Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 1
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 1

Recenze (158)

warrenur 

všechny recenze uživatele

V skratke: military bachorka o tom, ako vojenska spravodajska jednotka, "o ktorej nikto nevie", riesi problemy napriec zemegulou. Cele zachranovanie zvladne neobycajne "vtipne a vykonne"duo tych "najcoolovejsich typkov. Brit je za dobraka, kladasa - typickeho skautika a american je zasa stereotypom lahkovazneho playboy-a, ktory v kazdej casti pretiahne, jednu az dve, ci uz povstalkyne, policajtky, agentku, sluzku, ci vojacku. Kazda jedna z nich je samozrejme ako z modelingovej agentury. Ako inak, robi to preto, lebo je stale v nebezpeci a tak mu to predsa divak, ako zdravu kompenzaciu tolkej strelby a zabijania, zje aj z navijakom. V tinejdzerskych rokoch by som to zrejme zral. Netusim, ci posledne serie sli kvalitou nahor. Inak urcite neodporucam. ()

hamir0 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení berte s rezervou, protože jsem viděl pouze první díl první série. Ano, má to hlavu a patu. Ano, je to dobře zahrané a natočené. Ale já se zkrátka u podobných snímků, které mají údajně přibližovat realitu války mezi USA/GB a (doplňte název blízkovýchodní země dle libosti), cítím západními tvůrci manipulován. A to není pocit, který bych měl rád. Takže čestné tři hvězdičky a stačilo. ()

Reklama

kowalski 

všechny recenze uživatele

První řada je mnohem lepší než druhá. Více spionážní a propracovanější příběh. Druhá řada: Pěkný akční seriál kde nemůžete moc přemýšlet nad dějem a reálností čímž myslím ozbrojené akce na půdě cizího státu apod. Jinak hlavní dvojce je dobře vybraná a docela to mezi nimi funguje ale ostatní herecké výkony už nejsou tak oslnivé. Ale jinak určitě stojí za shlédnutí. 3 1/2 hvězdy ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Hodnocení první série: Je to dobré. A hraje tu Ryk z kousátek, který zvládal neskutečně rychlé přesuny přes půl zeměkoule. Hodnocení druhé série: Dva frájové si to dávají na pohodu, přičemž Amík je klátič. Trochu komedie oproti první sérce. Ale kouká se na to pěkně. Hodnocení třetí série: JAR, atomové hlavice a vše kolem nich. Hlavním padouchem je doktůrek z třetího Vetřelce. Hodně akce. Hodnocení čtvrté série: Rozmanité lokace. Spousta akce. Škoda Rhony Mitry. Padouch hrající na obě (všechny) strany. Antonín Paleček. Hodnocení páté série: Nebezpečím je KLDR, především pak jedna ženská. Hodně se střílí, ale hlavní týpci jsou téměř nesmrtelní. Pár členů z týmu takové štěstí nemá. Občas lehce dementní chování. Přesto stále dobře koukatelné. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

První série byly super, nadupaná akce a zajímavé příběhy. Po té byl seriál zrušen a člověku bylo líto, že přišel o takovou nabušenou akční pecku. Letošní sezónu jsou v hitu akční seriály s vojenskou tématikou (4 novinky) a tak se někdo rozhodl oživit i Strike Back. Bohužel Retribution je obrovský fail a tak, co měl člověk rád na předchozích sériích tu moc nenajde. Hlavní duo bylo nahrazeno jiným, bohužel jim to tolik neklape,k tomu do týmu nasadily dvě ženy a vůbec těm dvěma modelkám nevěřím, že díky falešnému tetování to jsou zabijácký vojandy. Prvních pět sérií - 85%, šestá série - 50%. ()

Galerie (472)

Zajímavosti (15)

  • Tato série se natáčela v Malajsii v Kuala Lumpuru a ve městě Johor Bahru, které leží kousek od Singapuru. (ČSFD)
  • První seriálová série byla natáčena v lokacích hlavního města Jihoafrické republiky Johannesburgu a v odlehlé provinční oblasti Gauteng. Ta se nachází v severním cípu Jihoafrické republiky. (Conspi)
  • V prvním díle 4. série příjde v přestřelce Stonebridge (Philip Winchester) o kolimátor, v následném záběru jej však už opět má. (Paulusek)

Reklama

Reklama