Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 2
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (1 007)

Genero 

všechny recenze uživatele

Peter Farrelly pro mě vždy znamenal typický příklad umělce, jehož filmy jsou odrazem stydlivého, něžného a romantického naturelu svého autora. Ve zdánlivě cynických, postmoderních dílech obratně ukrývá řadu postupů a principů svých modernistických vzorů jako je Ingmar Bergman nebo Federico Fellini. Zároveň rozbor těchto děl ilustruje systém kulturních a společenských kódů, o jejichž existenci se tvůrce opírá nebo se jich dovolává a tím vytváří obecný referenční rámec pro percepci děl samotných. Věřím, že vnímavý divák bohatou symboliku neutěšené skutečnosti současného světa nalezne i ve Farrellyho posledním filmu, stávajícím z několika nesouvisejících příběhů propojených zdánlivě banální a povrchní historkou. Pravdou však je, že některé často až naturalistické scény (muž přikládá koule na obličej překvapeného ženského protějšku, mladý příslušník střední třídy se chystá vyjádřit svou lásku k dívce netradičně tím, že jí nasere na kozy tak, aby se jí to líbilo, milující matka nabádá syna k výchovnému vylízání kundy, domácí mazlíček si honí čuráka nad fotografií svého majitele) dle mého názoru svou intelektuální náročností vysoce přesahují možnosti běžné cílové skupiny konzumentů. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tady je to jednoduché. Film přicestuje s celkem zajímavým a vtipným úvodem a pak už to jde od desíti k pěti. Střídají se více trapné a méně trapné minisnímečky a vy jste stále v očekávání, kdy se vše změní a konečně naši sympatičtí hrdinové narazí na vysněný ,,Movie 43". Co si budem nalhávat, snímečky jsou horší a horší. Přitom film sliboval mnohé už při letmém pohledu na obsazení. 4x jsem se zasmál. Slabé 2* za odvahu. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Před třemi týdny začala premiéra nového filmu, který se nazýval Mládeži nepřistupno. Nevim, jak se autor jmenuje, ale vim, že natočil film Blbý a blbější a ten se mi hodně libil tak jsem očekával, že to bude suprový film. Upřimně jsem od toho čekal vice, Nemělo to skoro žádný děj, bylo to složeno z několika příběhů. Od filmu s takovýmto názvem jsem čekal něco odvážnějšího a zajímavého, vždyť to bylo pristupné od patnácti let. Za ty peníze teda pěkná pitomina. Obraz čistý, ale celý dojem kazí zvuk s titulkama. Obraz se posouval strašně rychle a ani se to nestihlo čist titulky, některou chvíli jsem ani nevěděl o co se jedná. Za velké plus u tohoto filmu považuju zábavu. Někdy jsem se mohl počůrat smíchy, ale někdy to bylo i trapní. Na nic také je, že žádného herce jsem dosud neznal, mohli tam hrát aspoň nějací známí herci a možná by to vypadalo lépe. Na tento film už bych nejspíš nešel, protože mně to vůbec nezaujalo. Mnoho záporů a pár kladů to nedokáže vyvážit, proto tento film hodnotím jako podprůměrný. Za ty peníze opravdu nic moc, bylo by lepší využit je jinak. Čtenáři klidně se zajeďte na tento film podívat, ale neočekávejte nic extra :D::D Kdo zde najde všechny chyby ??? :D ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Keď neviete na čo pozerať, tak idete na google (čsfd). Hľadáte a sem tam si pozriete nejaký trailer. Do toho sa Vám vždy samozrejme naj*be otravná reklama. A presne o tomto je Movie 43. Klikanie na ukážky filmov s minimálnou nádejou na úspech. Čo sa týka mňa, pozrel by som si film Úchylná výchova a kúpil vymazlený iPod. Moju romantickú dušu potešila love story, kde si pár vydiskutoval, že na milovanú osobu sa nesere, ale kadí. Plus konečne viem, ako sa chovať počas menštruácie. Zo začiatku som sa dobre bavil, ale potom prišla chuť zrýchliť preklikávanie. Takýchto pokusov je na youtube ako kur*v v Amsterdame. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Hned z první - ehm - povídky mi spadla čelist kamsi na zem a nedá se říct, že by se mi ji po zbytek filmu dařilo zvednout zpět. Kombinace záměrně přepáleného humoru a slavných hereckých es (bez nich by filmu tento podstatný rozměr rozhodně chyběl) působí vskutku nečekaně a vlastně zajímavě. Myslím, že obrázek Hugha Jackmana s šourkem na krku zůstane vypálen v mém mozku asi navždy. Pokud přijmete tuto hru na absurdnost a pokud se povznesete nad stupiditu některých (rozhodně ne všech!) povídek, budete mile překvapeni. Troufám si říct, že Movie 43 není tak dementní, jak se zdá a rozhodně dokáže pobavit i nedementní diváky. Zamrzí, že balast spojující jednotlivé povídky je dost o ničem. Také často i těm nejoriginálnějším povídkám chybí nějaká pointa, završení či pořádný tah na branku. Kupodivu to ale moc nevadí, protože např. zmiňované koule na krku fungují i bez toho... 6/10 ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • George Clooney odmítl hrát sebe samého v části, která by byla o tom, jak se mu nedaří sbalit holku. (Cheeker)
  • V úvodu filmu, kdy spolu vedou dialog Charlie Wessler (Dennis Quaid) a Griffin Schraeder (Greg Kinnear), se druhý jmenovaný napije z láhve. Nejdříve otevírá skoro plnou láhev, v dalším záběru ji má napůl prázdnou a následně opět skoro plnou. Během scény se to podobně prostřídá několikrát. (masekjc)

Reklama

Reklama