Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (663)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ďalšie nechutné, sterilné, hlúpe torture porno. Dávam ale o hviezdičku viac za ten rozkošne uletený záverečný zvrat, kedy sa zjavuje zase ďalšia postava z minulosti, ktorá nečakane ťahala za motúze počas celého času. Strašná škoda, že sa séria berie tak vážne. Mohla to byť zábavná hororová telenovela. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak sedmému dílu série 3D uškodilo, tvůrci totiž 3D efekty postavily do popředí před vším ostatním. Jako zapřísáhlý fanda celé série musím přiznat, že jsem snad poprvé zklamán. Tenti díl jako by vybočoval ze standartu. Už se v docela překomplikovaném ději ztrácejí i samotní tvůrci. I ty pasti už nejsou takové, jako byly dřív. Další díl, pokud bude, si však zcela jistě nenechám ujít. Jsem zvědav kam to až povede. Přijde mi, že v současné době má SAW méně fanoušků než nepřátel. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Trošku mne zklamal a to z toho důvodu, že v traileru byly uvedeny scény z kina, kdy jsou diváci připoutáni a z plátna vystřelují ocelové zubaté kotouče. Naivně jsem si myslel, že tyto scény uvidím ve filmu. Až při sledování filmu jsem pochopil, že to byl pouze reklamní tah na 3D projekci. Ale i tak jsem se náramně bavil. Jako vždy pasti skvělé. Dávám 100%. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tvůrci absolutně nesplnili, co slibovali a od toho se také odvíjí moje hodnocení. Nepovažuji se ani tak za fanouška této série, ale spíše za fanouška Jigsawa. To jeho postava a jeho filozofie vdechla sérii kultovní nádech. Začátek nastavuje zrdcadlo zdegenerované společnosti. Milostný trojúhelník je tady rozseknut pěkně ve stylu starého dobrého Jigsawa před zraky hloupého stáda. Pak už to jde ale z kopce. Prostor dostává hospodský blb, který ucítil prachy a samotný Jigsaw má snad dvě scény. Po prvním dílu všichni stále čekáme na podobně dechberoucí závěr. Bohužel se ho už nedočkáme. Chlouba této série je zde totiž odfláknutá nehorázným způsobem. Ze všech dílů si to zrovna tady museli vytáhnout z paty. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Kecy, kecy, kecy, střeva, nečekaná pointa a závěrečné titulky. Původní SAW bylo v mnoha ohledech geniální dílko, následované několika vývary, které pak alespoň trochu rozvíjely krvavé univerzum a místy i překvapily hutnou atmosférou. V (konečně!) posledním díle téhle vymaštěné série není ani jedno z toho. 3D efekt je viditelný akorát na logu Lionsgate a i ta rádoby zabíječka často nevinných lidí je k smrti nudná záležitost. Jonah Hex našel svou konkurenci pro ocenění „Nejzbytečnější hovadina roku”. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Na místo původně avizovaného Davida Hackla, režiséra Saw 5 (2008), byl pár dní před zahájením natáčení na jeho post dosazen Kevin Greutert, režisér Saw VI (2009). (MovieKings)
  • Vzhledem ke komplikované 3D výrobě byl sedmý díl natočen za 9 týdnů, zatímco předchozím vždy stačilo týdnů 6. (darek kartac)
  • Ve chvíli, kdy detektiv Hoffman (Costas Mandylor) nechá video, ve kterém uvádí, že chce, aby mu policie vydala Jill (Betsy Russell), není po jizvě, kterou si způsobil na pravé tváři, ani stopy. (Mandalorian)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama