Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychle začínají hroutit. Zlomená Carly bojuje ze všech sil, aby skupině i sobě dokázala, že k vítězství je může dovést i ona, nicméně po sérii nepříjemností a osobních porážek, mezi které patří i ztráta zkušebny, začíná o svých vůdčích schopnostech vážně pochybovat. Spása přichází v podobě učitelky baletu Heleny (Charlotte Rampling), která je fascinována schopnostmi a nadšením Carly a celé skupiny a nabídne jim, že mohou trénovat v luxusním studiu baletní akademie. Podmínkou ale je, že budou spolupracovat s jejími baletními tanečníky. Helena doufá, že Carlyino nadšení a vášeň pramenící ze street dance nakazí i její mladé svěřence před konkurzem do prestižního britského Královského baletu.

Na otázku, zda tyto dvě skupiny tanečníků najdou způsob, jak před finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship a před konkurzem do britského Královského baletu začít spolupracovat, odpoví historicky první 3D taneční film, který je inspirujícím a vzrušujícím výletem po britské scéně street dance, a který představí mimo jiné i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent – George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

Oňďo odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem presne o čo išlo tvorcom tohoto filmu ale rozhodne sa im to nepodarilo. Chabé tanečné choreografie ktoré dokážu už aj deti v desiatich rokoch a to len s jednou nohou. Ďalej, tí baleťáci mi tam fakt nesedeli a keď ich prinútili tancovať s nimi, tak vtedy som to už vypínal. Niečo strašné. Tak sa mi zdá že Angličania si povedali že chcú zakonkurovať americkým tvorcom Step Up. :D A to sa im aj podarilo, lebo takýto brak už natočiť nikto nemože :) ... Neni nad americký štýl tanca .. tzv Streets :) .. ()

Disk odpad!

všechny recenze uživatele

Něco takového tu dlouho nebylo. "Film" má jednoznačně nejdebilnější zápletku ze všech tanečních snímků. Banda nesympatických "tanečníků" učí skupinu baletek a baleťáků street dance. Snesu hodně, ale tohle bylo příliš. A nebo jsem už příliš starý? Ať je to, jak chce, tak tohle je vpravdě něco neuvěřitelného. Jediný člověk z osazenstva, který je kapánek sympatický (a tím pádem měl málo prostoru), byl představitel Eddieho, kterému jsem to od začátku do konce, jak se říká, "žral". ()

Reklama

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Největší plus je v tom, že se tam tančí prakticky neustále a primitivní, šablonovitý děj nemá moc prostoru. Postavy vždy mezi sebou prohodí pár vět, aby se příběh někam posunul a tančí se dál. Letošní Let's Dance 3D je sice lépe natočený, ale v druhé polovině to zbytečně brzdí právě ty nezajímavé (až směšné) dialogy o citech, které se moc poslouchat nedají. Ve výsledku ve mě oba filmy zanechaly stejný dojem, protože mě nudily méně než jsem před projekcemi čekal. P.S. StreetDance je naprosto totéž co první Let's Dance - street vs. balet. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO-Filmová noc-Špalíček/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 10/10 Choreografie 10/10/// +výborná hudba, parádní choreografie, atmosféra v kině, potlesk v sále a společné fandění -spousta herců bez předešlých hereckých zkušeností, slabší rozjezd, spousta klišé a trapných dialogů, zbytečné 3Dčko/// Nepopírám, že pro taneční filmy mám slabost. Vždy je můžu a moc mi nevadí ani jejich stále se opakující a málokdy originální děj. Důležitá je pro mě hudba a choreografie. (U péčka vám taky přece nejde o příběh). Děj je zde opravdu jednoduchý a jeho cílem je jen spojit Streetdance a balet, na první pohled dva neslučitelné umělecké prvky. Finále pak ovšem naprosto vyrazí dech. Jen nechápu to zbytečné převedení do 3D, které zde sice vytvoří hezčí dojem z celého obrazu, ale chci vidět ty nadšence co dají 209 korun za 3D hudební/taneční film. I to je možná důvod proč má StreetDance 3D tak nízké hodnocení. Protože ve srovnání s jinými současnými filmy podobného ražení je tohle špička a vrchol tohoto žánru./// Celkem 82%/// ()

HouseFan 

všechny recenze uživatele

Tak tento film rozhodně nezklamal moje očekávání...byl opravdu tak hrozný jak jsem čekal.A rozhodně to není jen o vskusu na hudební a taneční styl.Tenhle film byl prostě trapný.Věčné zpomalování a pozastavování scén filmu opravdu nedodalo to co režiséři očekávali.Akorát tak formát 3D tomu trochu pomohl, protože v normální kvalitě už by moje hodnocení bylo nižší.Byl oto opravdu slabé... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Producent filmu James Richardson vysvětluje nápad natočit film z tanečního prostředí tím, že se veškerý svět točí kolem drog a gangů a právě nastal čas ukázat taky něco pozitivního. (Angie91)
  • Film je historicky prvním tanečním filmem ve 3D. (Angie91)
  • Výraz street dance zahrnuje všechny tanečný styly, které vznikly improvizací na ulicích. Patří mezi ně hip hop, break dance, popping, locking a jiné taneční styly. (Angie91)

Reklama

Reklama