Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

Spooner

všechny recenze uživatele

Pilot: Pilot Blindspot tedy nešetří nadějnou zápletkou a skvělým obsazením v čele s výtečnou Jaimie Alexander, které vás donutí sledovat minimálně dalších několik epizod. Celé je to navíc servírováno v tak svižné a nenáročné podobě, že divácký hit mají u NBC zkrátka zaručený. Zároveň se ale nemůžu zbavit dojmu, že novinka se až příliš veze na vlně divácky úspěšného Blacklistu. Také zde tvůrci zpočátku operovali se slibným a napínavým příběhem za podpory charismatického antihrdiny. Stačilo ovšem několik dílů a seriál se změnil v totální kriminální rutinu, jež dokázala zprvu výtečný děj téměř pohřbít. Tak trochu se proto obávám, aby se touto nepěknou cestou nevydal i Blindspot. Doufejme tedy, že scenáristé se budou hlavní lince věnovat co nejvíce a začnou svůj potenciál co nejdříve těžit na maximum. Byla by totiž škoda, kdyby se výtečná herecká dvojice nakonec utopila v seriálovém průměru.60% ()

BardDeLune 

všechny recenze uživatele

S hodnocením nerada začínám u pilotního dílu a na tento seriál jsem byla docela zvědavá, co si budeme namlouvat Jaimie Alexander je prostě nádherná a ne nadarmo mnoho záběrů v tomto seriálu vede k jejím nádherným očím. Nicméně, seriál má zajímavou zápletku a zatím všechny odvysílané díly opravdu šlapaly, ale stále mám pocit, že seriál zůstává krok za tím, čím mohl být a to je škoda. Má to sympatické obsazení, dostatečně napínavý scénář a podle mne rozhodně za to shlédnutí stojí. ()

Reklama

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Tak to sem si dal teda 😄 5 sérií, dohromady 100 dílů. Není to klasická kriminálka, ale příběh na pokračování. Nejvíc se přibližuje seriálům jako Útěk z vězení, 24 hodin nebo Nikita. A je to fakt napínavý, takže prostě musíte hned zapnout další díl. I postavy jsou fajn a dá se k nim brzo vytvořit kladný vztah. Ve třetí sérii tomu ale dochází výrazně dech, už to však nejde zastavit 😆 Jedná se o klasickou americkou seriálovku, a opět se opakuje to co říkám delší dobu, 22 dílů na sérii je prostě moc. Nicméně to nic nemění na tom, že seriál je hodně dobrej a jako doporučení jak přežít lockdown úplně ideální. Nudit se fakt nebudete. ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem to dokoukal do části, kdy pokérovaná zjistí, kdo to na ni narafičil (to je překvapení). Pak už to šlo se seriálem s kopce a vydržel jsem už jen asi dva díly. Začal jsem se nudit. Tak že ze *** snižuji na **. Sorry, ale je to stále dokola a už je mi jedno, jestli se vezmou nebo umře a nebo bude dalších 180 dílů. Potetovaná je na to dost a oni na mi určitě ještě něco najdou. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Fajn nápad. Sice jde jen o další hlavolamovou akční krimi, ale vodítka k jednotlivým případům jsou vyvedena originálním způsobem. Dobré je i to, že seriál má celkem široký záběr, takže se tu najde jak klasická kriminální zápletka, tak motivy špionážní či teroristické. Kromě řešení případů je tu samozřejmě linka hlavní hrdinky, která se snaží zjistit, co je vlastně zač, hry v podání CIA a FBI a najde se i pár minipříběhů vedlejších postav, které dotvářejí kompaktní celek. Jediná výhrada směřuje k občas až krkolomnému řešení a vyřešení některých deliktů, ale to se dá v pohodě přehlédnout. 85% ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Jedním z tvůrců tetování Jane Doe (Jaimie Alexander) je David Kwong, absolvent Harvardu, kouzelník a iluzionista. (Nykki)
  • Postava Patterson (Ashley Johnson) byla původně zamýšlena jako 45letá přísná žena. (Nykki)
  • Epizoda se částečně odehrává v Bulharsku, ale exteriéry se natáčeli v Praze - např. ve 26.minutě jede tramvaj na Palachovo náměstí kolem budovy Filozofické fakulty. (AnaMaruska)

Reklama

Reklama