Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicátnice Helena, uznávaná odbornice na manželské problémy, jednoho dne zjišťuje, že se dostala do situace, jaké řeší se svými pacienty. Její doposud milující a milovaný manžel je přistižen in flagranti s mladší ženou a Helena brzy bezradně stojí na prahu nového života. Dvacetiletá dcera Laura chce být matce oporou, zároveň se však potýká s nástrahami vlastní první opravdové lásky. Pomocnou ruku nabízí k Helenině zděšení i matka Vilma, bývalá herečka, která na všechny situace aplikuje svéráznou školu života. Výstřední dáma má zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa, chlapem pořádným. Zdá se to neřešitelné, ale k překvapení Heleny i Laury muži, s nimiž stojí za to se vrhnout po hlavě do milostného dobrodružství tu stále ještě jsou. A tři docela rozdílné ženy zjišťují, jak moc jsou si podobné a pokud se má něco vyřešit, chce to nadhled, humor a neztrácet hlavu ani naději. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Platí to samé, co jsem psal u Mužů v naději, další oddechovka, kterou můžu. Tentorkát jsem se ale zamiloval do Veroniky Kubařové, na tu holku bylo radost koukat celej film. A Eliška Balzerová mě zas dostala humorem... a Lenka Vlasáková zase jako tragétka ve středních letech... tenhle film je prostě koukatelnej pokaždý z jinýho důvodu :D

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Vejdělkovi poslední tři filmy opravdu můžu. :-) Dá se říci (alespoň pro mě) jeden lepší jak druhý.

Sevcik

Sevcik (hodnocení, recenze)

Tak co je teda s tou americkou verzí?? Slyšel jsem o tom, že se to chystá, ale to bylo už před rokem... Nevíte o tom někdo něco? Docela tomu fandím,hlavně ta Streep by byla super v roli babičky :)

lebowics

lebowics (hodnocení, recenze)

Jsou filmy, které mě děsí už jen díky názvu. Brak s názvem "Ženy v pokušení" mému instinktu dává cele zapravdu.

svorad

svorad (hodnocení, recenze)

"jeden z mala ktery mel fakt conabidnout divakum." Cože? Co ti nabídl?

monteloup

monteloup (hodnocení, recenze)

Film se opravdu poved jeden z mala ktery mel fakt conabidnout divakum. ************
Vejdelek je super rejza.....

P_Soar

P_Soar (hodnocení, recenze)

Moc pěkný film a byl jsem v pokušení dát mu plný počet. Vejdělek je podle mě dnes nejlepším českým režisérem pro dvě kvality, které vtiskl i Ženám v pokušení: odvaze a režijní vynalézavosti. Odvaze proto, že film po svém ústředním tématu (sexu) úchylně nepomrkává, jak je v českých končinách zvykem, ale otevřeně a často vtipně ho zpracovává a odtabuizovává. V tomto smyslu má scénář a hlavně postava postarší (ale o to náruživější) babičky v podání Elišky Balcerové až katarzní účinek. To, že její postava leckoho pobuřuje, je důkazem, že jde o kvalitní film. Nějakým způsobem se k ní prostě musíte postavit a film jednoznačně neříká, jak. Jak film běží, prosazuje se více i "melancholická" linka a scéna z pohřbu pak obě - odlehčenou a tragickou - mistrně propojuje. Když o tom tak přemýšlím, asi tomu pětihvězdičkovému pokušení přece jen podlehnu...

Piero

Piero (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, co říkal Jakubovi ten kamarád na střeše?

boocteer

boocteer (hodnocení, recenze)

AspireHD: Ty si snad na csfd poprvé? U každého filmu jsou vypsáni všichni představitelé a u většiny z nich jsou i fotky. Jmenuje se Veronika Kubařová ;-)

AspireHD

AspireHD (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo jak se jmenuje to co tam dělala nejmladší dcera na tom kopci, jak to vypadalo jako bojové umění, ale bylo to něco na relaxaci?

Inci

Inci (hodnocení, recenze)

příjemný film, milý, oddechový a nenáročný. zároveň má v sobě pěknou poučku. :-)

Sarynka

Sarynka (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film se mi moc líbil. Dobré obsazení, pár vtipných scén, výborné herecké výkony...Prostě už vím na co se dívat když se nudím..;)

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Opravdu vydařená kombinace romantiky a tragiky. Výborní herci a senzační humor. Komentář uživatele Malarkey to vystihl přesně.

tommmy89

tommmy89 (hodnocení, recenze)

Akosi sa k tomuto filmu nemôžem dostať :D Musím si teda počkať na jeho aktualizáciu na nete :) Už sa teším

CURVE

CURVE (hodnocení, recenze)

Film ze začátku prostě úžasnej,pořád sem se smál a trochu sem se zapřemýšlel,hodně mladých mužů se potýká s tím že by někdy rád vyzkoušel zkušenost než-li mladost,ale asi to časem omrzí,jak bylo ve filmu viděno. Konec filmu už byl takový smutný,jelikož pohřby nemusím,ale je to realita. Film jako celek se mi hodně líbil,připadalo mi to trochu jako pojetí American Pie po česku,ve středním věku. =)

Joannka

Joannka (hodnocení, recenze)

ze začátku to šlo, ale když matka přebrala dceři kluka (..dejme tomu..) a pak jí ho zase "vrátila" a žili šťastně až do smrti- to mi přišlo dost uhozené, a happy end sem si jaksi už nedokázala vychutnat.

michalcka

michalcka (hodnocení, recenze)

Nečekala jsem žádný zázrak. Původně jsem si to pustila jen abych zkontrolovala jestli to funguje, ale film mě docela vtáhnul. Je to taková oddychovka na kterou se mi velice příjemně koukalo. Zajímavý příběh.

Zuzanka65

Zuzanka65 (hodnocení, recenze)

Po dlouhé době jsem se u českého filmu bavila a shlédla ho celý. Myslím si že je vydařený a Eliška Balzerová s Lenkou Vlasákovou hráli skvělě.

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

4* někdo psal "místy k zamyšlení", a to je právě ta poloha, která mi ve filmu vrzala. Poloha humoru a hlášek super, poloha k zamyšlení... no, taková nedotažená, šroubovaná...možná i zbytečná. U filmu jsem se skvěle bavil, až právě na momenty, kdy to "mělo být k zamyšlení". Mně docela dostala hláška: "neměla bys podceňovat IQ svý frndy". Jinak Balzerová mne nijak zvlášť neohromila, hraje vždy skvěle, takže bych byl spíš překvapený, kdyby ne. Kdo mne ale velmi příjemně překvapil, byla Vlasáková.

boocteer

boocteer (hodnocení, recenze)

Šla jsem na film jen protože nic lepšího v ten den nedávali, a nečekala jsem nic velkého, byla jsem smířená s tím, že to bude průměrná komedie. V poslední době kromě Vratných lahví a Bobulí 1 mě české filmy moc nevzali za srdce, cosi jim chybělo. Zato tento snímek se víc než povedl, smála jsem se od začátku až dokonce, jediné co bych vytkla (sprostá výrazy). Kdyby tam nebyly, určitě by film nebyl o to horší.

milbar

milbar (hodnocení, recenze)

rozhodně překvapení sezóny... 30 min smazat, vymazat sprostá slovíčka typu prcina atd... scénarista se rozhodně snažil udělat z ní divošku, ale to se mu povedlo i bez těhlech slov... pár ohraných vtipů. pár předem jasných point, ale jinak skvělá zábava, uvěřitelné emoce, bezva konec a nepřekonatelná lenka vlasáková....

tomik33

tomik33 (hodnocení, recenze)

Celkem obstojná komedie a výborný výkon Elišky Balzerové, akorát ten pohřeb byl docela dlouhý..

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama