Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

____ MŮJ ODPAD JE NAPROSTO OPRÁVNĚNÝ. ____ Kdybych měl přimhouřit obě oči, vyšel by mi stejný verdikt. Každý si vzpomene na ať už Českou superstar, tak třeba Československou. Sice tam byl pořád ten trapný Mareš s jeho ubohými vtipy, ale pořád se dalo na co koukat a i porota byla docela dobrá. A teď se vraťme do reality. Všechno je úplně NAHOVNO!!! Jinak se to řící nedá. Omlouvám se, ale když v porotě sedí totání ne-režisér, namyšlená modelka a bývalá kolegině Leoše Mareše v moderování Adéla Banášová, ani Habera to nezachrání. Dokonce i on mně po prvním dílu úplně otrávil. NOVA předvedla také jednu věc, kterou jsem si u ní všiml před pár měsíci. NOVA KOPÍRUJE!!! Poprvé jsem si toho všiml, když jsem se na ČT1 koukal na film s hlavní rolí Al Pacino a Nova hned musela konkurovat a nasadila film, kde Al Pacino hraje také hlavní roli. TV PRIMA mně natchla svojí energií do každých dílů, kterou dodávala skvělá porota a dva nejlepší moderátoři, hlavně pro mně Jakub Prachař. Prima skrátka KONEČNĚ ztrapnila celou pošahanou NOVU. Jsem jim za to vděčný. Odpad Talentmanii patří jasně, není o čem diskutovat. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Veľký veľký odpad. Priznám sa, že v prvý večer Talentmánie a Česko Slovensko má talent, som si vybral neodskúšaný projekt Markízy a Novy a to z dôvodu, že mi ako komerčné televízie prídu lepšie ako Prima a JOJka- vysielajúce programy nevhodné pre osoby s IQ väčším ako 80. A urobil som chybu. Talentmánia je totižto hrozná už od základu- logo, čudné páky (navyše len dve), divácke hlasovanie, malé štúdio namiesto divadla, nesympatická porota (Haberu mám síce ako speváka rád, ale odkedy má krízu stredného veku ala Hank Moody, jeho vtipy sú na úrovni puberťáka), umelý a trápny Mareš, ktorý je bez Adely stratený a hlavne na prvý pohľad otrasné "moderátorky", ktoré boli predstavované štýlom "a na každú reláciu sa budete pozerať na iný kus ženskej. S číslom jedna je to...". O iných kvalitách, ktoré by nesúviseli s niektorou časťou ich tela, ale reč môže byť len ťažko. Už len ich zmysel pre "humor" bol tak vycibrený, že sa každá osoba v našej obývačke cítila trápne a s hlavou v dlaniach ticho šomrala "Bože, nie, prosím...". Normálne by som asi odpad nehodil hneď po prvej časti, ale keďže si touto reláciou neplánujem naďalej skracovať život- zbohom! Po skončení show: kvôli niektorým talentom zvyšujem na 1 hviezdičku. Inak ale show ako taká stojí stále za odpad! ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem tušil. Konina největšího kalibru, která se zahraničnímu originálu kvalitativně nepřibližuje vystupujícími a už vůbec ne naprosto nevhodnou až trapnou porotou. A navíc nesnáším ten humbuk kolem show, která už řadu let běží v Anglii. Bohužel úspěch bude obrovský vlivem špatného vkusu tuzemských diváků a tak bude tato populární komerční televize (ano TV Nova je komerční) dále rejžovat na pořadech, které už jsou v zahraničí téměř zapomenuty. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že těch pár hvězdiček, které se díky tomuto pořadu dostanou nahoru je důvod proč takové pořady dělat. Otázkou je co je na nich poutavého, lákavého snad i filmového, že to bylo zařazeno do československé filmové databáze. Já se obávám, že nic. Opravdu musím souhlasit s názory, že už jen výběr poroty a přístup Novy k tomuto pořadu je opravdu ostuda a krok zpátky, oproti jiným skoro stejně trapným soutěžím. Mistr GS jsou dva, kteří svým dnešním humorem spíše pohoršují a já se obávám, že v této vysílací době tito dva nemají co dělat. Troška - nic prototi němu nemám, jen se obávám, že jako lidský, chápavý a empatický porotce trochu selhal a budí dojem senilnějícího starce, který ukápne slzu nad každým malým děckem nebo zvířetem... To prosím už je trochu moc. Habera je zase hulvát. Mareš je Mareš, to by dle mě měló být nové synonimum pro nadávku. Jediné co musí zkousnout snad každý čechoslovák je pohled na Banášovou, které to mnohdy opravdu sluší. PS: všichnui kritizují reality show jak na nově tak na primě, já mám rád ty soutěžící a spíše ty schopné a když je tam blbec Pizza Rauš a nebo Leonid Mareš tak prostě přepínám kanály... :-D ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Nechtela jsem hodnotit hned po prvnich dvou dilech, ale vcerejsi prazsky casting me natolik nastval, ze musim. Nuneze sice na Slovensku chvali, ale tady to zpackal! Ja na nataceni byla a vim, ze rozhodne nevybrali to nejlepsi a ten strih je proste priserny! Mares mi sice lezl na nervy uz nazivo (doba jeho moderatorske spice uz je davno pryc) a o porote ani nemluvim (vsichni se tvarili, jako ze tam strasne nechteji byt, a z tech jejich komentaru by jeden vrhnul), ale doufala jsem, ze tomu Nunez doda trochu glanc. Bud ho Nova drzi zkratka nebo nebude tak dobry, jak se o nem rika. Takze podtrzeno, secteno: spatna volba moderatora (o tech pipkach do dvojice nema cenu hovorit), spatna volba poroty (prekvapive me nejvic bavil Troska), spatna volba poradu! ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama