Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký film, který líčí události, které se odehrávají v Dominikánské republice těsně před začátkem filmu "Rychlí a zběsilí". (oficiální text distributora)

Recenze (62)

FlyingGentle 

všechny recenze uživatele

Právě proto, že je tak civilní, krátký a až skoro dokumentárně pojatý, je tento malý snímeček unikátním skvostem v Dieselově filmografii. Je vidět, že si tady dělal prostě, co chtěl, ale vystřihl si svobodu svým osobitým způsobem: záběry do ponurého tmavého vězení, kde dlí dlí vyvrženci velkoměsta, špinavé ulice panamské metropole, kde se umí pohybovat jen našinec, a do toho přijíždí Han, který zázrakem obživl po očividné smrtelné autohavárce v třetím díle, který se odehrával v Tokiu. Potkává Dominika, balí opět jednu jeho přítelkyni, zatímco šéf dohaduje nějakou velkou akci. A najednou přichází Letty v podání stále šarmantní Michelle Rodriguezové. Popadne Diesela a už se vezou po hlavní silnici někam k moři, kde prožívají romantiku, hovoří, líbají se, padají se smíchem do vody. A film končí. Je to pouhá sekvence obrazů, ale nic jiného jsem ani nečekal, o to více se mi tenhle krátký panamský výlet líbil a dal bych si ho klidně i více, kdyby se Diesel rozhodl točit ze života v Panamě. Je to velmi příjemně realistické a autentické a možná to takhle prostě sám šéf chtěl. Zatímco si ve velkých filmech užívá před kamerou, tady stál i za a dal do kupy vše, co potřeboval. Díky moc za to! ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Vizuálně pěkně nasnímaný krátkometrážní film, který je k vidění jako speciální bonus na Blu-ray "Rychlí a zběsilí". Podíváme se za Domem (Vin Diesel), který si v Dominikánské republice užívá na plážích pod horkým sluncem s Letty (Michelle Rodriguez). Společně se podílejí na loupežích za pomoci vytuněných aut. Partu přijíždí posílit Han Lue (Sung Kang) a další dobrodružství, které už ovšem uvidíte v úvodu filmu "Rychlí a zběsilí" může začít... ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ako jednoaktovka, ktorá má prezentovať tú atmosféru a momentky zo života vyplneného srdečnými ľuďmi, ktoré má rád nielen hrdina Dom Toretto, ale aj Vin Diesel, je to celkom príjemné. Ale ako píše tron, v nadväznosti na filmy zo série to bolo zbytočné. Všetci sme čakali, že sa tam niečo udeje, ale neudialo sa. Zato sympatickí ľudia, čokoládové deti a nádherná príroda trhnú minimálne jednu z hviezdičiek ;-) ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Ako naskočili titulky, hneď zo mňa vyletelo: "To je všetko?" Veď tu nič nebolo! Veľmi nudné a nevýrazné. Zatiaľ čo Turborchared prelude bolo také ľahké a rýchle zvezenie sa s atmosférou prvého filmu, tu je to po vete "ideme kradnúť palivo" už len prázdne čakanie na koniec. Tešil som sa, že aspoň únik z väzenia bude zaujímavý, ale nie, Bandoleros získavajú ocenenie za najtrápnejší útek z väzenia. Takto to odfláknuť, nech sa nehanbia, aj na krátky film to bolo "krátke".... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn, na to, že je to svojim spôsobom úplne zbytočné... Vina Diesela nepoznám osobne, ale pôsobí na mňa dojmom správneho chlapíka a talentovaného umelca, ktorý je zaujímavý v komerčných látkach (ČIERNOČIERNA TMA), nekomerčných (FLÁKAČI, DOKÁŽTE MI VINU), ako kameraman (ZACHRÁŇTE VOJAKA RYANA), scenárista, producent i režisér. Ako posledne menovaný do svojej nepočetnej filmografie pripísal v roku 2009 dvadsaťminútovku LOS BANDOLEROS (okrem réžie a hlavnej úlohy tiež napísal scenár), ktorá predchádza udalostiam z hitu RÝCHLI A ZBESILÍ (2009). Okrem toho, že je sympatické ho znova vidieť v akcii (pretože svojou charizmatickou „dospelou“ charizmou konečne vnáša do hlúpej tínedžerskej brm-brm série kus vážnosti), poteší i horúca atmosféra divoko nasnímanej Dominikánskej republiky. Na YouTube prvých desať minút tu: http://www.youtube.com/watch?v=uJ_H-DGOpYQ&feature=related a zvyšná desiatka tamto: http://www.youtube.com/watch?v=NBKcRMQvEzs&NR=1&feature=fvwp . ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama