Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA COOL = 26.3.2012, réžia českého znenia (PRIMA 2011) = FILIP JANČÍK - Stanica známa ako SCI-FI CHANNEL včera zmenila svoj názov na "kúlovejšie" SyFy a pri tejto príležitosti odvysielala prvé dve epizódy tejto 13 - dielnej mystery série. Po odsledovaní väčšiny epizód môžem konštatovať, že táto light verzia Muldera a Scullyovej je zábavná, napínavá a ja si pri honbe za artefaktmi ešte aj vynikajúco oddýchnem. (8.7.2009) ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

Taková transformovaná Akta X, jen místo mimozemšťanů se tu a tam potloukají lidé, ovlivnění magickými artefakty. Na druhou stranu příjemná rodinná zábava, níže zmíněný příměr lovců pokladů s odznaky tajné služby sedí dokonale. Mezi hlavními představiteli to trochu jiskří, takže všechno jde po již tisíckrát vyjetých kolejích - a to i co se náplní jednotlivých dílů týče. Nic víc, nic míň. Ale koukat se na to dá. Jen nečekejte zázraky. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takový pohodový seriálek. Jen se posadit, vypnout mozek a odreagovat se. Sem tam se objeví vtipné slovní přestřelky, vtipné scény a občas i zajímavé zápletky. Jinak co se týče nápadů a artefaktů, občas mi to připadá až moc, ale je třeba se od toho oprostit. Všechny postavy jsou fajn a výborně se doplňují a klape jim to. Na odreagování ideální. Aktualizace: Vzhledem k tomu, že ve třetí a čtvrté sérii konečně došlo na dlouhodobý děj a zápletku, která se táhne celou sérií a také atmosféra místy dosti potemněla, zvyšuji hodnocení na 4* a lepších 70%. Už to není jen jednodílové hledání artefaktů a je to více chytlavější. Howgh! ()

iHyik 

všechny recenze uživatele

Zatím bez hodnocení. Pilotní díl nebyl nijak úchvatný, nápad neoriginální - Lovci pokladů s plackou FBI. Herecké výkony nudné, sem tam vtípek pro dvanáctileté děti. Celkově to působí dojmem "rodinné komedie na páteční večer". Nicméně i přesto zkusím ještě pár dílů, jestli to půjde takhle dál, myslím, že mi nebude vadit, když mi tento vcelku průměrný seriál uteče. A u toho stále zůstávám. Dvě hvězdičky. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Koukali jsme na to hned po Heuréce , tak že dalo trochu práce a dílů než jsem si zvykl na nový děj a lidi. Ale naštěstí se to velice pěkně rozjelo a s každou další sérií to bylo lepší, zvlášť poslední 4 měla grády (5.série jsem ještě neviděl čekám na dabing) docela by mě zklamalo, kdyby po 4 skončili, neboť by to bylo nedokončené. Představitelce Myky sluší rovný vlasy ne vlnitý. Jinak nejlepší postava určitě krásná Claudia a bručoun Artie. Tenhle seriál mohl mít mnohem víc dílů, těch možností tam jsou spousty. Ps-dodatek, tak po skončení 5.série mě docela mrzí, že to nemělo víc dílů, je to zábavné a zároveň i zajímavé. Postavy tam krásně zapadají a dobře se tam doplňují. Určitě bych si uměl představit třeba seriál Skladiště 14. Zajímavé je že hodnocení to má menší než třeba Svatyně, která je i provedením a hlavně kvalitou úplně někde jinde.19.3.2016 ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V páté epizodě druhé série se objeví postava jménem Douglas Fargo zaměstnaná u firmy Global Dynamics ve městě Eureka. Postava je odkazem na seriál Heuréka – město divů (od r. 2006), za kterým stojí stejně jako za seriálem Warehouse 13 Syfy channel. (misa1989)
  • V 7. epizodě 3. série je možné si všimnout, že tělo zastřeleného Lea 3krát změní svou polohu. (Lenniah)
  • Natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama