Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

lennyd 

všechny recenze uživatele

David Lord (Kellan Lutz), se po smrti své přítelkyně a nenarozeného dítěte totálně zhroutí, a jeho život se změní v jednu nepřetržitou opileckou cestu. V jednom zapadlém baru kdesi v Mexiku si jej vyhlídnou pro internetovou show moderních gladiátorů, boj na život a na smrt, převážně těch, kteří nemají co ztratit. A i když je David z počátku proti, oni ví, jak člověka donutit dělat to co chtějí. Ale David přísahá, že se pomstí ... Tak já bych to zas tak hrozně neviděl - jasně, u podobných filmu se těžko vymýšlí nějaký originální příběh, ale toto mi přišlo mnohem sympatičtější než obvyklé "ti nejlepší z nejlepších se sejdou v turnaji turnajů". Docela se mi líbila i myšlenka "režírovaných" soubojů, a diváků na internetu lačnících po krvi. Co mne naopak hodně zklamalo byl samotný závěr, který - ač měl být asi "šokující" - tak mne šokoval akorát svojí stupiditou. Co se týče hereckého obsazení, tak Samuel L.Jacksonovi tyto role, kde se může vyřádit prostě sedí. Zbytek osazenstva vcelku nezajímavé, až na několikero dívčin, které se po značnou část filmu promenádují tak jak je bůh stvořil, což se dá určitě hodnotit jen kladně.. ()

Aslan 

všechny recenze uživatele

Aréna, ďalší snímok o tom ako sa naša západná civilizácia stále nemení, a stále túži po krvi. Internet je plný svinstva a zverstiev každého druhu lebo, na druhej strane sú ľudia ktorý si za sledovanie týchto zverstiev platia. Stále Chlieb a hry, Rím padol v 4 storočí a mi sme sa ďaleko neposunuli. Smutné, Krestanstvo sa nám snažilo pomôcť, ale mi si volíme radšej zlo ako dobro, lebo je to jednoduchšie ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna sa o klasicku arenovku. Kto by to vzhladom na nazov cakal. :-) Vata ktora vyplna dej medzi bitkami je urobena dobre. Hlavny hrdina je vykresleny dostatocne sympaticky na to, aby sme mu drzali palce, Samuel L. Jackson ako sef v pozadi celej tej areny prehrava takym tym zabavnym b-ckovym muhehe sposobom, jeho hlavny poskok je dostatocne odporny na to, aby sme sa tesili ako mu vo finale hrdina odfakli hlavu, dokonca sa nezabudlo ani na kamarata hlavneho hrdinu, ktory to nepekne odskace a nakoniec tu mame este aj niekolko sexi krasavic, ktore ukazu svoje vnady. A este tu je zabavna prekvapiva pointa na zaver. Technicka stranka je tiez na profesionalnej urovni. Prehladna kamera, normalny strih, pekne filtre, hudba. Rozhodne to nepripomina tie hnusne Bulharske produkcie vyhasnutych akcnych borcov. Tak preco tak nizke hodnotenie? Pretoze tu je jeden zasadny problem. Pre zaner arenovky doslova smrtiaci. Suboje. Je ich strasne malo, su kratke a co sa tyka choreografie, tak su to take jednoduche krcmove rubacky v americkom style, kedy nevidime prakticky ziadny kontakt medzi supermi. Aspon ze su natocene prehladne. Reziser si najskor bol vedomý toho, ze nema k dispozicii nadanych akrobatickych borcov typu Scott Adkins a tak vsetko vsadil na brutalitu. Krvi a useknutych hlav si tu uzijeme do sytosti. Lenze je to stale to iste dookola a po chvili to zacne nudit. Arenovka, kde to hlavne, teda bitky za vela nestoji je strata casu. 4/10. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem začátek tak 6krát páč jsem to nikdy nedokoukal celý.. a ejhle KONEČNĚ!! a nebylo navíc zase tak špatný jak jsem si myslel víc scén z fightů a mín kecu toho blondatýho policisty a mohlo to být i lepší. L Jackson jako záporák ubohej.. a ten konec měl něco do sebe. Hudba nevýrazná a kvalitka špatnáá. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Další zpracování klasické zápletky se smrtí online. Rozhodně to ale není odfláknutý zbytečný film. Samuel L. Jackson je tradičně skvělý a šílený, Kellan Lutz není tak špatný, jak jsem čekal a Katie Winter je skoro celý film nahá. Znovu nesdílím názor většiny, která tento film nesmyslně naprosto odsuzuje do odpadu. Točí se stovky, tisíce větší srač*k a Arena je pro akční fanoušky rozhodně snesitelná a docela zábavná. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Odlišných kosmetických aranžmá si je možno všimnout na poničeném, zjizveném a krví zbroceném těle Davida Lorda (Kellan Lutz) z jeho závěrečného souboje v aréně. Po něm se vydává po Loganových (Samuel L. Jackson) stopách a krev z jeho těla je rázem pryč - nejjasněji je to vidět, když prochází matně osvětlenou chodbou -, aby se na svém místě objevila až na samotném závěru filmu. (Conspi)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)
  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)

Reklama

Reklama