Reklama

Reklama

Dokonalý svět

(seriál)
  • Slovensko Dokonalý svet

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Děj seriálu Dokonalý svět se odehrává v redakci módního časopisu Grace. Jeho hrdinky a hrdinové žijí život stejně nablýskaný, jako jsou obálky časopisu, pro který pracují.
Tak jako se různí jejich věk a postavení, liší se i problémy, které je trápí. Ambiciózní a sebevědomá módní ředitelka časopisu Michelle (Jitka Čvančarová) se v soukromí mění v oddanou milenku, která nikdy nepřestává doufat, že bude jednou povýšena na post manželky. “Moje postava profesionální módní redaktorky nebude v tom seriálu úplně kladná. Popravdě řečeno, bude to nepříjemná ženská na první dobrou. Nakonec se ale snad ukáže, že má dobrý lidský charakter,“ sdělila Jitka Čvančarová. “Netajíme se tím, že Dokonalý svět bude tak trochu Ďábel nosí Pradu po česku, nebo možná tak trošku Sex ve městě”.
Šéfredaktorka Andrea (Tereza Brodská) se naopak všemožně snaží skloubit manžela, děti a zaměstnání.
Zralá redaktorka Alžběta (Jana Hlaváčová), pro kterou je Grace vším, se snaží všemožně zachránit starý svět před novými pořádky.
Ředitel časopisu David v podání Saši Rašilova je snob, který má přehled, rád se poslouchá a moc dobře ví, že se líbí ženám.
V módní redakci nemůže rozhodně chybět talentovaný stylista Oscar, v jehož mužském těle sídlí ženská duše – citlivá a zranitelná. (TV Nova)

(více)

Recenze (288)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Takovýto otřesný seriál si nezaslouží mít ve svém názvu slovo "Dokonalý". Je to neskutečně klišoidní, kýčovité, hloupé a především nemá žádný smysl. Jednu hvězdu vytáhnu z hereckých výkonů Čvančarky a Zuzky Norisový, který mám rád a časopis Michelle drží nad hladinou odpadu. A samozřejmě moje zklamaní přišlo hned po prvním dílu, kdy ostřihli Vojtu Dyka na kterýho jsem se tešil. 20% ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Tak já nemám ani trochu námitky proti námětu, ale zkřížením Sexu ve městě, Ďábel nosí Pradu (se špetkou Zářjového čísla), Džungle rtěnek a Báječného světa shopaholiků v českém prostředí prostě nic hezkého asi vzniknout nemůže. Nejhorší je, že téměř všechny herce můžete v současnosti vidět na všech našich televizních stanicích v různých více či méně podobných seriálech a to mě jako diváka v podstatě mate. Kdyby na televizi nesvítilo v rohu to logo, nevím na čem jsem...:) ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi tady to hodnocení. To jako jen kvůli tomu, že je to seriál z české produkce, tak tomu automaticky každý třetí dá odpad! po 5 minutách sledování a dál se tím jako nezabývá? Podle mě za poslední dobu rozhodně jeden z nejlepších českých seriálu. Zábavný, vtipný, svěží, něco nového pro český šoubyznys. Herci perfektní, určitý děj to taky mělo. Já nemám co vytknout, ovšem na plný počet to není. To tomu opravdu chybí jistý punc dokonalosti. ()

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Tady se a priori nadává na všechny seriály, které vzejdou z české produkce, ale proboha, hodnoťme objektivně, podle toho, jak seriál vychází ve srovnání s konkurencí. V první řadě, Dokonalý svět obstojí technicky, protože je to jeden z mála seriálů (s Okresním přeborem a oběma Kriminálkami), na který se dá koukat - slušná kamera, normálně nasvícené, kulisy nejsou z bakelitu a často i v exteriéru. Ano, stejně jako všechny seriály je i DS příšerně nazvučen, ale na to jsme si jaksi zvykli a stojíme k televizi nastavení uchem... Scenář je prostě průměrný, ale má tu nespornou výhodu, že než aby ho chladně a bez zájmu spíchl kolektiv tv pisálků, napsala ho žena, která si světem módy prošla a vložila do něj něco autentického a psala ho s nadšením. Herci jsou vybráni sympatičtí, naštěstí se neobjevují žádní typičtí seriáloví lumeni. Koukat se na to prostě dá, místy hloupé, místy vtipné, na české poměry nadprůměrné. A kdo tu o tom píše, aniž by se pořádně zamyslel, nebo to vůbec viděl, nebo si uvědomil kontext nejen české seriálové tvorby, než to hodnotil, je vůl. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

O tento seriál jsem málem přišla!! Automaticky jsem ho po zhlédnutí ukázek zařadila do "něčeho" co se snaží být americky šik a nemá na to. Potom, v jeden poměrně nudný den, jsem zašla na stránky televize Nova a pustila si první díl..ten mě natolik chytl, že jsem se podívala na druhý, třetí, čtvrtý...no a teď Dokonalý svět zbožňuji. Je to pořád "jen" český luxus, ale na víc si DS nehraje. Jsem milovnicí kabelek Louis Vuitton, parfémů a módy..a samo sebou mě hlavně proto zajímá co se děje v redakci časopisu GRACE... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (12)

  • Seriálové děti postavy Terezy Brodské jsou skuteční sourozenci, jejich otec, herec Karel Zima, hraje policistu. (Lolita)
  • V seriálu „vystupují“ i dvě legendární kabelky, a to „loquitka“ od Louise Vuittona a Birkin Bag značky Hermès, každá za zhruba 50 000 korun. Jednu z nich Michelle (Jitka Cvančarová) vyhazuje z okna. Navzdory snaze štábu uchránit ji co nejlépe se přece jen trochu odřela. Naštěstí jsou takovéto rekvizity proti nehodám pojištěny. (Lolita)

Reklama

Reklama