Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (922)

maseer2 

všechny recenze uživatele

skvost mezi ostatními (pseudo)výtvory současné české seriálové tvorby, která exceluje v žánru výplach mozku tuctového diváka.. Přebor má atmosféru, jednotlivé zápletky jsou vtipné, postavy sympatické a dobře napsané a hořkosladké finále zanechá v divákovi upřímnou touhu po nášupu.. prostě palec nahoru a neskrývaná radost z toho, že i ve dnešní době může v našich končinách vzniknout kvalitní a chytlavý seriál :) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Lidový seriál, který je rozvinutím filmu z CT. Nova byla rychlejší a udělala z toho táhlý seriál. Jen zde chybí některé lepší herecké postavy, a jsou nahražené horšími. Např. Jiránková. Je pěkné, že si režisér vzpomenul na měkter herce, kteří mají nyní potíže s penězi a dal jim šanci, aby si něco vydělali... ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Spolu s "Koženým sluncem" snad jediná záležitost, dotýkající se pralesní fotbalové ligy. Úroveň dílů má skutečně vzestupnou kvalitu, přičemž epizody Láska a Na váhu! s výtečným Ivanem Trojanem představují vrchol seriálu. Sice se nejedná o žádné veledílo a leccos se dá vytknout, ovšem nesamoúčelná jadrná mluva (až jsem se divil, že to pustili v hlavní vysílací čas), uvěřitelné zápletky a skvělé výkony Luďka Soboty (snad prvně nehraje blba), Ondřeje Vetchého (i když někdy trochu přehrával) a Davida Novotného to bohatě vynahrazují. Po "Hospodě" nejlepší seriál TV Nova a za posledních cca 10 let IMHO nejlepší český seriál vůbec. 70%. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Citlivá sonda do života na vesnici se všemi jeho krásami i vadami. Detailně promyšlené postavy, jemný smysl pro humor a nervy drásající sportovní klání. Kdybych tak nesnášel fotbal, dal bych možná ještě víc. Ale jinak to šlo a Vetchý dost zvedá celý seriál z českého průměru sračkoidních vypatlanin, sesmolených na koleni. 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Za co jste mu dal tu červenou, ty vole?" Nikdy v životě se mi nestalo, abych si organizoval čas podle českého seriálu, ale Okresní přebor mě donutil každé pondělí ve 20 hodin zasednout k TV a zjišťovat, na kterém zapomenutém kanálu ta Nova vysílá. Já jsem prostě musel hodit všední starosti za hlavu a šel jsem oběhat tu pravou obranu s Jirkou Luňákem, musel jsem si stěžovat na lavičce na bolístky s Jardou Kuželem, musel jsem kout pikle s předsedou Orlem a já jsem s nimi snad ukradl i ten Forbes. Mně s tou bandou vesnických exotů bylo dobře na hřišti i v hospodě. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (75)

  • Režisér Jan Prušinovský přišel se svým nápadem nejprve do České televize, kde byl ale odmítnut s tím, že tento typ seriálu není to, co současní diváci chtějí vidět. (ClintEastwood)
  • Poté, co Ludvovi (Pavel Kikinčuk) při hře na automatu dojdou peníze, jde hrát Adolf Větvička (Leoš Noha), který po pár otočkách vyhraje. V následujícím záběru je však možné všimnout si, že válce na automatu nemají výherní kombinaci. (Skarface)

Související novinky

Reklama

Reklama