Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Závěrečný film, který měl všechny ty píčoviny vysvětlit a ejhle, ono to začíná hned další píčovinou a žádný vysvětlování se nekoná. Jaký překvapení! Scénáristi tomu nasadili definitivní korunu, nic debilnějšího fakt vymyslet nešlo. No alespoň, že už máme to nesmyslný natahování kdysi originálního seriálu za sebou. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Konec.... Ačkoli jsem se nedodívala na čtvrtou sérii, cítila jsem potřebu udělat za PB čáru. Jak jsem očekávala, všechny postavy, které přežily předchozí čtyři sezóny, se nakupily na prostranství jedné věznice a Michael zase jednou (a naposledy) plánoval útěk. Krkolomná řešení, celá jedna sezóna napresovaná v hodině a půl. A teď jsem konečně volná:-) ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Super poslední dvě epizody čtvrté série, které sice nebyly to nejlepší, co nám seriál za celou dobu nabídl, ale kdo si tenhle seriál zamiloval, tak to bude pro něj stejná paráda jako všechny předchozí díly. PS. V té době co to vyšlo museli všichni skákat radostí aspoň za ty poslední dvě epizody a brát to jako takové rozloučení se seriálem. Lepší 4* ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

No upřímně řečeno se pořád ptám Proč?? Proč tento snímek vlastně vzniknul?? Aby doplnil příběh Prison breaku, patrně ano, ale jakým způsobem, to už je dosti sporné. Absolutně bez nápadu, to co se děje ve Final Breaku jsme již viděli v minulých 4 sezónách, takže nevidím důvov proč se v tom ještě patlat. Hlavní kámen úrazuje je hrozně béčkové pojetí. Scofield všechno vymyslí během pěti minut, všichni jsou hrozní kamarádi na život a na smrt, tohle působí přinejmenším dost lacině. No Tancrediová si vyzkouší lapák asi na tři a půl dne, kde se jí stačilo stát vše co Scofieldovi za celou dobu pobytu ve vězení :) Dle mého názoru: Opravdu zbytečné druhé zakončení seriálu... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Posledná bodka za tým, čo malo skončiť naozaj veľmi dávno. Druhou sériou, kedy sa postavy jednoducho prestali vyvýjať a len tupo plnily úlohy scénaristov. Najdojímavejším faktorom na tomto snímku je jeho koniec, ktorý mi dovolil konečne vydýchnuť. Čo sa týka zvyšku, neskutočný kopec nezmyslov a nelogickostí, ktoré jasne poukazujú na to, že keď tam nie je nejaký skutočný dejový podklad a zvrat, jedná sa o kopec kecov a k tomu ešte v nie príliš atraktívnom prostredí. Zbohom prison break. Zbohom Michael Scofield. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama