Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (347)

vurhor 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto na naléhání mých nových drahých spolužáků (lav jů <3 ), vycházející z faktu, že se podobám jedné z vedlejších postav. (Roztomilý ťuťu ňuňu vtípkař, to sedí. Ale že na konci sakra zabodoval s tou fešandou! Good job, mate!) První takový mind fuck je v samotném názvu: V anglickém originále se snímek nazývá "Step Up 2". Zato oficiální ...ehm... "český" název, je "Let´s Dance 2". O__O Počítám protože jakýkoliv překlad typu "Tančeme." nebo "Pojďme tančit" asi zní moc uhlazeně. Film sleduje osud holčiny, která fakt strašně úplně hrozně nadevše moc ráda ukazuje světu svůj pupík, přičemž v případě, že to zrovna není možné, tak aspoň vyvaluje kozy. Upřímně je film docela složité hodnotit. Má naprosto katastrofální scénář, příšerné dialogy, je tam jedno klišé za druhým, plus je to předvídatelný jak kráva. ALE nebudu vůbec lhát - na ty taneční sekvence se hrozně hezky koukalo. Mělo to švih, energii a náboj. A přesně na tohle se ty filmy soustředí. Nejde jim o budování dramatu, o práci s postavami atd. (teda jestli jo, tak tohle byl fakt epic fail), ale o soustředění se na předvedení oněch tanečních choreografií, které jsou hlavní sílou filmu. A to jim jde dobře. Alespoň v tomhle případě. Můžu říct, že snímek stál z filmového hlediska za hovno a fláknout mu jednu dvě hvězdičky, nicméně byť by to bylo pochopitelné, nemyslím si, že by to bylo úplně spravedlivé. Samozřejmě, že to není žádný Bergman nebo Kubrick. Ten film to ví. Chce se pouze zaměřit na jeden aspekt, který mu jde opravdu dobře. Tudíž to nechám na takovém pěkném průměru. A to jsem sakra hodnej! Průměrné 3* ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Mladí tančí a tančí, kamera je zabírá z atraktivních úhlů a všechno je to pěkně sestříháné. Předtím, potom i v průběhu se však dostavuje ostudná dialogová lobotomie a posílá tuhle ideově břitkou pohádku do intelektuálních pekel. Prototyp "filmu podle mustru", který uspokojí pouze zanícené zájemce o taneční kreace. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Sám bych na tento film do kina šel asi těžko, dostal jsem se tam díky mé drahé polovičky a nelituji, Lets Dance je absolutní klišé, absolutní GP. Fajn sladcí herci/neherci, vyšperkovaný soundtrack, přes Missy Elliot, Busta Rhymese, Ludacrise plus pár rockových mixů…Film o tanci nemůže asi nabídnout nějaký plnohodnotný příběh a kdyby nabídl, zase by na druhou stranu mohl brat filmu tanec…Tady jde hlavně o tanec a skvěle propracovanou choreografii u které jsem chrochtal blahem, skvěle hip-hopy, breakdace, electro, popiny a jiné cool styly smíchané v jeden delší moderní klip….6-7/10* ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Po všech těch dramatech jsem se rozhodla sáhnout po něčem odlehčenějším a mojí volbou bylo zrovna Let´s dance 2, jedničku jsem viděla a byla sem zvědavá na dvojku. Navíc jsem příznivcem tance a obdivuju ho v jakýkoli formě.... Myslim si, že to co sem chtěla, jsem získala - bylo tu dostatek tance, hudby, jiskření mezi těma dvěma, ale hlavně teda ten tanec... hrozně ráda se dívám na ty choreografie... bylo tu kapánek dojetí a to mi stačilo. A i když příběh je tu vlastně minimální, tak mi byla hlavní herečka velmi sympatická a celkově to bylo fajn pokoukáníčko. Já sem se zabavila a závěrečný tanec, jako vždy super - navíc v dešti, rozhodně přidává na efektivnosti. Sice není úplně reálné porazit ty nejlepší, ale za to jde o vytoužený cíl, no ne? A já můžu jen tiše závidět nad těma kouskama, co předváděj, protože tohle vážně nikdy umět nebudu. No a samozřejmě polibek a adios. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Hudebně-taneční kompost, vedle kterého vypadá i naivní sequel Hříšného tance jako vcelku nadějné navazání. Nebýt camea Channinga Tatuma, hodila bych to rovnou na skládku toxických odpadů, pokud možno i s hlavními představiteli, režisérem, scenáristou a choreografem. Tam tu svou pouliční směs mohou rozbalit dle libosti. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)
  • JabbaWockeez, finalista americké soutěže televize MTV Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew, se krátce objevil ve filmu, dokonce se svým poznávacím znamením, bílou maskou. (HappySmile)
  • Robert Hoffman se učástnil skutečného underground break dance v Baltimore, aby se připravil na roli Chase Collinse. (ČSFD)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama