Reklama

Reklama

Jamie (Jake Gyllenhaal) se ve chvíli, kdy praštil s medicínou, stal profesionálním flákačem. Jedinou věcí, kterou umí, je balení holek. Tenhle talent vyžaduje slušné přesvědčovací schopnosti, a tak se Jamie nechá zlákat na práci reprezentanta velkého farmaceutického koncernu, jehož výrobky má vnucovat lékařům, aby je šířili dál, mezi své pacienty. Když čeká na audienci v jedné čekárně, uvidí JI, krásnou a smyslnou Maggii (Anne Hathaway). Domluvit si rande zabere Jamiemu pár minut, stejně dlouho trvá, než vzájemné romantické oťukávání skončí v posteli. Jako by Maggie měla na všechno málo času. Coby pacientka v první fázi Parkinsonovy choroby ho skutečně nemá nazbyt. Ve chvíli, kdy se spolu začnou intimně sbližovat, vstoupí do jejich života viagra. Jamie totiž není zrovna ve formě, a tak mu Maggie navrhne, že by mohl vyzkoušet „motor na erekci“, který jeho zaměstnavatel právě vyvinul. Jamie, bohatší o vlastní zkušenost, začne modrý prášek prodávat jako o život. Jenže bývalému flákači nepřináší kariérní růst to pravé uspokojení. Tím by byl jen užší vztah s Maggie. Tahle holka je ale těžký oříšek, který lze sice snadno rozlousknout, ale jen těžko se dá udržet. Jamie je ochoten udělat pro jejich společné štěstí cokoliv. Otázka zní, jestli to bude stačit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (658)

Asdas 

všechny recenze uživatele

V tomto žánri sa toho urodí za sezónu veľa ale len máločo vybočuje z priemeru a buď sa to podarí nápaditou réžiou alebo scenárom, tu to nevyšlo aj keď chémia medzi ústrednou dvojicou funguje. ()

Pria 

všechny recenze uživatele

No, podle obsahu jsem čekala film, který ze mě aspoň trošičku nějakou tu emoci vyždíme, leč bohužel, nestalo se. Celý film je jakoby bez emocí. Člověk se na něj koukne a do půl hodiny málem zapomene, o čem vlastně byl. Trošku škoda, protože téma je opravdu zajímavé. Milostný vztah, který přeroste v něco víc a ještě navíc jeden z dvojice je nemocný...Z toho by mohlo být hotové melodrama. Třeba mě Edward Zwick potěší přístě. ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má neuvěřitelný smysl pro humor! Nejde o to, jak je vtipný, ale o tu vtipnost smyslu. Stejnou, kterou má jen pár filmů (jako například Děkujeme, že kouříte) A pak samozřejmě krásné ústřední duo a bez servítek popisovaný zdravotnický business (za to zvláštní plus navíc). Tohle je ten správný romantický film pro holky, které si nechtějí zkazit image drsných inteligentních holek a pro muže, co si nechtějí připadat moc zženštile. A pro ty ostatní, co mají rádi slečnu Hathaway nebo pana Gyllenhaala... ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojice má u mne plus...o tom žádná, nemůžu se však zbavit dojmu, že nebýt příběh vsazen do prostředí obchodních zástupců cpoucí se lidem do pozornosti snad i nosní dírkou měla bych asi pocit, že si dávám pařížský dort bez šlehačky.... ()

petite fille 

všechny recenze uživatele

praženica všetkého možného okrem hlavy a päty. zmes (predsa len) neotrepaných scén s (predsa len) očakávaným koncom. aspoň vidím, ako sa ženám implantuje do hlavy nelogická myšlienka, že flákač a záletník sa "pravou láskou" premení na dokonalého muža (pretože dôležité je jedine to, ako mu v jednom momente svetlo dopadá na tvár a aj keby už nebolo v živote viac takýchto momentov, predsa nebudeme ľutovať smrti ak sme toto zažili). ďalší mínusový bod: presexualizované. áno, niekto sa poteší, že Anne Hathaway až niekoľkokrát ukáže 90 percent svojej dokonalej figúry, to už je vec osobného vkusu. lenže zmysel oných aktov (a ostatného zvyšku filmovej konštelácie nahotiniek) zaniká niekde... presne v tom jedinom mieste ľudského tela, ktoré nám neukážu. snímka sa týmto úspešne sama zhadzuje. a na záver: je mi jasné, že na to, aby sme mali vo filme súčasne dramatický príbeh o vážnej chorobe, kopu sexu, ľahké vtipné scénky a romantickú dilemu, je tých 112 minút naozaj potrebných. jednotlivé zložky sú však rozličnej kvality, čosi nedovarené a čosi prevarené - tým pádom sa celá nádielka, žiaľ, rozpadá. ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Celkem dost jsem se rozhodoval jestli si tenhle filmek mám stáhnout. Zase další romantická komedie, ale co už...Ze začátku celkem průměr, ale potom se to vyvinulo v něco co mělo hlavu a patu a dalo se to narozdíl od jiných ,,filmů" tohoto žánru považovat opravdu za FILM. Trochu mě překvapilo, že Anne a Jack se v tomhle filmu dosti odhalili, ale to mi opravdu nevadilo:). Celkově dojemný konec a nečekaně happiend, ale to už k těmhle filmům tak nějak patří...75% ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

film, který mě prostě nemohl zaujmout, ačkoliv zde hraj můj oblíbenec Jake Gyllenhaal (Zkrocená Hora), ale tady si vybral roli, která mu nesedla, je to jakási praštěná komedie, která nemá ani vtip, dějově, celé zamotané od muže který ztrací práci svoji vlastní vinou a s nadějí, že najde lepší a honosnější, není to můj žánr, a tak ani nemohu zklamaná, že se mi tento film nelíbil, ()

CaMMe 

všechny recenze uživatele

Onanista se postaral o komedii, Jamie a Maggie se postarali o romantiku a Parkinson se postaral o drama. Komplexně se to dá jíst, no spíš jednou ochutnat. Slabé 3*. ()

Sagisia 

všechny recenze uživatele

Prolila jsem hektolitry slz.... jak já té holce rozuměla! Jsem ráda, že měl celý film (i přes vážné téma, ze kterého by nejspíš někteří jedinci nějraději udělali mega dráma) takovou optimistickou atmosféru. Je to asi první film, u kterého jsem tento paradox zaznamenala a má za to u mě jedno velké významné plus. A Anne s Jakem jsou pro sebe jako stvoření. Já jim to prostě zhltla i s navijákem. Jako správná dívka chválím kostýmy, protože Anne měla prostě styl. Ale abych se jen nedojímala nad úžasností, přidávám se k ostatním a hlasuju za vystřižení scén s bratrem. ()

LucTheGreat 

všechny recenze uživatele

Pokud se chcete pobavit (chápejte 'smíchem si cvrnknout do trenýrek'), pusťte si jiný film, třeba něco s Paris Hilton.. Love and Other Drugs totiž NENÍ komedie! O (dosti specifický) humor se zde stará VÝHRADNĚ Jakeův fekální bratr, jehož kokotské chování je zkrátka tak dementní, až se mu musíte smát. Nicméně je ho tu zatraceně MÁÁÁLO, a já si tak říkám, jaké publikum chce tenhle počin vlastně oslovit.. První polovina, jež je nacucaná rošťáckým úsměvem hlavního hrdiny, cynismem, nahotou a mrdáním, je nejspíše určena nadrženým adolescentům (kteří zde dozajista smočí nejeden kapesník). Naopak druhá polovina, jež je nacucaná třesotem hlavní představitelky, brekotem hlavní představitelky a srdcervoucím vyznáním na závěr, je nejspíše určena čtenářkám růžové knihovny (které zde dozajista smočí nejeden kapesník).. Vzhledem k této roztříštěnosti si zde ale každý najde to svoje.. Jako celek to ovšem nefunguje. -50%- (třetí hvězda za pravé prso Anne Hathaway a levou hýždi Jakea Gyllenhaala) ()

Swayne 

všechny recenze uživatele

Uuu... Anne Hathaway... naked! A takmer 1/3 filmu! Ale nie... nie je to len o tom, aj keď 2 body z hodnotenia sú určite vďaka tomu. Príjemná romantická oddychovka na pohodový večer, ktorá vás určite neunudí k smrti, ale po skončení filmu si fakt spomeniete iba na boobies Anne Hathaway. ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Tak především, Anne Hathaway je bezpochyby předurčena být hollywoodskou Julií Roberts pro třetí tisíciletí a protože se tady hned několikrát objeví nahá či aspoň polonahá, nebudu asi tak docela objektivní :) Nicméně, LOVE AND OTHER DRUGS je i scénáristicky filmem veskrze sympatickým, který si jen nabral trochu víc žánrů, než může unést. Sarkasticky podané zrození farmaceutického cesťáka korunované triumfálním nástupem Viagry na trh by jiným stačilo na celou stopáž, tady se ale ve třetině filmu marnotratně vytratí - a bohužel ho vystřídá dost násilně roubované pseudopsychodrama, které se navíc ve finále nezadržitelně rozesere do nefalšovaného romantického kýče. Škoda, protože potenciál srovnatelný třeba s některými filmy Camerona Crowea tady byl. I tak ale slušných 70 %. PS: Zmínil jsem už, jak božsky to v tomhle filmu sluší Anne Hathaway? :) ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Štartuje to zaujímavo, potom sa to z komédie o dvoch bláznivých ľudoch transformuje na komédiu plnú čierneho humoru o farmaceutických koncernoch a končí to ako klasický doják. Celkovo mi film pripadá dosť nevyrovnaný. Akoby chcel režisér prezentovať hlavne jednu z pálčivých tém súčasnosti. Jasne tu vidieť, že Zwick nie je tým pravým režisérom romantických komédií. I keď iné jeho filmy si veľmi vážim. ()

drtickaa 

všechny recenze uživatele

No, po definitívnom vzhliadnutí všetkých troch tohtoročných filmových hitov s tematikou nezáväzného sexu môžem bez výčitiek vyhlásiť, že TENTO bol jednoznačne naj -lepší, -uveriteľnejší, -pútavejší, -sexuálnejší a -menej povrchný. Hneď za tým je No Strings Attached a, bohužiaľ, Friends with Benefits až nakoniec. Komercia však opäť raz dokázala svoju moc... A nechápem, prečo toto nie je v červených číslach... 80% ()

tombarider 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mne bylo velký překvapení, koukal sem na to jen že nebylo do čeho píchnout, a vyklubal se z toho fakt dobrej film, jeden z nejromantičtějiších na který jsem z pozice kluka ochotnej koukat.., a teda Anne tu byla prettry hot!! určitě doporučuju, Jake dokázal, že je to fakt pan herec... ()

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (více)

Reklama

Reklama