Reklama

Reklama

Babicovy dobroty

(pořad)

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud mi všichni z mého okolí, kdož se pohybují ve světě žrádla, pánví a rozpálených ploten potvrdí, že je Babica kulinářský hovado, patrně na tom něco bude. Po zhlédnutí několika epizod však musím podotknout, že Babicovy dobroty jsou slušnou švandou i pro naprostého kuchařského laika. Ostatně, pokud do sebe potřebujete kopnout vyprošťováka, zajisté máte v dispozici devět dní, které jeho příprava zabere. Pořad nezaujme provedením, nezaujme Babicou, nezaujme jídlem a ona propagovaná "lidovost" je jen typickou nováckou snahou přivábit statisíce nešťastných lidiček. Trapný teleshopping už jen podtrhuje průšvih. Ten chlap je vocas. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Vypadá jako typický český chlap,mluví jako typický český chlap a je naprosto nemožný. To mě napadne pokaždé,když s velice znuděným pohledem přepínám kanály a bohužel jsem se na tomto "umělci" zastavila. Netvrdím,že jsem ve vaření o něco lepší nebo horší než tenhle "dřevorubec" či co to robil předtím ale alespoň u toho vaření tak blbě nekecám. Jednou velkou záhadou mi je,zda někdy tento muž a nějáký jeho host se kterým obvykle vaří sní své porce,protože se nikdy co si pamatuji nestalo,že by něco snědl až je recept hotový - soudě podle jeho pupku asi zblajzne i porci hosta. ()

Reklama

argenson

všechny recenze uživatele

Již před nějakou dobou, kdy jsme ještě pořádně nevěděli, kolik humoru bude pan Babica přinášet do našich domácností, mě kolegyně přesvědčila, že na večírek musim udělat páně Babicův salát se slaninou. I dal jsem si tu práci... a pak to nikdo nežral. Zlatý vole piškoty namáčený v čokoládě, s tím mám dycky sakces. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Všichni jste tady evidentně vedle, jak ta jedle.. Začneme receptem, je to levné a může si to uvařit každý z nás: "Jirkův dort". Suroviny: 2 rozesmáté oči, 2 dobře formované nohy, 2 nádoby plné mléka, 2 vejce, 1 banán a pekáč. Postup: Hluboce se podíváme do rozesmátých očí. Rozděláme dobře formované nohy a lehce masírujeme nádoby s mlékem, dokud se pekáč dobře nepromastí. Dostatečnost promaštění vyzkoušíme prstem a poté stáhneme z banánu slupku. Pomalu jej vložíme do pekáče a přikryjeme vejci. Dort je hotový, až banán změkne a dobře pustí šťávu. Když je pekáč ještě mastný, můžeme pečení opakovat, pokud máme po ruce další zralý banán, ale dbejte na to, aby dort nevykynul! Když nám chutnalo, můžeme pekáč pořádně vylízat a zároveň tak ušetřit za mytí nádobí... Tady přece vážení nejde o vaření, ale o sex! Jakým stylem cpe svými dlouhými prsty tu nádivku do kuřete, ten mužný chraplavý hlas, ty feromony naléhavější než červené feferonky z Chiapasu.. Hmm.., kdyby tak nebyl cítit potem i přes televizní obrazovku, asi bych si nadzvedl zástěru na barbecue a nechal se tím pižmo sálajícím kuchtíkem análně pokřtít.. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

"Začneme samozřejmě tím, že si zapálíme pánev," aneb jedno z mých největších televizních guilty pleasures. Gastrožumpa to sice je, ale Jirkova "postmoderní jakože kuchyně" v kombinaci s jeho verbální i manuální neohrabaností jsou tak nějak zhovadile zábavné. A že vařit se podle toho ne vždy dá? Na to sere pes, já se učím vařit od táty - a z babiččiny kuchařky...;-p ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)

Reklama

Reklama