Reklama

Reklama

Jezero smrti

Trailer

Steve chce vzít svou drahou polovičku, přítelkyni Jenny, na romantický víkend pryč z města k jezeru Eden. V panenské přírodě plánuje požádat Jenny o ruku. Setkají se tam však s partou mladých teenagerů, kterým se moc nelíbí, že jsou na jejich oblíbeném místě vetřelci. Steve se snaží nejprve o vyjednávání, ale zbytečně. Nebezpečný kolotoč hry o přežití se roztáčí ve chvíli, kdy partička ukradne jeho auto a potyčka skončí smrtí psa jednoho člena gangu. Skupinka v čele s psychopatickým mladíkem se rozhodne pomstít způsobem, který se vymyká normálnímu lidskému chápání. Hra na kočku a myš začíná. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 291)

larelay 

všechny recenze uživatele

Atmosferu to malo dobru, ale tie nelogickosti. Pane boze, mala som pocit, ze som pozerala parodiu. Ani chvilku som sa nenudila, ale nemozem dat viac ako dva. Bohuzial. Proste som sa viac smiala, pretoze tolko nasilnikov na jednej kope nestretnete snad ani v base... Decka, matky, este aj priroda bola voci chudatku hlavnej hrdinke neuprosna :D:D ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdivočelé deti z knihy anglického spisovateľa Williama Goldinga „Pán Múch“ sú oproti bande teenagerov z tohto filmu len partia neškodných, roztomilých anjelíkov. To v akej miere je tu zachytená detská beštialita je dychberúce. Z vyčínania tých mladistvých šialencov mi behali zimomriavky po chrbáte. Je to už hodne dávno, čo som videl takto kvalitne spracovaný exploitation. Nádherné prostredie, gradujúca atmosféra, extrémne násilie, dobre zvolení herci, vrátane tých detských. Surové, krvavé mäso. Delikatesa. Bravó! Už viac krát som tu v komentároch uviedol, že som obdivovateľom horrorovej tvorby. No a ako ortodoxný fanúšik horrorov musím dať tomuto snímku plné hodnotenie. ***** ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Chudák Michael Fassbender udělá osudovou chybu a vezme manželku doktora Watsona na výlet k jezeru. K jezeru v Británii. K jezeru v Británii, kde si hrajou mladí výrostci. Přes pár podivností v chování postav (i když přiznejme si to, lidi jsou v podstatě pitomci a logicky se nechovají, když jsou emoce included) a v situacích, jde o vynikající ukázku toho jak se věci můžou kurevsky ("pozor na jazyk") zvrtnout. Brutalitou se tu rozhodně nešetří a konec je hodně silné kafe. Bezmoc... ztráta morálky, svědomí, pravidel. Američani se se svými rádoby surival horory a thrillery můžou jít zahrabat do popelnice. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku jsem moc nechapal, co tu ma bejt tak vyjimecnyho, klasicka situace, par lidi v lese, tentokrat navic jen dva, takze jsem necekal ani zadny velky vyvrazdovani, ale nekdy po pulhodine zacne jizda, ktera skonci az s koncem filmu. Navic tu je naprosto perfektni zaporak, coz se opravdu jen tak nevidi, aby nekoho nahanela parta deti, i kdyz je fakt, ze tu je klasicka situace s sefem party a ostatnim se do toho moc nechce. Jenze krome tohohle se film muze pochlubit naprosto spickovou brutalitou, ktera navic vypada realisticky a je to proste masakr a pak pride paradni konec. A navic tu jsou i slusny herci. Neco takovyhleho by americani asi nenatocili. Ale na druhou stranu , ze bych se nejak bal, to se rict neda, nejakou mrazivou atmosferu to moc nema a napinavy to je jen misty, ale i tak jsem si to maximalne uzil. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

This Is England. Banda výrostků, proti které jsou kolegové z estonské Klass milosrdní samaritáni, zrovna neměla nic lepšího na práci, a tak se jala terorizovat mladý sympatický pár. Doslova. A proč se omezovat jen na neškodné propíchnutí pneumatiky, když můžeme upalovat zaživa? Jsme přece děti... Po technické stránce nejsem schopen Eden Lake hodnotit, protože tohle mě totálně smetlo. Zhnusení z fyzického a psychického mučení se násobí právě kvůli bytostně odporným teenagerům, drobným detailům (natáčení mobilem!) a v neposlední řadě atmosféře beznaděje. Posledních 5 minut filmu jsem nesledoval, jen zíral. Zatraceně realistické, zatraceně podnětné k nejrůznějším diskuzím. Nebo jen zatraceně děsivé. 90% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (16)

  • Počas záverečných tituliek sa objaví ešte jedna scéna. (Jozef.Payfen)
  • Na konci filmu jeden z členov partie odstraňuje videá, na ktorých je zachytené násilie. Video súbory sú príliš malé na to, aby to boli videá (jeden má napríklad 29 kB). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama