Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

Pump 

všechny recenze uživatele

Docela nechápu ta nízká hodnocení a odmítavé komentáře. Čekal jsem strašnou hovadinu a dostal fajn komedii u které jsem se královsky bavil a místy se smál tolik, že jsem musel film zastavit nebo vrátit. Kevin James je naprosto k sežrání i když hraje podobně nebo stejně jako v jiných komediích. Tahle komedie jede podle nějakého určeného schématu a třeba stokrát dokola, stejně je to skvělý a hlavně pozitivní film. Mám moc rád romantické komedie a nečekám, že mě rozesmějí jen tak, když se na ně jdu dívat, tak mám dobrou náladu a nejsem na to sám. Vřele doporučuji všem lidem, kteří se rádi smějí. Pokud vám nevadí pitominky a to, že předem víte jak to dopadne, budete se královsky bavit. Jen do toho. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $80,360,843 Tržby Celosvetovo $169,852,759Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,699,885 //počet predaných kusov 113,155Tržby za predaj DVD v USA $8,193,040 //počet predaných kusov 466,214║ Pohodová oddychovka, ktorá nič nové neponúkne a opäť sa omýva len klasická šablónka o tom ako sa z niekym niekto rozíde a potom hľadá cestu späť aby zistil že tá práva je po celý čas vedľa neho.... ale Kevin James v celku dobre sadne do tohto zverinca, k tomu príjemná Rosario Dawson a niekoľko vydarených gagov, neškodný priemer. /60%/ ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Columbia // Počet premietajúcich kín v USA: 3,482 // Otvárací Víkend USA: $20,065,617 // Kevin James ala Dr. Dolittle? A šak prečo nie, ten chlapec sa narodil ako komik a určite ako komik aj zomrie. The Zookeeper rozhodne pobaví, ale ničím výnimočným neprekvapí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

průměrná záležitost,ve které ani tak nevadí standartní James,nebo mluvící zvířata,jako fakt,že hlavní hrdina se nechová úplně racionálně a vlastně se chová jako totální blb (svatba,...).Co potěší je povedený dabing zvířat a poměrně slušně zvládnutá triková stránka.Celkově tedy mnohem menší průser než třeba Chlupatá odplata,ale zároveň nic co bych musel vidět znova...50% ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Dr. Zoolittle s jeste retardovanejsimi fory, nez jste slyseli z ust Eddieho Murphyho. Slova jako "zadek" ci "lejno" tu mluvici mucky muck zviratka vyslovuji s takovym gustem a s takovym pohledem a la "ted se vsichni smejte", ze to temer nejde vydrzet az do konce. A to nejlepsi, hlasy zvirat v podobe Slye nebo Cher, stejne v ceskych kinech neuslysite. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)
  • Dvojici medvědů si zahráli dva Hollywoodem zvířecí představitelé. Jerome je ve skutečnosti Bart the Bear, kterého můžeme znát z filmů jako třeba Dr. Dolittle 2 (2001) nebo Útěk do divočiny (2007), Bruce se jmenuje Honey Bump Bear a jde o medvědici, kterou se také zúčastnila natáčení komedie Dr. Dolittle 2 (2001). Medvědi jsou sourozenci, kteří se narodili v roce 2000 na Aljašce. (Prochy38)
  • Ve filmu je možné najít odkaz na slavný americký pořad Faktor strachu (od r. 2001), a to ve scéně, kdy se Griffin (Kevin James) poprvé setká s Galem, jehož představitel Joe Rogen je moderátorem zmíněné reality show. Při rozloučení častuje Gala slovy „Těšilo mě“, načež mu Gale odpoví, že tato slova slýchá často. Stejná slova volí Joe Rogen při loučení se se soutěžícími. (Roby)

Reklama

Reklama