu, ve kterém výstavní exponáty po setmění ožívají. Nyní však Larry se svými nočními přáteli čelí novým nebezpečím v Smithsonově institutu, kde poněkud rozmrzelý egyptský faraón odhaluje svůj ohavný plán převzít vládu nad muzeem… a pak i nad celým světem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (495)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla spíše průměrná dětská zábava a od druhého dílu jsem toho proto více neočekával. A možná právě proto se mi dvojka tak líbila. Přitom se toho zase tolik nezměnilo, akorát těch vtipů je o hodně více a tempo filmu se nezastaví ani na minutku. Nové exponáty jsou hlavně pekelně vtipné a každých z nich má aspoň jednu povedenou hlášku. Pár trapných vtípků se tu sice pořád několik najde a takového fackování s opicí se zase bohužel nevyhneme. Ten nával dalších vtipů a situací to ale hravě přebije. Herci jsou také dobří, i když Stiller hraje spíše na jistotu. Z nových tváří ale stoprocentně zaujme výborná Amy Adams či celé si to užívající Bill Hader. Jenom ten Hank Azaria místy až moc přehrával. Vcelku je to hodně příjemná rodinná zábava, ze které budou děti naprosto paf a rodiče to neurazí. Takovým filmům dávám normálně tak 3*, ale jelikož se mi to zrovna trefilo do nálady a hlavně to příjemně překvapilo, tak tu čtvrtou hvězdu klidně přidám. 70% ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad s dějovou záplekou, akčněji pojaté a velice dobře paroduje některé filmy. Např. 300: Bitva u Thermopyl. Další plus za Vadera, bylo to milé překvapení. Nicméně autoři se pak jakoby rozjedou a do filmu naplácají tolik nelogických věcí, asi doufají že divák si toho nevšimne když bude unášen akční jízdou. Jednička byla propracovaná, vše do sebe zapadalo, ale tady ne...jasně vidíme že je muzeum plné kamer a hlídačů, nicméně když se to večer rozjede, ani jeden z nočních hlídačů se neobjeví. Divné že? Když letadlo proletí obrovským proskleným oknem je divné že se nerozezní alarm, v takovéhle době je všechno pod poplašňákem a divím se že by se nezpustil když se v muzeu děje takovíhle brajgl. Není vám divné že v prvním díle Stillera zaučovali do poviností hlídačě (dát dinosaurovi kost atd) aby byl v muzeu pořádek a oživlé figuríny nedělali bordel a on si pak odejde a na noc je tam kdo? Přeci než odešel si musel za sebe zaškolit náhradu, ale o jeho náhradníkovi tam není ani slovo, dokonce to ani nevypadá že by se jeho náhradník snažil něco dělat se stěhováním a bez nočního hlídače by to muzeum dlouho nevydrželo. Dále je tady otázka jak celé oživování funguje, pokdu ožijí i obrazy a prapodívné sochy, neměla by ožít i samotná Stillerova baterka :)? ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ano přesně jsem viděl to co jsem čekal..naprostá kravina..už když jsem viděl že bude druhý díl otočil jsem víčky..a ted je to tu..viděl sem to a tolik nesmyslů a hovadin v jednom filmu jsem opravdu neviděl jsem línej to všechno sepisovat ale bylo to fakt trapné..určitě boj s baterkou..naprosto zbytečné zneužití Jonah Hilla. Jednu hvězdu dávam za herecké obazení i když se docela dost divim že si Stiller a Wilson zahráli v takový kravině..nechápu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Záplava skvostných triků (oživlé obrazy), či burácející jistota Silvestri daly částečně zapomenout na notně chrastící příběhovou kostru a netalentovaného pana Levyho a já se tak o kadeř generála Custera bavil víc, než při první noční směně. Repete, či případné třetí pokračování už však nedám - to raději řeknu Ivanovi, že není tak hrozný, Kahmunrahovi s již za života nabalzamovaným jazykem vytknu, že nemá na pyramidě sněhové zábrany a směrem k císaři z Korsiky vznesu dotaz, zda nakupuje v dětské konfekci.. No nic, alespoň se mi potvrdila teorie, že na vině dýchacích problémů Dartha Vadera je astma. Asi to bude tím, že babička Lukea Skywalkera kouřila v těhotenství.. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle jsem se na dvojku docela těšil. O to větší bylo mé zklamání ze spousty bezduchých dialogů, hluchých míst bez vtipu a bez špetky zajímavosti. Pro menší diváky zde chybí všechno, co bylo v jedničce...poučné hlášky a živější a veselejší ztvárnění celého muzejního dění... :-( A navíc je to místy dost nuda... :-( Za posledních 5 minut dávám...35% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (20)

Související novinky

Cameron Crowe dobrodružný

Cameron Crowe dobrodružný

14.06.2008

Komu chyběl Cameron Crowe, režisér minimálně jednoho kultovního a jednoho oscarového filmu, ať zvedne ruku! Po vlažně přijatém Elizabethtown se tvůrce odmlčel... a ticho trvá už téměř tři roky. A… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Reklama

Reklama