Reklama

Reklama

Připravte se nejdivočejší a nejdobrodružnější Noc v muzeu všech dob. Jejím hlavním hrdinou je opět nejznámější noční hlídač na světě Larry (Ben Stiller), který pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku. A právě zde každou noc ožívají muzejní exponáty. Za tímhle neuvěřitelným kouzlem stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea, aniž o tom má kdokoliv kromě Larryho tušení. Larry se díky tomu při svých nočních službách rozhodně nenudí a navíc má mezi muzejními kousky řadu přátel nebo aspoň známých. Patří mezi ně faraón Ahkmenrah (Rami Malek), prezident Theodor Roosevelt (Robin Williams), nejmocnější vládce hunské říše Attila (Patrick Gallagher), římský centurion Octavius (Steve Coogan), parta neandertálců, kovboj Jedediah (Owen Wilson) a mnozí další. Občas si pro podrbání přijde i kostra Tyranosaura. Živé i neživé hrdiny ale čeká nemilé překvapení. Zlatá deska začíná navzdory svému materiálu korodovat a kouzlo se pomalu leč neúprosně vytrácí. Pro oživlé exponáty a jejich ochránce Larryho tím začínají nejen krušné chvilky ale i jejich největší dobrodružství, které je přivede až za Atlantik. Rozluštění a řešení jejich potíží se totiž nachází v oddělení egyptských sbírek Britského muzea v Londýně. V této slavné a významné instituci naši podivuhodnou partu rozšíří nejen místní oživlí hrdinové v čele s děsně nabušeným rytířem Lancelotem (Dan Stevens), ale i zdejší noční hlídačka Tilly (Rebel Wilson). V metropoli Británie na ně ale nečekají jen nová přátelství. Aby zachránili kouzlo a tím i sebe, musí čelit mnohým nebezpečenstvím a porazit silného protivníka. (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (254)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Niektorí nevedia kedy prestať. Film Noc v muzeu (2006) mal svoje muchy, ale bol mierne nadpriemerný a zožal úspech. Dvojka z roku 2009 bol možno správny ťah, aj keď podľa mňa nedosahoval úrovne jednotky. Trojka je marketingový a mediálne pretlačený šit. Lákadlom je len obsadenie a efekty s vizuálnou stránkou. Všetko ostatné je brak. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině se školou. Tenhle film jsem odsuzovala tak nějak od začátku a hodně za to může dvojka, která teda byla nic moc a s třetími díly v sérii mám tak nějak už špatný zkušenosti. A ono ejhle, prlajs. Možná dost za to může ta atmosféra kina, ale já jsem se nefalšovaně smála, nahlas smála. Příběh je jednoduchý, odsýpá to, ale že stačí na obnovení desky jenom jedno měsíční světlo.. No mohli si s tím pohrát trošku víc ;) Co chybělo v příběhu, ale nahradil humor. Malý Dexter byl prostě naprosto úžasný a ke konci extra roztomilý (já chci taky pusu!). Malý Říman a kovboj opět legendární dvojka a ze začátku celkem nesympatický neandrtálec podobný Stillerovi časem taky začal fungovat. Hlavně když došlo na spojení hlídačky a jeho. Mám asi novou oblíbenou lovestory. :D Došlo i na smutné chvilky, ale neni to žádnej velkej doják, kterej by Vám utrhl srdce. A potěšila scéna s Hughem Jackmanam. Abych to shrnula, celý film byl příjemné překvapení. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

A tak pro fanoušky Stillera asi jo. Začátek je ještě docela napínavý, pak je to nekonečná nuda, dokud se nedostanou do britského muzea, kde snad jedinou vtipnou postavou se snaží - ale jen snaží - být tlustá černošská vrátná, scény s tatou a nenadrtálcem mi moc vtipné nepřišly. Sem tam pronese syn hlavního hrdiny zajímavou hlášku, a potěší celá scéna s Hugh Jackmanem. Ale to je asi tak vše. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Theodore Roosevelt, prezident Spojených států Amerických. - Ani zbla netuším, co to značí." Vynikající hledač grálu sir Lancelot a závěrečná parodie na Hříšný tanec jsou jediná dvě pozitiva, která jsem v muzeu zahlédl. To ostatní tady už totiž bylo a já patřím mezi ty nešťastníky, kteří ani při první návštěvě muzea neskákali nadšením mezi oživlými exponáty. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci celé muzejní trilogie druhý nejleší díl po jedničce,nicméně stále nic co bych musel nutně vidět znova,nebo si snad dokonce pořídit domů.Šablona zůstala stejná a za jediný trochu svěží vítr se dá považovat výměna New Yorku za Londýn.To sice znamená nové obživlé exponáty,ty ale z větší části kopírují svoje americké předobrazy.Po hříchu nejvtipnějším momentem tak zůstává cameo Huge Ackmana.Williams by si na rozloučenou určitě zasloužil lepší kousek...60% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (9)

  • Tento díl vydělal ze všech filmů trilogie nejméně – Noc v muzeu (2006) vydělala 574 milionů amerických dolarů, Noc v muzeu 2 (2009) vydělala 413 milionů dolarů a tento díl vydělal 363 milionů dolarů. (Varan)

Související novinky

Na třetího Hobita si počkáme

Na třetího Hobita si počkáme

03.03.2013

A nikoho to asi nepřekvapí. Když Peter Jackson a studio Warner loni v létě rozhodli o rozdělení původně dvoudílného Hobita na tři části, uklidňovali fanoušky, že na trojku nebudou čekat celý rok, ale… (více)

Reklama

Reklama