Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Opět se setkáváme s Davem Lizewskim alias Kick-Assem, amatérským bojovníkem proti zločinu, který je v civilu nenápadný obrýlený středoškolák. Je tu samozřejmě i Hit-Girl, která z jedenáctileté holčičky, co umí nebezpečně zacházet s nunčaky a mačetou, vyrostla v patnáctiletou slečnu Mindy, jež se snaží zapomenout na své smrtící instinkty a pokouší se zapojit do školního kolektivu. Daveovi se ale nedaří zapadnout do školní rutiny, jak si představoval, a tak se rozhodne Kick-Asse oživit. Spojí se se superhrdinským týmem sdruženým kolem plukovníka Starse a po nocích společně trestají zločiny, na něž policie nestačí. Mezitím na druhém konci města kolem sebe šikuje bizarní zločinecké kreatury další starý známý z prvního dílu - zbohatlický synek Chris, toužící po pomstě... (TV Nova)

(více)

Diskuze

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

Tenhle film si červenou rozhodně zaslouží. Chloe je naprostá jednička a doufám že ji v kostýmu Hit-girl, ještě několikrát uvidíme.

na příspěvěk reagoval dragon94

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

ywo666

Ale notak kolego, né že bych snad nesouhlasil, ale takovéhle vzdychání ničemu zcela logicky nemůže pomoci... Ozkus spíše svým dobrým známým film doporučit a třebas právě jejich hlasy to zase zvednou na 70%.. ;)

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Už je to v modrých číslach? Ľudia na csfd nevedia čo je dobré. A podľa tržieb ani na celom svete.

na příspěvěk reagoval Breeg, Jakkob

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Ano, Chloe je naprosto dokonalá! :-) ...dvojka je taková víc "trapáčtější", ale pořád je to skvělá zábava. :-)

ReplayCZ

ReplayCZ (hodnocení, recenze)

Film pro mě průměr, osobně mě to bavilo víc než jednička, ale co musím pochválit tak je fajn soundtrack.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Není to tak dobré jako jednička.. I tak jsem se, ale pořádně bavil. Hudba je stále to nejlepší na celém snímku ... smrti hlavních postav mě fakt docela mrzeli ... a ikdyž je to kravina, tak sakra povedená kravina .. navíc Chloe je zatraceně sexy !
Kick ass 2 je skvělí zábavný snímek co pobaví, inspiruje, ale i zarmoutí. 4* 74%.
"Mám zabít i jeho psa?... Cože psa?? Tak zlej nejsem. Jen tomu chlapovi usekni hlavu."

na příspěvěk reagoval Tequilascz, Sylviiii

pajabuska

pajabuska (hodnocení, recenze)

Jakkob

Máš pravdu, ale u spousty filmů stojí pokračování, které se odehrává o několik let později špatné.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Bohužel zisky ale byly hodně špatný jak ze států tak ze světa ... Nvm jak je na tom DVD a BD ale asi to moc nezachránilo dál ... ale je pravda že trilogie by tomu slušela ....

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

jasně, všechno se dá nějak vymyslet... stejně jedinej a největší vliv by to mělo na Chloe, na tý byly ty 3 roky rozdílu, oproti prvnímu dílu, znát jako blázen... v jedničce to byla fakt ještě taková malá holčička docela a tady už poměrně mladá slečna... :-)

ale taky bych byl rád, kdyby bylo pokračování....

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

pajabuska

Tomu by se ale dal i dost dobře uzpůsobit děj filmu, který by se klidně mohl odehrávat taky až po x a y letech později...

na příspěvěk reagoval pajabuska

BadAs

BadAs (hodnocení, recenze)

koty2201

tak hit girl pujde do vezení ale utece .-) a deejv bude sám proti zločinu .-) a jak to bude až hit girl unikne tak to newím ..vím že jen nejspíš dejv i hit girl zemrou v boji proti stríčkovy zuřivce a nebo čuráka .-DDDD..ale má to být pořádný nářez a doufám že už brzo v kinech 

koty2201

koty2201 (hodnocení, recenze)

Mohol by mi niekto objasniť ten koniec? Lebo som ho trochu nepochopil. Tí superhrdinovia s tým skončili, ale Kick Ass s tým stále pokračoval? A taktiež na konci mi chýba to, že nevysvetlili, že či ostal s tou červenovlasou (Půlnoční - neviem čo) alebo s tou z jednotky.

na příspěvěk reagoval BadAs

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

Pilda17

já si jedničku před pár měsícama zopakoval... a idkyž dvojka byla taky super a moc se mi líbila....

Tak prostě jednička měla podle mě něco víc do sebe, celkově tak lepší atmosféru....

ctirlistek

ctirlistek (hodnocení, recenze)

Pilda17

Po shlédnutí druhého dílu jsem si řekl: "waw to je možná lepší než jednička" a proto jsem musel první díl shlédnout znovu ale dvojka prostě na jedničku nemá  ;)

na příspěvěk reagoval Pilda17

ctirlistek

ctirlistek (hodnocení, recenze)

Pokud by vznikla trojka určitě by neměl chybět Matthew Vaughn aspoň jako producent 

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Queb

Sestava by měla zůstat, jinak bude třetí díl zbytečný. Jako nechápu, že takový film vydělá tak málo, to i horory tento rok vydělaly daleko více. Třeba Conjuring a možná i Insidious 2, což je pro horory docela velký úspěch.

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

01.08.2018

Poněkud zvláštní projekt si společně vybrali režisér druhého Kick-Ass Jeff Wadlow (Vadí nevadí) a hororový producent Jason Blum (Uteč). Chtějí totiž adaptovat seriál Fantasy Island z roku 1977, ve… (více)

Dvojka Kingsman je na cestě

Dvojka Kingsman je na cestě

13.06.2015

Režisér a scenárista Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass) se filmovým pokračováním vyhýbá. X-Men: Budoucí minulost i Kick-Ass 2 se museli obejít bez něj, jeho nejnovější film mu ale přirostl… (více)

Reklama

Reklama