Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (564)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $125,014,030Tržby Celosvetovo $196,936,872Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,819,061 //počet predaných kusov 253,113Tržby za predaj DVD v USA $22,797,228 //počet predaných kusov 1,338,024║ človek by si myslel že to bude zas nehorázne presladčené a opak je pravdou, príbeh ide v nečakaných kontúrach, skoro nepríde na žiadne otrepané klišé, či šablónkové scénky a kde útrapy prežívame spolu s ústrednou dvojicou, takýto príbeh v danom prevedení sa dá krásne zbaštiť, Channing Tatum v jeho zatiaľ najlepšej úlohe, konečne jeho charakter sa nesie v znesiteľných medziach a neotravuje ani na moment, spočiatku som mal obavy čo sa z toho vykľuje ale nakoniec spokojnosť /80%/ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sladké limonády často balancují na hraně snesitelnosti a jejich další zástupce není výjimkou. McAdams se do rolí vykulených holek od vedle hledajících pravou lásku hodí. Tatum může nabídnout pouze svaly a úsměv. Jeho postava by měla film táhnout za vysněným cílem a to se neděje, protože není herec, ale jen model. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Celou dobu se snímek tváří poměrně realisticky, konzistentně a mile bez obrovského tlačení na emoce, čehož jsem se bál. Jenže "nečekaný" konec, který se stane tak rychle, že ani nestihnete mrknout mi celkem vadil. Docela dobře se to ale veze na Tatumovi a McAdams, od něj jsem slušný výkon opravdu nečekal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

On jí pořád říká "Já tě miluju." a ona na to "Když já pořád nevim." A takhle se to táhne prakticky od začátku až do konce. Podle mě z toho měli udělat romantickou komedii, protože sázka na drama zrovna dvakrát nevyšla a to i díky Tatumovi a Rachel McAdams, kteří mají své herecké limity a tady byli tak sladcí či sladce zmatení, až se z toho jednomu dělalo blbě. Alespoň že Sam Neil a Jessice Lange jim trošku přihrávali. Celkově se to strávit dalo, ale nějakou hlubší stopu film určitě nezanechá. 50% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Povedal by som že sa nájdu aj horšie kúsky, ale tento je príjemne dobrý, neopozeraný a nie tak trápne romantický. Channing Tatum už rozhodne nie je ten sladký chlapček a poslednú dobu sú jeho filmy pre mňa čoraz lepšie. K Rachel McAdams sa nemá zmysel vyjadrovať - skvelá voľba. Rozhodne dobrý film, ktorý keď vás vtiahne dejom a postavami, tak dostanete presne to, čo ste hľadali. 80% - 4* ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) zistí, že má tetovanie, je ho na fotke vidieť na pravej strane chrbta. V priamom zábere na tetovanie je však presne v strede. (toi-toi)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Příběh Paige (Rachel McAdams) a Lea (Channing Tatum) byl inspirovaný příběhem manželů Krickitt a Kima Carpenterových, s kterými se herci před natáčením scházeli, aby je zachytili co nejvěrněji. Krickitt Carpenterová měla později dvě děti a vzpomínky se jí nikdy nevrátily. Carpenterovi se objevili i na premiéře filmu. V roce 2018 oznámili rozvod. Stalo se tak po 25 letech manželství. (Mike88)

Reklama

Reklama